Kimyasal gebelik sonrasi

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Kimsal gebelik sonrasi tekrar hamile nezaman kaldiniz.benim ikinci ayim fakat hala yok ilk gebeligim 5 haftalik sonlandi 1 ay korundum 2 aydir olmuyor.olmazmi acaba korkusu aldi.

Kimsal gebelik sonrasi tekrar hamile nezaman kaldiniz.benim ikinci ayim fakat hala yok ilk gebeligim 5 haftalik sonlandi 1 ay korundum 2 aydir olmuyor.olmazmi acaba korkusu aldi.
Canım geçmiş olsun benim de 5+4 ken düşük le sonlandı kimyasal gebelik değil bizim durumumuz kimyasal gebelik çok farklı bişey bu arada bende marttan beri bekliyorum rahim kendini hazır hissedince geliyormuş Can'ım kimi 1 senede kimi 6 ayda kişide hemen sonra hamile kalabilir dedi Dr şükürler olsun ki halimize hamile kalabiliyoruz yine olacaktır Rabbimin izniyle sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü inşallah

Ben kürtj olmadim canin ben korunmadim hiç adet görmeden hamile kaldim rabbim sanada nasip etsinn

Ağustos 12 de bebeğimi öğrendim 14 ünde kaybettim 5 haftalık idi kimyasal dediler .10 gün sonra hamile kalmışım canım korunma diyor doktorlar zaten hamile kalma ihtimali yüksek imiş. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bana doktor 1 ay korun dedi canim bende temmuzda ogrendim 2 hafta sonra dusuk gerceklesti kendiliginden.agustos ayi korundum.eylul de bisey olmadi gebelik.bu ayda adet olcak gibiyim yarin adet gunum bole oldukca canim sklior

Bana doktor 1 ay korun dedi canim bende temmuzda ogrendim 2 hafta sonra dusuk gerceklesti kendiliginden.agustos ayi korundum.eylul de bisey olmadi gebelik.bu ayda adet olcak gibiyim yarin adet gunum bole oldukca canim sklior
Hakkında hayırlısı olsun gülüm üzülme Rabbimin bir bildiği vardır illa ki ..

Bn mayista kimyasal yasadim 1 ay korundum diger ay tekrar hamile kaldim insallah Allahim isteyen herkesin gonlune gore versin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Nasıl yani, kimyasal gebelik yasadiniz 14 agustosta nasıl kaybettiniz adet mi oldunuz? Adetten 10 gün sonramı hamile kaldınız anlayamadım? Bende 2 gün önce kimyasal yaşadim

Ben kimyasalın üzerine tekrar kimyasal geçirdim geçen ay. Doktor bu ay aşılama dedi. Ben de düşünüyorum tekrar bir normal yolla denesek mi diye...

Ben kimyasalın üzerine tekrar kimyasal geçirdim geçen ay. Doktor bu ay aşılama dedi. Ben de düşünüyorum tekrar bir normal yolla denesek mi diye...
Ne kadar süredir tedavi görüyorsunuz? Yasin ve amh değerin önemli..onlarda bir sıkıntı yoksa bence bekle derin

Ne kadar süredir tedavi görüyorsunuz? Yasin ve amh değerin önemli..onlarda bir sıkıntı yoksa bence bekle derin
Yaklaşık bir buçuk senedir uğraşıyoruz hsg ameliyat falan derken ameliyattan sonra en azından döllenme gerçekleşti. Yaş 34 Amh değerim 2,98

Yaklaşık bir buçuk senedir uğraşıyoruz hsg ameliyat falan derken ameliyattan sonra en azından döllenme gerçekleşti. Yaş 34 Amh değerim 2,98
Yumurlama oluyor mu sizin her ay düzenli? FSH ve diger hormon değerleri çok önemli? Kimyasal gebelik mi yaşadıbiz?

2016 temmuzda kimyasal gebelik yasadim 9 ay olmadı bizimde istediğimiz halde şuan 8+2 deyim herkes farkli seyler soyluyor bu konuda bazisi dusugun 40 i cikmadan deneyin olur diyor hic korunma diyenler vs ama en onemlisi doktorun tavsiyesi bize 3 ay korun dedi korunduk 6 ayda kendiliginden olmadi 9 ayi boylece gecirdik cok sukur hayirli haberi aldik darisi sizlerin basina

Sanirim doktorlar hastalarını manevi yönden dinlenmesi için öyle diyorlar. Kimyasal gebelik düşük bir gebelik olduğu için ve adet ile atıldığı için çok sorunlu bir durum gibi gözükmuyor.. sizinkide dinlenin diye demiştir tahminim.bu arada hayırlı olsun sizede

Ben de sizin gibi dusunuyorum nihayetinde kurtaj yasamadim saglikli adeti gecirdikten sonra olmali ama psikolojik yipranma hepsinden kotu ruhen dinlendik bende esimde. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah sagolun

Sizin 3 ay korunup sonraki 3.ayda hamile kalmissiniz 8+2 dediginize göre 2 aylık hamlesiniz. Yani 3.denemenizde hamilelik oluşmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…