Kimyasal gebelik sonrasi

Yaa kızlar bir şey soracağım. Kimyasal sonrasındaki adet tarihlerinizde değişiklik oldu mu? Ben üst üste kimyasal yaşadığım için adet madet hak getire bende, tarihler iyice girdi birbirine. 2 gün önce olmam lazımdı ne gelen var ne giden... gebelik şüphesi de yok bu ay, bilemedim...

Doktoruna sorsan en iyisini o bilir.mesela ben su An adetim bugün yarın bitecek gibi bugünde dr gidiyorum ona sorarım

bende kimyasal gebelik geçirdim 2 ay korundum sonra korunmayı bıraktığım ilk ay değil 2. ay hamile kaldım. şimdi 16 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza biran önce gebe kalırsınız inş

bende kimyasal gebelik geçirdim 2 ay korundum sonra korunmayı bıraktığım ilk ay değil 2. ay hamile kaldım. şimdi 16 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza biran önce gebe kalırsınız inş
Amin canımmmm kimyasal düşükten sonra bişey yaptın mı canım

Ne güzel maşallah Alalg hayırlısı ile bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin inşallah..

Amin canımmmm kimyasal düşükten sonra bişey yaptın mı canım

evet yaptım aslında kafama takmayı bıraktım mesela bu siteye girmeyceğime söz vermiştim çünkü piskolojimi çok etkiliyordu sürekli ona odaklanıyordum. girmedim hiç kafam başka şeyle meşguldu bide düzenli folik asit kullandım. zaten gebe kalmayı düşündüğün andan itibaren içmen gerekiyor tutana kadar. sonra baktım hiç beklemediğim ay hamile kaldım. yani beyin bence vücuda herşeyi yaptırıyor. çok takma canım başka şeylere yoğunlaş kafanı meşgul et. emin ol sana süpriz olacak

Haklısın canım düşündükçe kafaya taktıkça olmuyorda :) folik asit olarak çok marka var sen ne kullanıyorsun canım doktor bırak dedi ama ben devam edicem kullanmaya

Haklısın canım düşündükçe kafaya taktıkça olmuyorda :) folik asit olarak çok marka var sen ne kullanıyorsun canım doktor bırak dedi ama ben devam edicem kullanmaya

FOLBİOL kullandım canım 5mg eğer bayadır kullanıyorsan ara verebilirsin doktorun dediği gibi çünkü uzun süre kullanımıda down sendromu yapıyormuş yani ne kadar kullandığını doktoruna söyle ben 5 ay kullandım gebelikte 12. haftamda bıraktım.

Ben yaklaşık 1 buçuk senedir kullanıyorum :)))) e ara vereyim o zaman:)

O kadar olmadı canım benim daha bir kutum bitmedi yani düşün

Reactions: mik
Doktorum ile görüşmem yeni bitti.eve geldim. Kimyasal gebelik dedi..klomene 1 ay ara veriyoruz bu ay elindeki ilaclarla devam ediyoruz dedi..günasiri ilişki 1 saat ayağa kalkmama şartı ile dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…