Güzelim bende ayın 1 de gittim genetik testlerimiz için kan verdik, 7 mayıs tarihinde test sonuçlarımız alacağız inş...
inşallah ikimizde iyi sonuçlar ile döneriz
arkadaşım merhaba nasılsın?bir gelişme var mı? bizim genetik sonuçlar çıktı kromozomlarda bi sıkıntı yok allahıma hamdolsun sırada kan pıhtılaşması var onu da özelde mi tıptamı yaptıracam henüz karar vermedim.bu arada kendime yeni bir doktor buldum onunla devam edeceğim yola inşallah oda kimyasal gebelikte araştırma yapmaya gerek yok dedi 3ay deneyin olmazsa gel dedi.
Çok sevindim senin adına şükürler olsun diyelim, bana genetik test yapılırken kan pıhtılaşmasınıda beraber yaptılar sende niye ayrı ayrı yaptılarki acaba ?hatta daha bir çok tahlilde vardı lupus vs bende 7 mayısda alıcağım sonuçlarımı inş aynı dönemlerde kavuşuruz bebeklerimize...
sağol canım burdaki doktor aşama aşama gidelim dedi daha yaşın genç bu arada denersiniz dedi.tıp fakültesine 7 mayısa gün veriyorlar zaten binbir nazla yapıyolar testleri daha çok yeni denemeye başlamışız yaşımız gençmiş kimyasal gebelik düşük sayılmıyomuş falan uğraştırıyorlar anlayacağın.sen nerde yaptırıyorsun testlerini?inşallah canım aynı zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize...
Güzelim ben testlerimi İstanbul kanuni sultan süleyman arastırma hast yaptırdım, ama onlarda kanları özel bir labt sevk edip orda yaptırıryorlar.
ne güzel hepsini yapmışlar senin ben pıhtılaşma için 9 una randevu aldım tıptan ona gideceğim.benim eşim 2 ay önce varikoselden ameliyat oldu bence kimyasal gebelik nedeni o da olabilir çünkü spermlerin genetiği kalitesini bozuyor varikosel.1 ay sonra kontrolü var bakalım düzelme var mı?
Çok geçmiş olsun tekrardan mümkünse eşin fazla ayakta olmasın varikosel ayaktada fazla olmaktan varis oluyor biliyorsun ki, inş bundan sonra hiç sorun yaşamayız herşeyden önce bizlerin sağlığı eşine çakşır suyu ve e vitamini içirebilirsin, sperm kalitesi için gerçi eşim çakşır suyu çok kötü bulup içmesede,ben önlem olsun diye bunları denedim :)
canım merhaba nasılsın? sonuçlarını aldın mı?
Merhaba güzelim; dün aldım sonuçlarımı kromozom ve kan pıhtılaşması değerleri normal kadın doğum uzmanım ile görüştüm hemen herşey normal yola devam tekrar deneyeceksin yapman gereken şey tekrardan hamile kalmak dedi,ama şimdi benim aklıma takılan niye diğer testleri istemedi kimyasal gebelikleri düşükten bile saymıyoruz diye bir ifade kullandı dr güvenmesem hemen değiştiricem birde biliyorsunki benim yaş problemim var onuda söyledi anlıyacağın iyice aklım karıştı ya 3.de düşerse diye içim içimi yiyorsen naptın yaptırdınmı pıhtılaştırma tahlilini???
benim sana güzel haberlerim var hamileyim...))) dün kesemizi de gördük.pıhtılaşma için randevum yarındı iptal ettim.inşallah her şey yolunda gider bu sefer. inşallah en kısa ve hayırlı zamanda allahım sana da nasip eder. bu doktor bana da gerek yok testlere kimyasal gebelik düşük sayılmaz demişti.benim eşim yaklaşık 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu onun etkisi mi oldu bilmiyorum ya da vajinal enfeksiyon için antibiyotik vermişti belki de o iyi geldi bilmiyorum.
Aman Maşallah tabarakAllah rabbim kucağına almayı nasip etsin nasıl sevindim anlatamam bana umut oldun varya nasıl mutlu oldum,
Darısı başıma, birbirimize uğurlu geliriz inş gelişmelerden haberdar edersin beni olurmu...tekrardan rabbim nazarlardan saklasın ..
kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.nisan 15 de hamile olduğumu öğrenmiştim,bunun üzerinden 1ay geçti ve sabırsızlanıyorum.tekrar ne zman denemeliyim sizce?
kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.nisan 15 de hamile olduğumu öğrenmiştim,bunun üzerinden 1ay geçti ve sabırsızlanıyorum.tekrar ne zman denemeliyim sizce?
ben 4 yıldır evliyim ama son 11 aydır çocuk yapmak için uğraşıyoruz 11. ayımda yani nisanda kimyasal oldu doktor herhangi bişey yani ilaç veya tedavi önermedi.tabi ben 11 ayın sonunda böyle olunca çok üzüldümşimdi ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum yani bu ay tekrar denemeye başlasam doktora gitmelimiyim sizce.kimyasal gebelik neden olur onuda tam öğrenmiş değilim hala. fikir verin kızlar çok bunalıyorumm.etrafında baskısı iice artmaya başladı.yumurtlama günü takibi için ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?