kimyasal gebelik ve genetik testi

eşinle alakalı bir durum olacağını pek sanmıyorum canım tabi doktorun daha iyi bilir. kimyasalın sebepleri bence tamamen bizimle alakalı. ama şunuda unutma mesela benim doktorum demiştiki %99 bişey çıkmayacak ilklerde düşük olması normal sayılabiliyor demişti. ama tabi biraz duygusal bakınca insan riske girmek istemiyor alt tarafıda kan olunca mesele düşünecek bişey kalmıyor geriye.

Cok tesekkur ederim cok yardimci oldun sagol :KK36:

merhaba canım. Kan pıhtılaşması genetik testi sonucunda çıktı. Az çok anlarsın aslında bende sonucu aldığımda bi sorun olduğunu anlamıştım ama sorunun ne olduğunu anlayamamıştım. Kan pıhtılaşmasıymış oda.
merhaba cnım şimdi hastaneden geldim genetik sonucuna göre sağlıklı 46 kromozom kız dedi doktor buna göre temiz birşey yok dedi ikinci düşük dediğimde tekrardan trombofoli ve bir teim daha kullandı onun ıcın kan verip tıbbi gnetiğe bırakın ona göre hareket edelım dedi.
kan verip geldim 20 gün sonra çıkacak onun sonucuda,bekleyeceğiz yine...
kanpıhtılaşman için ilaç kullanıyormusun peki?

merhaba cnım şimdi hastaneden geldim genetik sonucuna göre sağlıklı 46 kromozom kız dedi doktor buna göre temiz birşey yok dedi ikinci düşük dediğimde tekrardan trombofoli ve bir teim daha kullandı onun ıcın kan verip tıbbi gnetiğe bırakın ona göre hareket edelım dedi.
kan verip geldim 20 gün sonra çıkacak onun sonucuda,bekleyeceğiz yine...
kanpıhtılaşman için ilaç kullanıyormusun peki?
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar gelir. Evet canım ben şuan kan pıhtılaşması için ilaç kullanıyorum. corasprin alıyorum günde 1 kez. gebelik olması durumundada asprine ek olarak iğne eklenecekmiş. Tabi gebelik olmadığı yada düşünmediğin zamanlarda bu ilacı kullanmaya gerek yok. sosyal hayatımızı etkileyen bir durum değil yani bu pıhtilaşma.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar gelir. Evet canım ben şuan kan pıhtılaşması için ilaç kullanıyorum. corasprin alıyorum günde 1 kez. gebelik olması durumundada asprine ek olarak iğne eklenecekmiş. Tabi gebelik olmadığı yada düşünmediğin zamanlarda bu ilacı kullanmaya gerek yok. sosyal hayatımızı etkileyen bir durum değil yani bu pıhtilaşma.
inşallah emeğinin karşılığını sağlıklı bir bebekle alırsın canım..

Kizlar kimyasal gebelik gecirdikten sonra hic adet gormeden gebe kaldim. Doktorum kimyasal gebeligin ardindan cok kisa zamanda saglikli gebelik gelir demisti. Kimyasal gebelik dusuk degil adet olmussunuz gibi algilayabilirsiniz. İnsallah en kisa zamanda kavusursunuZ bebeklerinize..

Merhaba genetik testini eşinde yaptımı birde kan pıhtılaşması çıktığında doktor ne ilaç önerdi.Bende 2 kez kimyasal gebelik geçirdim.Şimdi genetik araştırması yapılıyor.

Merhaba sonuç alabildinizmi testte ne çıktı bende 3kere düşük yaptım genetik stedi doktorum

Bende 3 kez kımyasal yasadım am doktora gıdemedım test ypıpmdı belkıde pıhtılasma var bende de bılmıyorum ben bebe aspırını kullnmaya basladım ama coraspın daha ıyıymıs cunko bagırsaklarda emılım yapıyormus bebe spırını mıhdeye zmanla zarar verıyormus kımyasal gecırdıusenız boyle 2 ve daha fazla gecırdıusenız kullnabılırsınz ben baya arastırdım onlem olarak veroyor doktorlar zaten

Konu geçeli uzun zaman oldu ama ben yazmak istedm genetik te lupus hastalığı çıktı bende her düşük pıhtılaşma dan olmuyormuş öğrenmiş olduk. Lupus sle den kaynaklı imiş düşükler im ben öğrenemeden sebebini Hamile kaldım kansulandırıcı iğne ve koraspirin kullandm erken doğum yaptm ama mağlasef, çok şükür ikimizde genede iyiyz. Çok zman kaybetmeden düşük seebebni araştırn zaman kaybı oluyor sonra gerçekten

Back
X