• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşamışım çok kötüyüm

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Uzun süredir çocuk istiyorum, bu ay aşılama yaptırıcakken adetim gecikince test yaptım pozitif çıktı. Hemen doktor gittim tabi oda pozitif çıktı. Sevindim çok , bugün adet kanamamın başlamasıyla öğrendimki kimyasal gebelikmiş, dünya başıma yıkıldı çok üzgünüm, çocuğum olmayacak mı benim?

Uzun süredir çocuk istiyorum, bu ay aşılama yaptırıcakken adetim gecikince test yaptım pozitif çıktı. Hemen doktor gittim tabi oda pozitif çıktı. Sevindim çok , bugün adet kanamamın başlamasıyla öğrendimki kimyasal gebelikmiş, dünya başıma yıkıldı çok üzgünüm, çocuğum olmayacak mı benim?
Cnm üzülme vardır bir hayır inş. Sağlıksız döllenme olmuş ondan vücut atmış sağlıklı olsa kalırdı. Bende 16 aydır uğraşıyorum çocuk için iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım iki aydır da bekliyorum olur diye. Allah büyük elbet nasip olur bize de beta Hcg değerin kaçtı ? Benim 123 tü sonradan düştü. Nasip kısmet...

canım bende yaşadım kimyasal. çok zor biliyorum. kimyasaldan sonra doktor demek gebe kalabiliyorsun bi süre daha denemeye devam dedi. birkaç ay daha bekledik olmayınca doktor yolu tabi.. sonuç benim rahmimde perde eşimin spermlerinde sorun çıktı. ikiside düşük sebebi. beklemeden araştırmalara tahlillere başlamanı tavsiye ederim. bi sorun olmadığından emin ol sonra istersen yine beklersin..

canım bende yaşadım kimyasal. çok zor biliyorum. kimyasaldan sonra doktor demek gebe kalabiliyorsun bi süre daha denemeye devam dedi. birkaç ay daha bekledik olmayınca doktor yolu tabi.. sonuç benim rahmimde perde eşimin spermlerinde sorun çıktı. ikiside düşük sebebi. beklemeden araştırmalara tahlillere başlamanı tavsiye ederim. bi sorun olmadığından emin ol sonra istersen yine beklersin..
Rabbim insallah en kısa zamanda nasip eder bende iki yıl sonra hamile kaldım esimde sayı düsüklügü benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim ol diyince ne sorun olursa olsun oluyor vakti zamanı gelince oluyor sizin perde varmıs ameliyatla hal oluyor diye biliyorum insallah tez zamanda rabbim nasip eder.

Rabbim insallah en kısa zamanda nasip eder bende iki yıl sonra hamile kaldım esimde sayı düsüklügü benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim ol diyince ne sorun olursa olsun oluyor vakti zamanı gelince oluyor sizin perde varmıs ameliyatla hal oluyor diye biliyorum insallah tez zamanda rabbim nasip eder.
âmin teşekkür ederim sizde sağlıkla kucaklayın yavrunuzu. rahim ameliyatı oldum. şimdi tüp bebek tedavisindeyim. yarın yumurtalarım toplanacak. hamilelerin duası makbul, dua beklerim ;) sevgiler

âmin teşekkür ederim sizde sağlıkla kucaklayın yavrunuzu. rahim ameliyatı oldum. şimdi tüp bebek tedavisindeyim. yarın yumurtalarım toplanacak. hamilelerin duası makbul, dua beklerim :KK66: sevgiler
Amin insallah gecmis olsun her zaman dua ediyorum insallah ilk deneme de tutar rabbim hayırlısıni nasip etsin insallah

Allah yardımcın olsun canım sıkma canını herşeyde var bir hayır 2 yıldır evliyim bizde çocuk istiyoruz ama kısmet ben de kimyasal gebelik geçirdim 2 kez hemde o yüzden sıkma canını Rabbim hayırlısını versin

Back
X