Kimyasal gebelik yaşayanlar bakabilir mi

Gamzenr6323_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
62
9
1
27
Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda 5. Haftada kimyasal gebelik yaşadım iki günde bir kan verdim betam düşene kadar. Betam sıfırlandı sonrasında herhangi bişey yapmaya gerek var mı ilaç kullanma kontrol kan falan? Bi de bu olay sonrasında ilerleme nasıl olmalı bugün eşim muayene olup tahliller verdi ben de aynı şekilde neden kimyasal gebelik geçirdim diye kan idrar tahlilleri ve ultrason muayeneşi yapıcam . Tekrar gebelik düşünüyorum çünkü nasıl yol izlemeliyim

Bir şey yapmanıza gerek yok, kimyasal gebelik herkesin yaşayabileceği bir şey tahlillik bir durum yok aslında ama yine de yaptırın en azından içiniz rahat olur

Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda 5. Haftada kimyasal gebelik yaşadım iki günde bir kan verdim betam düşene kadar. Betam sıfırlandı sonrasında herhangi bişey yapmaya gerek var mı ilaç kullanma kontrol kan falan? Bi de bu olay sonrasında ilerleme nasıl olmalı bugün eşim muayene olup tahliller verdi ben de aynı şekilde neden kimyasal gebelik geçirdim diye kan idrar tahlilleri ve ultrason muayeneşi yapıcam . Tekrar gebelik düşünüyorum çünkü nasıl yol izlemeliyim
Ben de yaşadım kimyasal gebelik doktora bile gitmedim beta düştü mü diye kan verdim sadece. Sonraki doktor kontrolümde sordum çok sayıda kadın her ay kimyasal gebelik yaşar ama birkaç gün gecikmeyle adet gördüklerini düşünürler çok normal bir şey dedi doktor, korkacak bir şey yokmuş. Kimyasaldan 2 ay sonra da hamile kaldım şu an 7 haftalık daha önce bir kalp durması yaşadığım için tedirginim bakalım. Ama kimyasaldan korkmayın.

Merhaba benim şuan ilk gebeliğim ve kimyasal gebelik yaşıyorum 15 martta beta 21 çıktı 17 martta 11 çıktı kimyasal gebelik dediler adetim 6 gün oldu gelmedi Bi kanamamda yok ne yapmam gerekiyor kanamam olacak mı

Merhaba benim şuan ilk gebeliğim ve kimyasal gebelik yaşıyorum 15 martta beta 21 çıktı 17 martta 11 çıktı kimyasal gebelik dediler adetim 6 gün oldu gelmedi Bi kanamamda yok ne yapmam gerekiyor kanamam olacak mı
Evet gecikmeli ve muhtemelen daha sancılı olacak. Benim öyle oldu

Back
X