- 2 Eylül 2016
- 167
- 63
- 13
- Konu Sahibi bayanbilge
-
Canim içinde parça kalmis olabilir dikkat et geçmiş olsunArkadaslar benim agustos 28 adet gunumdu. O gun aksam kahve rengi akintim basladi. 2 gun sonra kanamam basladi. Agrili ve parcali gecti. Adetin 3. Gunu doktora gittim. Beta 14.9 cikti. Iki gun sonra 28 iki gun sonra 48 cikti. 4 gun sonra kanamam oldu ve o gece 15 e dustu. Ama kanamam devam etmedi. O gecden sonra kahverengi akinti ve leke gelmeye basladi. Bugun yine baktim 25 olmus. Yukselmis yanidegeri dusup yukselenler var mi kimyasal olupta. Cok stresli bi donem beklemekten ve kan vermekten yoruldum. Bilgisi olan yardim ederse sevinirim
Korkma bende gecen ay gecirdim kanamayla attim degerlerim sifirlandi simdi 5+3 hamileyim kanamam basladiginda kürtaj dediler olmadim sonrasindada korunmadim hemen hamile kalmisim inšallah sanda nasip eder rabbimDoktor bekeleyelim parca kalacak kadar degerin yukselmedi dedi. Ama bilmiyorum cok korkuyorum
Ama iste benim dusus olmuyor. Yukselip dusen tekrar yukselen var mi acaba. Bi siforlansa rahatliycam ama yok bir turlu negatifi goremedim
Canim ay icimi rahatlattin ya. Ben adetliyken yukseldi sonra adet bitti 3 gun sonra tekrar kanama oldu bi gecelik. Gecen cuma yani. Sonra leke leke ve kanli akinti geldi. Bugun yine baktirdim 25 olmus. Cok bozuldu moralim15 oldugunda yani dustugunde ozelde yaptim bugunkini devlet acilde. Referans degerleri ayni ama farkeder mi cok..
Benimki bi yukselip artmiyor iste. Yukselip dusup yukseliyorBenim saglik ocaginda 30 oldu. 2 gun sonra ozelde 63 ayni gun acilde 56. Sonraki gun saglik ocaginda 41. Devlet hastanesinde 63-33-6 . tabi bu sirada surekli kanamam vardi bazen yogun bazen hic gelmedi. Beta 6 dusuncede pihtili kanamam basladi.sonrada doktora gitmedim zaten. Bu ayda adet oldum. Benimki bi yukseldi bi artti. Benide korkuttular dis gebelik dediler . yok parca kalmis dediler ama vucudum gebeligi sonlandirdi.
Benimki bi yukselip artmiyor iste. Yukselip dusup yukseliyor
Senin hic dusup yukselmedi demi?
Tamam canim parfon ben yanlis okumusum seninde yukselip dusmus dogruDegerlerimi yazdim cnm. 30-63-56-41-(61)-33-6.... Bak bu () gosterdigim yerde yukselis olmus
Laboratuar farkinin bu kadar etkiledigini bilmiyordum. Benimde kanamam 3 gun durdu dorduncu gun yine oldu sonra yine lekelenme bir kac damla kan sonra kanli akintisacma sapan bi haldeyim. Tam dusuyor diye sevinirken alt ust oldun yine umarim benimkide kendiliginden son bulur
Aynen yasabahtandir agliyorum. Pozitifi gormek icin dua ederken simdide negatif icin dua ediyorum cok garip cok zor. Ve ilk deneyimimi boyle yasamam daha kotu bu durumdan hayirlisiyla kurtulursam bi daha zor cesaret ederim
Sicak su ile dus alirsan dusebilir. Kan dolasimini hizlandirdigi icin dusmesine yardimci olur.Acaba sogan suyu icsem dusmeye yardimci olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?