Kimyasal gebelik yasayanlar bebeklerimizi birlikte bekleyelim buyrun

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Kizlarr kimyasal gebelik yasayip hamile kalan var mi sonradan .. Magdurum da magdurumm ..

Canım ben kimyasal değilde düşük yaşadım. Ne zaman yaşadn cnm sen.

Sağol btnem. Benim karnımda ölmüş 10 haftalıktı 15 gün içimde kalmş. Sonra kanama gelincd düşük başladı kürtaj olmak zorunda kaldım. Ocakta oldu benim ama senin baya erkenmiş :) hemen olsun istiyosun sanırım tekrar :)

Seninki buyukmus benimki ultrasonda da gozukmedi cuma hamile oldugumj ogrenip pazar dusuk yaptim.. Evet istiyorum kuzum ama iste tekrar ayni seyi yasamaktan korkuyorum o yuzden actim konuyu

Yok btnem bi kez yaşadın diye hep yaşayacak değilsin ya inşallah rabbm yaşatmaz tekrarını. Bende ilk zamanlar korkuyodum yine yaşar mıyım diye sonra araştrma yaptm nedni öğrendim bekledim geçti şmdi tekrar istiyoruz bakalım

Allahim sanada hayirlisiyla nasip etsin insallah saglikli bi bebek tez zaman da .. Banada nasip etsin insallah .. O kadar istiyorum ki:)

Allahim sanada hayirlisiyla nasip etsin insallah saglikli bi bebek tez zaman da .. Banada nasip etsin insallah .. O kadar istiyorum ki:)
İnşallah inşallah btnem :) tüm isteyenlere inşallah :) bat 1 Haziran bekliyoruz işte :) inşallah seninde hemen oluverir. Senn bat ne zaman?

İnşallah inşallah btnem :) tüm isteyenlere inşallah :) bat 1 Haziran bekliyoruz işte :) inşallah seninde hemen oluverir. Senn bat ne zaman?
Amin aminnn .. Benimkide 5 haziran ama su an hala kanamam var gunum degsir mi bilmiyorum ;(((

Değişebilir canm ne zamandır kanaman var ne zaman başladı 5 inde mi

Hmm canm o bi hafta 10 gün devam ediyo yaa benim 32 gün sonra gelmişti inşallah sennde gelr bran önce. Ama adetni görmeden bebeği olanları biliyorum yani :)

Hmm canm o bi hafta 10 gün devam ediyo yaa benim 32 gün sonra gelmişti inşallah sennde gelr bran önce. Ama adetni görmeden bebeği olanları biliyorum yani :)
Hadi yaaa :) rahimin durumuna gore degisiyomus .. Insallah bir an once toparlanir .. Seninde ilk cocugun muydu canim:)

Hadi yaaa :) rahimin durumuna gore degisiyomus .. Insallah bir an once toparlanir .. Seninde ilk cocugun muydu canim:)
Tabi canm bde senin küçükmüş belki daha erken toparlanır. Evet canım ilkti

Benimde ilkti .. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah .. Sabretmeye dua etmeye devam :)
Canim ben martta yasadim ve benim bat hic degismedi ayni gunde oldum kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kaliniyor bunu arastir istersen gecen ay denemedim 1 ay bekleyelim diye bu ay denicez bakalim benm de bat 6 haziran bakalim nasip ne gostercek :)

Cok
Cok gecmis olsun canim insallah tekrarini yasamazsin :) bende bekleyecegim bir ay zaten memlekete gidecegim icin mecbur bekleyecegim guzel haberlerini bekliyorum insallah bana umut isigi olursun:)

Cok

Cok gecmis olsun canim insallah tekrarini yasamazsin :) bende bekleyecegim bir ay zaten memlekete gidecegim icin mecbur bekleyecegim guzel haberlerini bekliyorum insallah bana umut isigi olursun:)
İnsallah tatlim bu ay bakalim ne olcak hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…