Kimyasal gebelik yaşayanlar bi baksın

Cicibayan14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
303
198
23
27
Arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım ayın 24 ünde kanamam başladı bu ayın 28i oldu daha adet olamadım dün test yaptım negatif çıktı yarın aile hekimime adet söktürücü yazdırmayı düşünüyorum gecikme normalmi beklemelimiyim

Arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım ayın 24 ünde kanamam başladı bu ayın 28i oldu daha adet olamadım dün test yaptım negatif çıktı yarın aile hekimime adet söktürücü yazdırmayı düşünüyorum gecikme normalmi beklemelimiyim
Bende Ağustos’un başında kimyasal gebelik yaşadım 3 Ağustos adet oldum beklemedeyim her ay 4 5 gün erken olurum bu günlerde olucam sanırım sağ yumurtalığıma sürekli bi sancı giriyor... bence doktorunuzla konuşun gerekli görürse adet söktürücü yazdırın

Bende Ağustos’un başında kimyasal gebelik yaşadım 3 Ağustos adet oldum beklemedeyim her ay 4 5 gün erken olurum bu günlerde olucam sanırım sağ yumurtalığıma sürekli bi sancı giriyor... bence doktorunuzla konuşun gerekli görürse adet söktürücü yazdırın
Sizinde ilk hamileliğinizmiydi biraz dertleşelim 😔

Benimde çok düzenli bi adetim vardı döngüm hep 29 gün sürerdi ortalama ama kimyasal yaşadığımız için ila denge bozulur

Merhaba bende mayıs ayında ilk gebeliğimde kimyasal gebelik yaşadım ve kanamam 10 gün sürdü az az da olsa. Gecikme olması çok normal.Sabredin ve sevinin bence çünkü demekki gebe kalabiliyorsunuz tüpler filan açık bu yönden düşünün.

Ayy İnşallah ya 🙏😔 ben 1 yillık evliyim ilk istediğimiz ayda kaldım ama malesef nasip olmadı çok üzüldük İnşallah kucağına sağlıklıca alırsın
Canım bende 1 yıllık evliyim benimde kimyasal düşüğüm oldu gecikmemde olmuştu doktora gitmiştim tarlusal kullandım biraz daha bekle istersen gecikmesi normaldir

Canım bende haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. Temmuz ayındaysa geç döllenmeyle hamileydim. Şu an 6 haftalığım. Son adet tarihime göre 8. haftalık olmam gerekirken. Bence biraz bekle. Denediysen bu ay,ara vermediysen çalışmalara hamile de olabilirsin. Kimyasalın arkası çabuk gelir derler. Bende öyle oldu.

Canım bende haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. Temmuz ayındaysa geç döllenmeyle hamileydim. Şu an 6 haftalığım. Son adet tarihime göre 8. haftalık olmam gerekirken. Bence biraz bekle. Denediysen bu ay,ara vermediysen çalışmalara hamile de olabilirsin. Kimyasalın arkası çabuk gelir derler. Bende öyle oldu.
Anladım canım şöyle diyim benimde 24 temmuzda kanamam olmuştu bu gün ayın 28i hala olmadım 26sinda gebelik testi negatif di hamile olsam çılarmıydı testte eğer geç dolenmeyse

Back
X