- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Cicibayan14
O zaman daha neye soruyon lenBen olduğunu hisediyorum kasıkalrım ağrıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman daha neye soruyon lenBen olduğunu hisediyorum kasıkalrım ağrıyo
Ne biliyim ya emin olmak istedim acaba işe yararmı diye olmuycak oldumu o gün yapıncada olmazO zaman daha neye soruyon len![]()
Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz ?Ne biliyim ya emin olmak istedim acaba işe yararmı diye olmuycak oldumu o gün yapıncada olmaz![]()
Daha yeni 3 aydır 1 kere kimyasal yaşadım geçen ayNe kadar süredir bebek istiyorsunuz ?
Daha çok yeni elbet olur ki cnm . Benim eşim 1 hafta evde bir hafta görevde oluyor .. Benim ki daha zorDaha yeni 3 aydır 1 kere kimyasal yaşadım geçen ay
bende kimyasaldan sonraki ilk adetimi 50 gun sonra olmustumDaha çok yeni elbet olur ki cnm . Benim eşim 1 hafta evde bir hafta görevde oluyor .. Benim ki daha zor
Evet denkgelemeyebilir oyle benim geçen ay kimyasal olunca çok morelim bozulduDaha çok yeni elbet olur ki cnm . Benim eşim 1 hafta evde bir hafta görevde oluyor .. Benim ki daha zor
Amanın .. değerin kaçtan dı pekibende kimyasaldan sonraki ilk adetimi 50 gun sonra olmustum![]()
Benim de bozuldu ama çok şükür kürtaj olmadık cnm Allah’a şükürEvet denkgelemeyebilir oyle benim geçen ay kimyasal olunca çok morelim bozuldu
Aynen onada şükür canımBenim de bozuldu ama çok şükür kürtaj olmadık cnm Allah’a şükür
ilk 59 du iki gun sonra 160 di iki sonra kanama basladi tam 9 gun surdu sonraki adetimde 50 gun sonra anca olduAmanın .. değerin kaçtan dı peki![]()
Senin değerin de düşükmüş ama benim de düşüktü 32 di benimilk 59 du iki gun sonra 160 di iki sonra kanama basladi tam 9 gun surdu sonraki adetimde 50 gun sonra anca oldu
gecmis olsun hep hayirlisi olsun diyoruz hatirlisi buymus demekSenin değerin de düşükmüş ama benim de düşüktü 32 di benim![]()