Kimyasal gebelik yaşayanlar tam olarak neler yaşadınız?

gizemelllaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
101
36
18
31
merhabalar hanımlar, kimyasal gebelik yaşıyorum . 4 gündür devam eden yoğun kanamam var ve bugün parça düşürdüm et parçası gibi yaklaşık 3 4 cm uzunluğunda siyaha yakın bir parçaydı . Siz tam olarak neler yaşadınız bu süreçte paylaşır mısınız ?

merhabalar hanımlar, kimyasal gebelik yaşıyorum . 4 gündür devam eden yoğun kanamam var ve bugün parça düşürdüm et parçası gibi yaklaşık 3 4 cm uzunluğunda siyaha yakın bir parçaydı . Siz tam olarak neler yaşadınız bu süreçte paylaşır mısınız ?
Bir de Değerleriniz kaçtı ? Ne zaman düşüşe geçti?

Ocak aynın da yaşadım ilk değer 15.21 sonrası düştü ve regli oldum betam sıfırlandı bu ay tekrar hamile kaldım şu an herşey yolunda

Bende 17 gördüm sonra düşüşe geçti adet günümden iki gün sonra yoğun kanamayla temizlenmiştim. Üç gün yoğun kanamam sürmüştü. Sonrasında herşey normale döndü. Şimdi biliyorsun dış gebeliği atlatmaya çalışıyorum canım yarın kontrolüm var benimde dualarınızı bekliyorum kızlarr💕💕🤲🏻🥰💗🌹

Bende 17 gördüm sonra düşüşe geçti adet günümden iki gün sonra yoğun kanamayla temizlenmiştim. Üç gün yoğun kanamam sürmüştü. Sonrasında herşey normale döndü. Şimdi biliyorsun dış gebeliği atlatmaya çalışıyorum canım yarın kontrolüm var benimde dualarınızı bekliyorum kızlarr💕💕🤲🏻🥰💗🌹
Evet biliyorum benimde şuan parçalar geliyor pıhtı gibi ağrılı düşürüyorum. Bi sonraki Adetime 10 gün var daha kaç gün sürecek bu acaba

Evet biliyorum benimde şuan parçalar geliyor pıhtı gibi ağrılı düşürüyorum. Bi sonraki Adetime 10 gün var daha kaç gün sürecek bu acaba
Ağrılı değildi benim kimyasalım canım normal adet gibi gördüm değerimi görmesem anlamazdım bile. Kimyasal öyle zaten adetle adet gibi atıyorsun en fazla 2-3 gün gecikiyor adetin gelmesi benim bildiğim. Birde rengi asla koyu olmuyor normal adet renginde atıyor vücut.

Ağrılı değildi benim kimyasalım canım normal adet gibi gördüm değerimi görmesem anlamazdım bile. Kimyasal öyle zaten adetle adet gibi atıyorsun en fazla 2-3 gün gecikiyor adetin gelmesi benim bildiğim. Birde rengi asla koyu olmuyor normal adet renginde atıyor vücut.
Benimde kanım normal adet gibi sadece gelen pıhtı ve parça koyu renk

Benim daha adetim gecikmeden öğrenmiştim 55 civarı bir şeydi doktor takip edelim demişti. Sonra 28 oldu ama doktorlarım çok ilgiliydi. Kanaman başlayınca gel demişlerdi bi hafta içinde olur büyük ihtimalle demişlerdi. Tam bi hafta sonra kanamam başladı. Benim kanamam ve ağrım çok yoğundu. Bi hap vermişlerdi tamamen atabilmem için. Sonra kanamam bitince tekrar kontrole çağırdılar. İki yıl oldu tam.

Benim daha adetim gecikmeden öğrenmiştim 55 civarı bir şeydi doktor takip edelim demişti. Sonra 28 oldu ama doktorlarım çok ilgiliydi. Kanaman başlayınca gel demişlerdi bi hafta içinde olur büyük ihtimalle demişlerdi. Tam bi hafta sonra kanamam başladı. Benim kanamam ve ağrım çok yoğundu. Bi hap vermişlerdi tamamen atabilmem için. Sonra kanamam bitince tekrar kontrole çağırdılar. İki yıl oldu tam.
Zor atlatmışsınız canım geçmiş olsun nadiren sizin gibiler de oluyor genelde kimyasal gebeliği anlamazmışız bile adetten farkı olmadığı için ve adet zamanı geldiği için bende tecrübe ettim. Nasip kısmet herşey rabbim neylerse güzel eyler.. hayırlı geceler..

Oncelikle gecmis olsun benimde yogun bi sekilde kanamam oldu betam sifirlandi ve gelecek ay pozitif cizgiyi gordum simdi gelmesini bekliyorum kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay

Kızlar değerlerim güzel şekilde düşüşe geçmiş kimyasal gebelik olduğu kesinleşti çok şükür rahim duvarımda kalınlaşma olmamış herşeyi atmışım çok şükür 🙏🏻 Allah sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize🙏🏻 Burda araştırma yapan arkadaşlar için bu haberi duyurmak istedim . ☺️🌸
Beta değerim 30 nisan 244
2 nisan 217
5 nisan 130
Artık bi hafta sonra kan vereceğim 🙏🏻🌹

Kızlar değerlerim güzel şekilde düşüşe geçmiş kimyasal gebelik olduğu kesinleşti çok şükür rahim duvarımda kalınlaşma olmamış herşeyi atmışım çok şükür 🙏🏻 Allah sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize🙏🏻 Burda araştırma yapan arkadaşlar için bu haberi duyurmak istedim . ☺🌸
Beta değerim 30 nisan 244
2 nisan 217
5 nisan 130
Artık bi hafta sonra kan vereceğim 🙏🏻🌹
Çoook sevindim canım hikayelerimiz o kadar aynıydı ki dış gebelik olabilir diye korkmuş progestan içmene çok üzülmüştüm ama annelik güdüsü işte☺️ Neyseki kimyasal çıktı ve yakında sıfırlanır değerlerin enn kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum canım🤲🏻💕🌹 bir hafta sonra da güzel haberini bekliyoruzz bende adet görmeye başladım inşaallah herşey düzene giriyor Allah’ın izniyle.. buradan birbirimize güzel haberleri de verelim inşaallah o günleri de görelim💗💗

Çoook sevindim canım hikayelerimiz o kadar aynıydı ki dış gebelik olabilir diye korkmuş progestan içmene çok üzülmüştüm ama annelik güdüsü işte☺ Neyseki kimyasal çıktı ve yakında sıfırlanır değerlerin enn kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum canım🤲🏻💕🌹 bir hafta sonra da güzel haberini bekliyoruzz bende adet görmeye başladım inşaallah herşey düzene giriyor Allah’ın izniyle.. buradan birbirimize güzel haberleri de verelim inşaallah o günleri de görelim💗💗
İnşallah inşallah 🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹

Back
X