Kimyasal gebelik yaşayanlar yardım

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
Kızlar kimyasal gebelik olunca ne kadar sonra hamile kaldınız ? Dr bana rahmin toparlanması icin 3-6 ay beklenmeli dendi bana çok geldi zaten 1,5 senedir uğraşıyoruz 2 kaybım var bunun dışında kalp durması sonucu kürtaj olmustum onları bekledik 3-5 ay hepsini aynı süre içinde 1,5 sene oldu..birde neden böyle oluyor doktorlar ne dedi size ?

Kürtajda bile ertesi ay gebeliğe olur veren doktorlar var diye biliyorum. Kimyasal gebeliği birçok kadın fark etmiyor bile ve haliyle ertesi ay da hayatına devam ediyor. Bana aylarca beklemek çok geldi.

Kürtajda bile ertesi ay gebeliğe olur veren doktorlar var diye biliyorum. Kimyasal gebeliği birçok kadın fark etmiyor bile ve haliyle ertesi ay da hayatına devam ediyor. Bana aylarca beklemek çok geldi.
Evet bencede oyle Bende Boyle dusunuyorum cok saolun yanitiniz icin 🥰

Kimyasak gebelıkte bekleme süresı yok canım doktorum bana oyle dedı hemen deneyebılırsın dedı ama ılk once dıger adetımın ücüncü günü hormon testı yaptırıp ne eksıkse ona göre ılac tedavısıne baslıcam cünkü bu ılk gebelıgım degıl ılkınde kürtaj oldum sende hemen adetını bekleyıp hormon testı yaptır oyle aylarca beklemene gerek yok doktorunla konus

Kızlar kimyasal gebelik olunca ne kadar sonra hamile kaldınız ? Dr bana rahmin toparlanması icin 3-6 ay beklenmeli dendi bana çok geldi zaten 1,5 senedir uğraşıyoruz 2 kaybım var bunun dışında kalp durması sonucu kürtaj olmustum onları bekledik 3-5 ay hepsini aynı süre içinde 1,5 sene oldu..birde neden böyle oluyor doktorlar ne dedi size ?
değerler dustunde mi kimyasal gebelik oluyor

Canim bende kimyasal yasadim normal gebelik kaybimda oldu doktor bana bekle dikkat et vs demedi hicbirinde tabi benim tedavi ile olmustu o yuzdende olabilir. Doktoruma sordugumda eskiden bi sure korunmayi oneriyorduk fakat yapilan son calismalarla kurtaj sonrasi gebe kalmayla 3-5 ay korunup sonra gebe kalmada risk acisindan fark olmadigini ve kurtaj sonrasi gebelik ihtimalinin biraz daha fazla oldugunu soylemisti. Doktorumda tup bebekte prof. Guvenirim kendisine. Kimyasal icin 3-6 ay fazla geldi banada. Tabi doktorun daha iyi bilir. Bi akrabama 10 haftalik dusukten sonra 3 ay korun demisti doktoru.

Ben de Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim. Doktorum 2-3 ay bekle demişti fakat bir başka doktor ben bekleme önermiyorum dedi. Biz de beklemedik. Henüz bebek yok hala ama

Back
X