kimyasal gebelik yasayanlar

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kimyasal gebelik yasan arkadaslar. Adetiniz geciktimi. Yoksa olmaniz gereken gundemi oldunuz??benn gecen ay normal adet zamanimda adet oldum. Hic gunum gecmemisti.

Kimyasal gebelik yasan arkadaslar. Adetiniz geciktimi. Yoksa olmaniz gereken gundemi oldunuz??benn gecen ay normal adet zamanimda adet oldum. Hic gunum gecmemisti.
Cnm benim gecti kimyasal gebelikte gecikme yasanio genelde ben once kurtaj oldm iki ay sonra tekrar hamile kaldm testte gordum silik cizgi azda olsa gebelik belirtilerim vardi en belirgin belirtm gunum gecti iki uc gun sonra yoğun kirli akintim basladi basta normal akintiydi kahverengi gun gectikce iyce koyulasti camur gibi oldu sonrada kanamam basladi ve adet oldum ustunden 7 ay gecti hala hamile kalamiorm pskolojim cok bozuldu

Olur insAllah hayirlisiyla. Peki seninde beklenen adet gunumu kanaman basladi

Olur insAllah hayirlisiyla. Peki seninde beklenen adet gunumu kanaman basladi
Yok cnm tam bir hafta sonra geldi normal adet oldum yani bir hafta sonra sen test yaptinmi cikar onda ha bide adetim cok yogundu kopkoyu geliyodu ilk gun daha fazla geldi

İste cnm senin gecikmenin olmasi normal adetinden 1 hafta sonra ogreniyorsun hamile kaldigini. Kanamn basliyor. Benimki tam adet gunu gerceklesti dusuk. Benim 10-12 falan gelddi . bazen kan durdu bazen geldi falan pihtili geldi ama pihtilas cok kucucuktu
Yok cnm tam bir hafta sonra geldi normal adet oldum yani bir hafta sonra sen test yaptinmi cikar onda ha bide adetim cok yogundu kopkoyu geliyodu ilk gun daha fazla geldi

Ben normal adet tatihimden 2 gun once ogrendm teste test yaptim pozitifti 2 gun sonrada adet gunumdu gunumde gecti normaldede haftaya doktora gidcktm ama gitmeden birgun once yani adet tarihimden bir hafta sonra kanamam basladi senin adet gunu geldiyse testte pozitifmi gordun yani hamile olduğundan eminmiydin yoksa kimyasalmi gecirdigini dusunuon

Eminim degerlerim gecene kadar hastanelerde surundum resmen. Ben adetimden 1 gun once test yaptim pozitif cikti. Adet gunude yaptim. Pozitif cikti ama adet oldum yinde doktora gittim beta 30 cikti

Eminim degerlerim gecene kadar hastanelerde surundum resmen. Ben adetimden 1 gun once test yaptim pozitif cikti. Adet gunude yaptim. Pozitif cikti ama adet oldum yinde doktora gittim beta 30 cikti
Hm anladim cnn gecmis olsn adet gunu veya adettn sonraki hafta kimyasal belli oluyo ztn bhcg deger artio once ama az az sonra duserse kimyasal gebelik dusmezsede dis gebelik dis gebelik daha sknti cnm kimyasaldn sonra rahmin temizlenio ve daha kolay hamile kaliosn gerci ben buna ragmen 7 aydir kalamiyorum ama insallah sen kalirsn kontrollerini ihmal etme kimyasalida genelde kadinlar farkina varmadan yasio ztn doktorlarda tekrar hamile kalmak icn engel degil dio ondn tekrar kalabilirsn

İnsAllah herkesin gonlune gore olur ve hamile kaliriz :) saglikli hayirli bebeklerimiz olur :)

adetimden 4 gün önce kahverengi az az yerleşme lekeleri oldu ama çok az iç çamaşırımı bile değiştirmeye gerek yok gibi. adet olacağım gün olmadım ertesi gün test aldım baktım pozitif, bunla yetinmedim ertesi günüde kan verdim hcg 18.10 çıktı iki gün sonra tekrar verdim kan 45.20 çıktı tabi kanamam arttı doktor kan değerim yükselirse ilaç vereceğim dedi bana progestan 200 günde 3 kere iç dedi. ama bebiş dün düştü. wc de resmen kan su gibi geldi. sonra koyu parça gibi sıvı şeyler geldi akşamda belim ağrımaya başladı. çömeldim yere koca bi parça düştü. allah büyük tekrar nasip eder inş

Ben onu dememstim :) benim sordugum ben adet gunu hamile oldugumu ogrendim ama kanamamda vardi. Kimyasal gebelikten sonrada 38 gun sonra adet oldum
Ben temmuz ayında geçirdim sonra 28 günde adet gördüm

Canm sen kimyasal gebelikten snra mi kurtaj oldun adetle atilmadi mi tam anlayamadm bn

Canm sen kimyasal gebelikten snra mi kurtaj oldun adetle atilmadi mi tam anlayamadm bn
Yok cnm once kurtaj oldum iki ay sonra tekrar hamile oldugumu ogrendim oda kimyasalmis 1 hafta sonda kanamam oldu kimyasalda kurtaj olmaz adetle gider ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…