Bebek sağlıksız olduğu için kimyasal gebelik oluşur kese o kadar kötü durumda yani bence bi nedenini araştırın bende 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
Bebek sağlıksız olduğu için kimyasal gebelik oluşur kese o kadar kötü durumda yani bence bi nedenini araştırın bende 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
Doktorlar kimyasal gebeliğe kötü olarak bakmıyorlar, aksine iyi olarak yorumluyorlar ve ilk bebeklerde olabileceğini vurguluyorlar. ben tüm hormon değerlerime ve esime daha önceden baktırmıştım ve hiç bir sorun olmadığı da belirtilmişti. aksine hiç bir sorun olmadığı normal yolla bebek yapabileceğimizi anlattı doktor.
gecen cumartesi lekelenme regl ye dönüştü. hala lekelenmem var bu normal mi. doktora gittim hcg 45.20 den 7.8 e düşmüş. ama bu değerin 5.3 altına düşmesi gerek bu hafta sonra gel kan ver dedi tekrar. acaba değer tam düşmediği için mi lekelenme devam ediyor.
Benim lekelenmem oldu bazen hic kanamam olmadi en son deger dusmeye yakin agrili kanamam basladi. Normal diye dusunuyorum ama betayi takip ettirin tabi