kimyasal gebelik yasayanlar

belini ovdur ve çömelir gibi izlerinin üzerine otur büyük parçalar gelecek böyle yapınca daha kolay çıkıyor.
Pihti seklinde gelmeye basladi cok agri cektm normalde de hep agrili olur benm agri kesici aldm rhatladim braz

Bebek sağlıksız olduğu için kimyasal gebelik oluşur kese o kadar kötü durumda yani bence bi nedenini araştırın bende 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı

Bebek sağlıksız olduğu için kimyasal gebelik oluşur kese o kadar kötü durumda yani bence bi nedenini araştırın bende 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
Benim hormon degerlerm normal dedi doktor aksi bi durumla karsilasmadik rabbim karsilastrmaz insallah

Doktorlar kimyasal gebeliğe kötü olarak bakmıyorlar, aksine iyi olarak yorumluyorlar ve ilk bebeklerde olabileceğini vurguluyorlar. ben tüm hormon değerlerime ve esime daha önceden baktırmıştım ve hiç bir sorun olmadığı da belirtilmişti. aksine hiç bir sorun olmadığı normal yolla bebek yapabileceğimizi anlattı doktor.

gecen cumartesi lekelenme regl ye dönüştü. hala lekelenmem var bu normal mi. doktora gittim hcg 45.20 den 7.8 e düşmüş. ama bu değerin 5.3 altına düşmesi gerek bu hafta sonra gel kan ver dedi tekrar. acaba değer tam düşmediği için mi lekelenme devam ediyor.

10 eylülde regl oldum lekelenme hala dvam ediyor.
Benim lekelenmem oldu bazen hic kanamam olmadi en son deger dusmeye yakin agrili kanamam basladi. Normal diye dusunuyorum ama betayi takip ettirin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…