Kimyasal Gebelik

ben kendimi cok sucladim gecen hafta 1 tane apranax icmistim ondan oldu benim yuzumden diye agldim hep dun

ben kendimi cok sucladim gecen hafta 1 tane apranax icmistim ondan oldu benim yuzumden diye agldim hep dun
Hic suclama bende neden oldu diye düşündüm öğrendiğimde çok uykusuzdum ve gece kayinbabam rahatsızlanmıştı apar topar gittik kaynanam yatalak sayılır onun basında durdum kanepe falan kaldirilacakti kaynanama sonra kaldırırım dedim tuvalete gidecekti yurutecle ve kendi kalkamıyor sondali ve bezli. Hadi sen kalkmaya çalış dedim masayı kaldırıp yatağının yanına koymam gerekiyordu çeke çeke götürdüm bisey olmasın diye. Yumurtlama zamani ilacli mr cekindim. Acaba mi ki dedim ama veren Allah alanda Allah daha kötüsünü yaşamadık enazindan buna da şükür şükür ettim. Vakti zamanı vardır çocuk düşünürken biraz dikkatli olmakta fayda var özellikle ilaç konusunda Hic canını sıkma yine dene yine umutla bekle

hayirlisi boyleymis demekki sagliksiz bi bebek olacagina kendiliginden gitti insallah tekrar hamile kalabilirim 1 senedir deniyorduk cok sevinmistik oldu diye

hayirlisi boyleymis demekki sagliksiz bi bebek olacagina kendiliginden gitti insallah tekrar hamile kalabilirim 1 senedir deniyorduk cok sevinmistik oldu diye
Aynen oyle Inşallah tekrar olur bebisin sana tutunur keseyi kalp atışlarını heycanla bekler sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün akli başı yerinde evlat nasip eder

Merhaba cuma gunu beta hcg 185 cikmisti hamileyim diye sevinmistim fakat dun doktora gittigimde 21e dusmus dr kimyasal gebelik dedi bugunde kanama basladi. Daha önce kimyasal gebelik yasayanlar tecrubelerini paylasabilir mi?
Ben yaşadım canım.belki şu anda yine yaşayacağım hiç bir fikrim yok.silik çizgi ve beta düşüşü olmuştu.en son da adetle atılıyor.şimdi ise yine silik çizgi var .tahlil vereceğim akşam iş çıkışı.

insallah tekrar yasamazsiniz

Doğum kontrol hapına yeni başlamıştım. Başka yöntemleri bırakalı bir hafta olmuştu, test yaptım. Çok silik bir ikinci çizgi çıktı. İki farklı test daha aldım onlarda da öyleydi. Erkek arkadaşıma yazdım hemen gece birlikte uyuduk, sabah da kendi doktorum dışında bir doktora (kendi doktorum gecikmediğimi ve doğum kontrol hapına başladığımı bildiği için duruma farklı bakar diye düşündüm) gittik. Ultrasonda rahmimin kalınlaşmaya başladığını, hamileliğe hazırlandığını ama çok çok erken olduğunu söyledi. Sonuç beklerken çok az kanamam başladı. Normal reglimden biraz daha koyu renkli ve pıhtılıydı sadece. Ağrım hiç olmadı ama 6-7 günlük bir şeyden bahsediyoruz bende. İki gün sürdü kanamam, hapa aynen devam ettim kutuya baştan başlamadım. Hiç aklıma gelmedi başka türlüsü.

Hamile olmaktan korktuğum için de sonucu falan almadım. Kanama oldu ya bitti gitti işte deyip durdum. Sonra doktoruma durumu anlattığımda kimyasal gebrlik geçirmiş olduğumu söyledi. Üstünden 4 yıl geçti . Benim durumumda çok mutluluk verici bir şey oldu büyümeden kendiliğinden düşüp gitmesi. İkimiz de 19 yaşında öğrenciydik bakma imkanımız olmadığı gibi kürtaj parası da bulamazdık. Dikkatliydik, bu yüzden hapa geçmiştik zaten. Neyse ki o günden sonra başka bir gebelik olasılığı dahi olmadı.

daha sonra tekrar hamile kalabildiniz mi kimyasaldan sonra daha kolay hamilelik oluyor diye okudum.
Geçen ay Bende yaşadım adeti 2 gün geçe 18di değerim 2 gün sonra 9a düştü sonra kanamam basladı. Şuan adetime 6 gün var betam 15 çıktı kızlar sence yükselir mi

Geçen ay Bende yaşadım adeti 2 gün geçe 18di değerim 2 gün sonra 9a düştü sonra kanamam basladı. Şuan adetime 6 gün var betam 15 çıktı kızlar sence yükselir mi
insallah yukselir neden erkenden test yaptirdiniz dayanamadiniz mi beklemeye :) insan bekleyemiyor ama ben bidaha olursa 1 hafta 10 gun gecmeden test yaptirmicam sonra uzulmemek icin

insallah yukselir neden erkenden test yaptirdiniz dayanamadiniz mi beklemeye :) insan bekleyemiyor ama ben bidaha olursa 1 hafta 10 gun gecmeden test yaptirmicam sonra uzulmemek icin
Ya inanın bende geçen ay öyle demiştim ama dayanamadım belirtiler çok ağır bastı

Ben de internette en fazla 60lara cikar diye okudum dun ama niye boyle oldu bilmiyorum adetim 3 gun gecikmisti daha 185ti ama sonuc husran doktorda dun simdiye sifirlanmasi gerekirdi 4 gun sonra tekrar gel sifirlanmazsa ilac veriyim dedi
Benim 700 kadar çıkıp sonra kanama başlamıştı

Ya inanın bende geçen ay öyle demiştim ama dayanamadım belirtiler çok ağır bastı
insallah hamilesinizdir kimyasal degildir de bana da umut olursunuz. Haber verin kesin sonuc alinca

insallah hamilesinizdir kimyasal degildir de bana da umut olursunuz. Haber verin kesin sonuc alinca
Elbette şimdi daha bat a 6 gün var. O yüzden biraz daha bekleyelim çarşamba tekrar baktırayım diye düşünüyorum. Siz ne zaman yaşadınız kimyasal ı

Elbette şimdi daha bat a 6 gün var. O yüzden biraz daha bekleyelim çarşamba tekrar baktırayım diye düşünüyorum. Siz ne zaman yaşadınız kimyasal ı
daha cok yeni benim sali gunu tekrar kan verdigimde 21e dustugunu gorup anladik kimyasal oldugunu dun de kanamam basladi

daha cok yeni benim sali gunu tekrar kan verdigimde 21e dustugunu gorup anladik kimyasal oldugunu dun de kanamam basladi
Bende kanamam bitti 14 ve 19. Günler bi gün durup bi gün ilişki oldu. Şuan tekrar oldu işte bakalım inşallah yükselirde

Bende kanamam bitti 14 ve 19. Günler bi gün durup bi gün ilişki oldu. Şuan tekrar oldu işte bakalım inşallah yükselirde
bende kanama bitince ovulasyon testi yapicam umarim ben de hemen hamile kalirim tekrardan

bende kanama bitince ovulasyon testi yapicam umarim ben de hemen hamile kalirim tekrardan
Kalırsınız içinizi ferah tutun. Evet kimyasal gebelik çok hayal kırıklığı ama en azından hamile kalabiliyormuşuz onu görmüş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…