Kimyasal Gebelik

Kızlar merhaba. Geçen ay ben de kimyasal yaşadım. Geçen perşembe tahlil yaptırdım 15 çıktı. Hala da hasta olmadım. Tekrar kan vermeye de cesaret edemiyorum. Aynı durumlardayız hemen hemen. Allah yardımcımız olsun

gecti mi regl gununuz. tekrar test yaptirinca siz de paylasir misiniz bizimle benim durumumda olanlarin destegine o kdar ihtiyacim var ki bu donemde. Sizler hamile olun ki bana da umut olsun istiyorum

gecti mi regl gununuz. tekrar test yaptirinca siz de paylasir misiniz bizimle benim durumumda olanlarin destegine o kdar ihtiyacim var ki bu donemde. Sizler hamile olun ki bana da umut olsun istiyorum
Geçen ay kimyasal kanaması 20’sinde başlamıştı. Bu ay 20’sinde de 15 çıktı. Elbette bir daha tahlil yaptırınca söylerim size de. İnşallah siz de bu ay hayırlı güzel haberler alırsınız

amin insallah

Kızlar 10 şubatta kanamam başladı. Doktora gittim ben tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama malesef değildi. 2 sonra tekrar kan verdim değerlerim düşmüştü o zaman kimyasal gebelik oldugunu anladım. Kanamam 9 gün kadar sürdü. Hiç ara vermeden adetimin başlangıcını baz alarak yumutrlama dönemime doğru tekrar birliktelik yaşadım. Korunmayıda düşünmüyorum. Doktorum zaten bunu düşük olarak düşünme korunmana da gerek yok. Sakat döllenmeden dolayı kanama ile adet oldun dedi.

Merhaba cuma gunu beta hcg 185 cikmisti hamileyim diye sevinmistim fakat dun doktora gittigimde 21e dusmus dr kimyasal gebelik dedi bugunde kanama basladi. Daha önce kimyasal gebelik yasayanlar tecrubelerini paylasabilir mi?
Bende yaşadım malesef canım benim değerim o kadar yükselmedi ama adetten önce beta 17 çıktı sonra günümde adet oldum doktor kimyasal gebelik dedi kanaman fazla olur ve ağrıların fazla olur dedi ama kimyasal üstüne çok çabuk hamile kalınıyor ben hemen üstüne hamile kaldım çok şükür darısı başına inşAllah

ayy darisi basima. allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin size de insallah

umarim tekrar hamile kalirsiniz ve bu sefer saglikli olur kimyasal gebelik beni cok strese soktu allah kimseye yasatmasin

umarim tekrar hamile kalirsiniz ve bu sefer saglikli olur kimyasal gebelik beni cok strese soktu allah kimseye yasatmasin
Canım hiç stres yapma. Tabiki bende hemen hamile kalmak istiyorum ama stres yapmadım. Kendimi üzmedim. Sende üzme kendini. Bak bu ay belki psikolojik belki değil ama sanki tekrar hamile olabilirim gibi hissediyorum. Belimde hafif ağrı var sürekli tuvalete gidiyorum çok susuyorum. Belkide psikolojikte olabilir bunlar ama olmayadabilir. İki haftaya anlarım :)

Benim de kan değerim 487 idi kimyasal gebelikti haftalık kan verdim ve 167 ye düşmüştü değerim kendi kendine sonlandı sonra gebeliğim

cok gecmis olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz

N Nurca55 tekrar kan verdiniz mi acaba merak ettim

kacgun sonra adet oldunuz

Bende de aynısı oldu kanamam 1 hafta sürdü durdu ve 1 hafta sonra tekrar kanama başladı lekelenme şeklinde normal mi

Hiç bilmiyorum ki arkadaşım benim hiç kesilmemişti işin normali nasıl oluyor acaba durup başlaması normal mi Bilemedim hiç
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…