Benim yükseldi ama iki katına çıkmadı. Adet başlangıcımın olduğu gün 51 le öğrendim hamile olduğumu 1 haftada 229 a çıktı daha sonra düşmeye başladı. 1 hafta önce tekrar 51 e düşmüştü sonda regl oldum zaten baktırmadım bidaha ama içim rahat etmiyor yarın birkez daha gidip kan vericemKimyasal da yükselmiyor hiç sürekli düşüyor 0 a iniyor
Kimyasal da düşmeye başladıysa düşmeye devam etmesi gerekiyor biraz da olsa yükseldiği için dış gebelikten şüphelenmiştir doktor. Kontrol altında tut yinede doktorunun dediği gibi. Dış gebelik kendi sağlığın için tehlikeli olabilirMerhaba kızlar sizden fikir almaya geldim. Ben bat günüm kanda betada 20 çıktı. 2 gun sonra 15 düştü. İki gun sonra sabah 17 olmuş. Ve öğleden sonra 6. Gunkü gecikmede reglmoldum. Şuan normal regl gibi kanamam var. Doktorum 3-4 gun snra tekrar ölçtüreceksn değerin düşmezse iğne olacaksın dış gebelikten dedikimyasal da böyle olmaz mı
Evet yarın yine ölçtüreceğimKimyasal da düşmeye başladıysa düşmeye devam etmesi gerekiyor biraz da olsa yükseldiği için dış gebelikten şüphelenmiştir doktor. Kontrol altında tut yinede doktorunun dediği gibi. Dış gebelik kendi sağlığın için tehlikeli olabilir
Ben de aynı öyle olmuştum inşallah kimyasaldir diye dua ediyordum. Tabi sonraki ay inşallah gebeyimdir derken yine adet oldum. Daraldm artık zaten korona yüzünden sosyal haytaim da kalmadı. Evden çıkmıyorum hic artık çıkmakta istemiyorum. Farklılık olarak bı kadınlar kulübüne girip dertlesiyorumEvet yarın yine ölçtüreceğimama sıfırlanana kdar takip edilmesi gerekiyormuş sen de baktırmalısın tekrar düne kadar normal gebelik olsun diye dua ediyorduk, sonra dış gebelik olayı çıkınca kimyasal olsun diye dua edyoruz. Hayat işte...
Benimde aklım sürekli araştırma yapmakta nolacak diye düşünmekte. Kafam çok dalgın bazen naptıgımı bilmiyorum. Kombiyi açmaya dye gidiyorum odanın kapısını kapatıp geliyorum... nasipBen de aynı öyle olmuştum inşallah kimyasaldir diye dua ediyordum. Tabi sonraki ay inşallah gebeyimdir derken yine adet oldum. Daraldm artık zaten korona yüzünden sosyal haytaim da kalmadı. Evden çıkmıyorum hic artık çıkmakta istemiyorum. Farklılık olarak bı kadınlar kulübüne girip dertlesiyorum
Benimde aklım sürekli araştırma yapmakta nolacak diye düşünmekte. Kafam çok dalgın bazen naptıgımı bilmiyorum. Kombiyi açmaya dye gidiyorum odanın kapısını kapatıp geliyorum... nasip
İnsan durabilir mi düşünmeden rahat insan olmak lazım. Öyle insanlara çok imreniyorum ama imtihanım böyle. Allah dualarımızı kabul etsinDüşunmemek gerekiyormus da mümkün mü :) hayırlısı nasip demekten başka bişey gelmiyor elden
İnşallah.İnsan durabilir mi düşünmeden rahat insan olmak lazım. Öyle insanlara çok imreniyorum ama imtihanım böyle. Allah dualarımızı kabul etsin
Benim de nerdeyse 2 hafta olacak hala kesilmedi. Ara ara geliyor. Düzensizlikten dolayı Yumurtlama gününü kaçırmamak için ovülasyon testi kullanıyorum bu ayMerhabalar bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay 4 gün normal adet gibi oldu şuan 10. Gün açık kırmızı leke leke az az geliyor bu normal mi? Değerim 0 a düştü ama hala devam ediyor.
Bir de bu lekelenme yumurtlama gününü etkiler mi?
Normalde regl kaç gün sürüyor. Ama normal diye okumuştum bi yerlerde bu ay böyle geçer. İnşallah benmde kimyasaldır da dış gebelikle uğraşmamMerhabalar bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay 4 gün normal adet gibi oldu şuan 10. Gün açık kırmızı leke leke az az geliyor bu normal mi? Değerim 0 a düştü ama hala devam ediyor.
Bir de bu lekelenme yumurtlama gününü etkiler mi?
Yine en iyisini doktor bilir ama bence 10 günü geçmiş. Yumurtlama fark ederseniz kaçırmayın. Ben 27 sinde oldum hala devam ediyor ama ilk gunki kadar yogun değil. Zaten benim henüz netleşmedi. Ben normalde 10 gün bekliyorm regl olunca tamamen btmesi 10 gun suruyor. Bu da kimyasaldır umarım. Az önce kan verdim. Çok stresliyim.7 gün sürer normalde bu ayıda değerlendirmek istiyorum kanama bitmedi az da olsa o yüzden merak ettim sizde de böyle mi diye helpp senle konuşmuştuk inşallah seninde kimyasaldır.
Adet sürecimde normal adet ağrım oldu benim ama 2 gündür yine kanamam başladı adet öncesi olan kanamam gibi. Bu belirsizlik bilinmezlik yıprattı beni iyiceKızlar Allahtan ki kanamam 5. Gün artk son buldu yalnız kan yok hiç bir şekilde hatta kupkuruyum ama ağrılarım bitmedi çok agrım var . Ayagım çekiliyor resmen sanki adet olcakmısım gibi sizce ne bu deliricem artk .
Artmış değerim çarşamba tekrar bakacagızSonucunuz ne çıktı acaba?
Yarın gideceğim bende inşallah artış olmamıştır çok tedirginim. Sizin kanamanız devam ediyor mu ? Kaç gün sürdüArtmış değerim çarşamba tekrar bakacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?