27 ogleden snra başaldı. 2 gun yogum oldum akışkan. Şimdi ara ara geliyor ama kan geliyor kahverengi felan degıl. İlk gunlere göre çok az.Yarın gideceğim bende inşallah artış olmamıştır çok tedirginim. Sizin kanamanız devam ediyor mu ? Kaç gün sürdü
Ya benim de aynı durum galiba. 5 gün kahverengi yoğun akıntım oldu o arada 180 den 51 e düştü değerim. Sonrasında adet oldum. Adetten sonra aynı kahverengi yoğun akıntım gelmeye başladı. Tam 1 hafta oldu 51 çıkalı adet oldum diye değer sıfırlanmıştır diye düşündüm ama tekrar kahverengi akıntım gelince tedirgin oldum.27 ogleden snra başaldı. 2 gun yogum oldum akışkan. Şimdi ara ara geliyor ama kan geliyor kahverengi felan degıl. İlk gunlere göre çok az.
Tekrar baktırın çok erken bırakmışsnz.Ya benim de aynı durum galiba. 5 gün kahverengi yoğun akıntım oldu o arada 180 den 51 e düştü değerim. Sonrasında adet oldum. Adetten sonra aynı kahverengi yoğun akıntım gelmeye başladı. Tam 1 hafta oldu 51 çıkalı adet oldum diye değer sıfırlanmıştır diye düşündüm ama tekrar kahverengi akıntım gelince tedirgin oldum.
Bn de sıfırlanmşyır dedm 2 kattan fazla artmışYa benim de aynı durum galiba. 5 gün kahverengi yoğun akıntım oldu o arada 180 den 51 e düştü değerim. Sonrasında adet oldum. Adetten sonra aynı kahverengi yoğun akıntım gelmeye başladı. Tam 1 hafta oldu 51 çıkalı adet oldum diye değer sıfırlanmıştır diye düşündüm ama tekrar kahverengi akıntım gelince tedirgin oldum.
Yarın sabahtan gideceğim bakalım çok tedirginim.Tekrar baktırın çok erken bırakmışsnz.
Hiç bir fikrim yok canım yoksa yazardım.Bana kimse yardım etmicek anlasılan
Teşekkür ederim yinede :)Hiç bir fikrim yok canım yoksa yazardım.
Ağustos ayında rahim filmim çekilmişti herhangi bir sorun çıkmadı tüplerde ama sonrasında sorun oluşturabilir mi ? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar mesajlarınız okudum bende geçen sene Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. Banada doktorum bi sorun yok tüplerin açık ki demek ki hamile kaldın dedi ve bana yumurta takibi yaptı ve ben hamile kalmadım. 2020 Kasım'da başka doktora gittim rahim filmi çekildim ve iki tüpüm da kapalı çıktı sakın ihmal etmeyin gidip isteğinizle rahim filmi çektirin. Benim şuan hamileliğim var ama riskli biraz hayırlısı.
Sonrasında bi sorun oluşturcanı söylemedi doktor ben sormuştum. Rahim filminden sonra hemen ve 6 ay içerisinde hamile kolan çok inşallah bebişleri alırız kucağımızaAğustos ayında rahim filmim çekilmişti herhangi bir sorun çıkmadı tüplerde ama sonrasında sorun oluşturabilir mi ? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah sadece kendime istemiyorum. İsteyen dileyen herkese nasip etsin Allah ım sağlık hayırlı evlatlarSonrasında bi sorun oluşturcanı söylemedi doktor ben sormuştum. Rahim filminden sonra hemen ve 6 ay içerisinde hamile kolan çok inşallah bebişleri alırız kucağımıza
1 haftada 51 den 41 e düşmüş bilemedim. İlk düşüş 5 günde 180 den 51 e düşmüştü şimdi adet olduğum halde 1 haftada 10 düşmüşTekrar baktırın çok erken bırakmışsnz.
Sen 2.defa mi kimyasal geçiriyorsun canım? Doktor ne dedi? Benim de adetim 3 gün sürdü bugün 4.gun gelen giden yok acaba yine mi kimyasal geçiriyorum diye korkmaya başladım1 haftada 51 den 41 e düşmüş bilemedim. İlk düşüş 5 günde 180 den 51 e düşmüştü şimdi adet olduğum halde 1 haftada 10 düşmüş
Hayır ilk kez geçiriyorum. 229 a kadar çıktı değerim sonrasında düşüş yaşadım. 6 günde 51 e düşmüştü sonrasında adet oldum ve sıfırlanmıştır diye bakmadım. Adetimin bitiminde 3 gün farklı renkte akıntı gelince şüphe düştü içime bugün kan verdim. 1 haftada 51 den 41 e düşmüş anlamadımSen 2.defa mi kimyasal geçiriyorsun canım? Doktor ne dedi? Benim de adetim 3 gün sürdü bugün 4.gun gelen giden yok acaba yine mi kimyasal geçiriyorum diye korkmaya başladım
Ha anladım benim de ilk basta çok düştü sonra yavaşladı. Düştüğü sürece sıkıntı yok benceHayır ilk kez geçiriyorum. 229 a kadar çıktı değerim sonrasında düşüş yaşadım. 6 günde 51 e düşmüştü sonrasında adet oldum ve sıfırlanmıştır diye bakmadım. Adetimin bitiminde 3 gün farklı renkte akıntı gelince şüphe düştü içime bugün kan verdim. 1 haftada 51 den 41 e düşmüş anlamadım
Doktora sormakta fayda var1 haftada 51 den 41 e düşmüş bilemedim. İlk düşüş 5 günde 180 den 51 e düşmüştü şimdi adet olduğum halde 1 haftada 10 düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?