- Konu Sahibi Z23y80ynep
-
Haklısın bence sonucum çıksın ona göre harekete geçer doktorum bide kimyasal gebelik yumurta kalitesizliginden ve sprem kalitesizliginden oluyormuş eşim zamanında sperm testi yapmıştı sıkıntı yokdu sadece benim yaşıma göre amh değerim düşükmüş 1.16 acaba ondan mı kaynaklanıyor yaşım da 23Canım durumun bilemem sonucun cıkınca doktoruna konusu yada şimdi soyle sonucta ilaç konuları öneri yapmaya gelmez
Belki de biraz daha bekleyin adet olmazsan doktora git derimBenimde adetim gecikti test yaptim 3kez silik cizgi gordum sonra hergun yaptigim testler daha az siliklesti sonrada gorunmedi. Ama hala adet olmadim. Kimyasal boyle biseymi??
Doktorum uzakta benim soyledim duphaston kullan dedi. Adetim 13gun gecikti hamilelik olsaydi belli olurdu her halde simdiye kadar. Sansima yasadigim yerde bir tek hastane var kan tahlili yapmiyolarBelki de biraz daha bekleyin adet olmazsan doktora git derim
Nerede yaşıyorsunDoktorum uzakta benim soyledim duphaston kullan dedi. Adetim 13gun gecikti hamilelik olsaydi belli olurdu her halde simdiye kadar. Sansima yasadigim yerde bir tek hastane var kan tahlili yapmiyolar
Naxcivan)Nerede yaşıyorsun
Gercektenmii?? Hani igdirla komsu olan naxcivanİlk defa duydum
O konu hakkında bilgim yok canım eger doktorun öyle diyorsa belkı öyledir ona göre vitamin takviyesıde verır benım amh degerım de düşüktü bir yıl önce 0.75diHaklısın bence sonucum çıksın ona göre harekete geçer doktorum bide kimyasal gebelik yumurta kalitesizliginden ve sprem kalitesizliginden oluyormuş eşim zamanında sperm testi yapmıştı sıkıntı yokdu sadece benim yaşıma göre amh değerim düşükmüş 1.16 acaba ondan mı kaynaklanıyor yaşım da 23
Acaba nerden aldınız karışımıO konu hakkında bilgim yok canım eger doktorun öyle diyorsa belkı öyledir ona göre vitamin takviyesıde verır benım amh degerım de düşüktü bir yıl önce 0.75di
Yumurta kalitesi için bir ara arı sütü bal polen propolis karısını kullandım tavsiye ederım onu
Canım inan bilmiyorum yani o kadar cok sey denedim kı sogan kürü arvigo masajı bu karısını yani nasip gercektenO karışımı kullandıktan sonra mı sağlıklı gebelik elde ettiniz
Kısmetinde varmış oldu canım ya bana da dua etCanım inan bilmiyorum yani o kadar cok sey denedim kı sogan kürü arvigo masajı bu karısını yani nasip gercekten
Ben bu karısını kullanırken doktora gıtmıstı normalde iki yumurtalıktan toplam uc yumurta olurdu bu karısını kullanınca ıkı yumurtalık toplam 6-7var doktor cok ıyı demıstı
İnternette guvenılır hakiki karısı lar var yorumlara bakarak almıstı ismini unuttum ama eğriçayır gıbı guvenlı markalar var
En son coraspirin e başladım kimyasal gebelikten sonra bır ay adet oldum ıkıncı ay gebelik haberı aldım artık hangısı fayda ettı bilmiyorum
Öyle cidden canım Rabbim en kısa zamanda sanada nasıp etsin inşallahKısmetinde varmış oldu canım ya bana da dua et
Bir şey sorucam pıhtılaşma oldugunu öğrenmek için kadın doğumamı gidicez ben kimyasal gebelik geçirmedrn önce doktora gözüktüm herhangi birşey varmı diye birşey çıkmamıştı 3 ay önce kimyasal geçirdim hala hamile kalamadım sizce tekrar gitsem miCanım bende kimyasal bir gebelik gecırdım bende pıhtılaşma cıktı gebe kalmadan önce 100mg coraspirin kullandım üstüne gebe kaldım suan hapı bıraktım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Biz gebe kalıyoruz ancak rahîm duvarına tutunmadan bebek düşüyor yani bu yuzden doktorlar tam bir düşük olarak görmüyorama doktorun ıyı demıs arastırılması kesinlikle sart bir konu her doktor böyle dıkkatlı degıl maalesef
Tıbbı genetik bölümüne gideceksiniz test yaptırmak istiyorum diyeceksiniz ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim ondan yaptırmak istedik doktorum da istedi tabi şuan sonucu bekliyoruzBir şey sorucam pıhtılaşma oldugunu öğrenmek için kadın doğumamı gidicez ben kimyasal gebelik geçirmedrn önce doktora gözüktüm herhangi birşey varmı diye birşey çıkmamıştı 3 ay önce kimyasal geçirdim hala hamile kalamadım sizce tekrar gitsem mi
Siz ne zaman geçirdiniz kimyasalıTıbbı genetik bölümüne gideceksiniz test yaptırmak istiyorum diyeceksiniz ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim ondan yaptırmak istedik doktorum da istedi tabi şuan sonucu bekliyoruz
Aralık ve şubat ayın da maalesefSiz ne zaman geçirdiniz kimyasalı
Bende aralıkta geçirdim hala hamile kalamadım kalamıcam diye çok korkuyorumAralık ve şubat ayın da maalesef
Olur inşallah hem daha yeni evlisin olur elbet ben 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı ara verdim tedaviye sonra kendiliğinden oldu kimyasal gebelik geçirdim bir ay adet oldum sonra yine üstüne hamile kaldım ama oda gitti kimyasal oldu genetik testi yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz şuan kimyasal gebelik geçirenler daha kolay hamile kalıyor derler kafandan at sadece olur elbet tBende aralıkta geçirdim hala hamile kalamadım kalamıcam diye çok korkuyorum8 ay oldu evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?