Kimyasal gebelik

Canım durumun bilemem sonucun cıkınca doktoruna konusu yada şimdi soyle sonucta ilaç konuları öneri yapmaya gelmez
Haklısın bence sonucum çıksın ona göre harekete geçer doktorum bide kimyasal gebelik yumurta kalitesizliginden ve sprem kalitesizliginden oluyormuş eşim zamanında sperm testi yapmıştı sıkıntı yokdu sadece benim yaşıma göre amh değerim düşükmüş 1.16 acaba ondan mı kaynaklanıyor yaşım da 23

Belki de biraz daha bekleyin adet olmazsan doktora git derim
Doktorum uzakta benim soyledim duphaston kullan dedi. Adetim 13gun gecikti hamilelik olsaydi belli olurdu her halde simdiye kadar. Sansima yasadigim yerde bir tek hastane var kan tahlili yapmiyolar

O konu hakkında bilgim yok canım eger doktorun öyle diyorsa belkı öyledir ona göre vitamin takviyesıde verır benım amh degerım de düşüktü bir yıl önce 0.75di
Yumurta kalitesi için bir ara arı sütü bal polen propolis karısını kullandım tavsiye ederım onu

Acaba nerden aldınız karışımı

O karışımı kullandıktan sonra mı sağlıklı gebelik elde ettiniz
Canım inan bilmiyorum yani o kadar cok sey denedim kı sogan kürü arvigo masajı bu karısını yani nasip gercekten
Ben bu karısını kullanırken doktora gıtmıstı normalde iki yumurtalıktan toplam uc yumurta olurdu bu karısını kullanınca ıkı yumurtalık toplam 6-7var doktor cok ıyı demıstı
İnternette guvenılır hakiki karısı lar var yorumlara bakarak almıstı ismini unuttum ama eğriçayır gıbı guvenlı markalar var
En son coraspirin e başladım kimyasal gebelikten sonra bır ay adet oldum ıkıncı ay gebelik haberı aldım artık hangısı fayda ettı bilmiyorum

Kısmetinde varmış oldu canım ya bana da dua et

Bir şey sorucam pıhtılaşma oldugunu öğrenmek için kadın doğumamı gidicez ben kimyasal gebelik geçirmedrn önce doktora gözüktüm herhangi birşey varmı diye birşey çıkmamıştı 3 ay önce kimyasal geçirdim hala hamile kalamadım sizce tekrar gitsem mi

Tıbbı genetik bölümüne gideceksiniz test yaptırmak istiyorum diyeceksiniz ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim ondan yaptırmak istedik doktorum da istedi tabi şuan sonucu bekliyoruz

Tıbbı genetik bölümüne gideceksiniz test yaptırmak istiyorum diyeceksiniz ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim ondan yaptırmak istedik doktorum da istedi tabi şuan sonucu bekliyoruz
Siz ne zaman geçirdiniz kimyasalı

Bende aralıkta geçirdim hala hamile kalamadım kalamıcam diye çok korkuyorum 8 ay oldu evleneli
Olur inşallah hem daha yeni evlisin olur elbet ben 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı ara verdim tedaviye sonra kendiliğinden oldu kimyasal gebelik geçirdim bir ay adet oldum sonra yine üstüne hamile kaldım ama oda gitti kimyasal oldu genetik testi yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz şuan kimyasal gebelik geçirenler daha kolay hamile kalıyor derler kafandan at sadece olur elbet t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…