- 24 Ocak 2021
- 331
- 121
- 53
- 27
- Konu Sahibi Z23y80ynep
-
Öyle diyolar ama cevremdeki benmle aynı zamanda kalanlar hamile kalınca insanın moreli bozuluyo herkesin gözü sende oluyo bende bu sefer stres yapıyorum strestende olabilir ama önüne geçemiyorumOlur inşallah hem daha yeni evlisin olur elbet ben 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı ara verdim tedaviye sonra kendiliğinden oldu kimyasal gebelik geçirdim bir ay adet oldum sonra yine üstüne hamile kaldım ama oda gitti kimyasal oldu genetik testi yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz şuan kimyasal gebelik geçirenler daha kolay hamile kalıyor derler kafandan at sadece olur elbet t
Kafanı dağıtacak şeylerle uğraş bence ovülasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlamayı daha iyi olurÖyle diyolar ama cevremdeki benmle aynı zamanda kalanlar hamile kalınca insanın moreli bozuluyo herkesin gözü sende oluyo bende bu sefer stres yapıyorum strestende olabilir ama önüne geçemiyorum
Bugün adet günüm daha olmadım eğerki olursam ovülasyon testini denicem hiç kullanmadım onuKafanı dağıtacak şeylerle uğraş bence ovülasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlamayı daha iyi olur
Belki de olmazsın kuzumBugün adet günüm daha olmadım eğerki olursam ovülasyon testini denicem hiç kullanmadım onu
Sen folik asit kullanıyomusun ben ilk muaneye gittiğimde doktor bana ilaç önermişti hamile kalmak istiyosan kullan diye kullanmıstım hamile kaldım kimyasal oldu sonra korktum kullanmıyorum şimdiKafanı dağıtacak şeylerle uğraş bence ovülasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlamayı daha iyi olur
Kullanıyorum canım folik asit hamile kalmadan 2 ay önceden başlanır kullan benceSen folik asit kullanıyomusun ben ilk muaneye gittiğimde doktor bana ilaç önermişti hamile kalmak istiyosan kullan diye kullanmıstım hamile kaldım kimyasal oldu sonra korktum kullanmıyorum şimdi
Şimdi baktım instagram sayfasına mesaj öı atmam gerekiyo yoksa sipariş sayfası varmıKullanıyorum canım folik asit hamile kalmadan 2 ay önceden başlanır kullan bence
Öne çıkanlar da sipariş numarası var WhatsApptan yazacaksın 3 gün de gelir zaten ama bekle belki gerek bile kalmazŞimdi baktım instagram sayfasına mesaj öı atmam gerekiyo yoksa sipariş sayfası varmı
Hiç umudum yokama inşallah Rabbim hepimin kucağına sağlıklı evlatlar verirÇünkü adet günün bugünmüş belli mi olur belki olmazsın
Umudunu sakın kaybetme olur mu belli mi olur belki de hamilesindir belki de değil stresten uzak durmak lazımHiç umudum yokama inşallah Rabbim hepimin kucağına sağlıklı evlatlar verir
Aynen öyle bakalımUmudunu sakın kaybetme olur mu belli mi olur belki de hamilesindir belki de değil stresten uzak durmak lazım
Teşekkür ederim moral içinUmudunu sakın kaybetme olur mu belli mi olur belki de hamilesindir belki de değil stresten uzak durmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?