Gebeliğe Hazırlık kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hus3545

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
2.677
2.608
133
34
izmir
Merhaba Kızlar ,

Kimyasal gebelik geçiriyorum cumartesi ilk değerim 159 çıktı 2 gün sonra 107 ye sonrada 59 a düştü bugün benim merak ettiğim doktor 1 hafta ilişki yasak sonra kontrole gel dedi ama doktora kalsa zaten beni kürtaj yapacaktı meğerse bu değerlerde kürtaja gerek yokmuş o yüzden dediğine pek güvenmiyorum sizlerin arasında kimyasal gebelik yaşayan var mı? Sonrasında ne zaman birliktelik yaşadınız ve hamile kaldınızmı tekrardan cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım değerlerim sizinkiyle aynı sayılır doktorum 1 ay ara vermemi söyledi daha sonra bir sıkıntı olmaz dedi ama doktora hastaya göre değişiklik olur mu onu bilemiyorum

sizde geçmiş olsun teşekkürler cevabınız için kimisi hiç ara vermiyormuş ben anlayamıyorum kanamanız nasıl oldu şuan değeriniz sıfırlandımı

teşekkür ederim kanamam adet kanaması gibi ama biraz daha ağrılı oldu adet zamanım gibi bitti değerim sıfırlandı dediğiniz gibi ara vermeyenlerde var öyle okumuştum ama benim doktorum böyle söylemişti zaten doktor demese bile psikolojik olarak biraz ara vermek istedim kendim

Merhaba canım 2 defa kimyasal gebelik yaşadım doktorum o kadar iyiydi ki beni bu konuda hep motive etti sakın çocuğum olmaz acaba ne zaman olacak gibi şeylere kafanı yorup kendini üzme burda bizzat yaşamış biri var öncelikle kanamam tamamen bitmeden hcg baktırma kanaman bitsin güzelce yıkan temizlen öyle git baktır sıfırlanmış olacaktır bana güven :) sonrasında hiç korunmadan tekrar çocuk çalışmalarına başlayabilirsin, kimyasal oluyorum diye de üzülme vücudun savunma mekanızması olarak sağlıksız hamileliği sonlandırıyor aslında binevi mucizevi bişe bu. Bende 2 kimyasaldan sonra 4 ay ara verdim beynimi boşalttım eğer iyi geleceğini düşünüyorsan sende ara ver gerçekten istediğim zaman tekrar başla denemeye, bende bu ay tekrar başlayacam denemeye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah meleğine sağlıkla kavuşursun canım benim biraz uzun oldu hakkını helal et :)

Çok çok geçmiş olsun canım bende Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim idrar yolu enfeksiyonundan ilaç kullandım sanırım ondan oldu pıhtı şeklinde kan geldi aşırı derece sol tarafım ağrıyordu böbreğim arkasından Mart ayında sürpriz bir şekilde hamile kaldım ilk gittiğim dr bir ay bekle dedi diğeri sol da Yumurtan çatlamak üzere ilişki olsun dedi ve iki gün sonra olan ilişkim den şuan 22 haftalık hamileyim umarım arkası hamilelik olur

aynen benimde kanamam 27 ağustosta başladı ve 4 gün sürdü sonrasında çok az lekelenme ama şuan 2-3 gündür hiç birşey yok gelmeyecekmi şimdi diye düşünüyorum bende hiç ara vermek istemiyorum ama değerimde sıfırlanmamış sorun olabilirmi diyorum

çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim ne demek helal olsun dikkatle okudum yazdıklarınızıilaç vermişmiydi peki size bana antibiyotik verdi ben hiç ara vermek istemiyorum ama haftaya kontrole gel 1 hafta sonra dedi ilişki yok dedi hem korkuyorum hem ara vermeden devam etmek istiyorum sorun olurmu ki

çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun öncesi için ama şuan hamile olmanıza çok sevindim maşallah inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere ben ara vermek istemiyorum doktor sizede ilaç vermişmiydi bana antibiyotik verdi ona devam dedi 1 hafta sonra kontrole gel bu arada ilişki olmasın dedi ama biz devam etmek istiyoruz sorun olurmu acaba

Evet canım ağrımı azaltsın diye ilaç vermişti ilk 2 gün kullanıp bırakmıştım kanamam 5 gün falan sürmüştü ama leke leke geliyordu o lekelerden temizlenmem de 10 günü buldu ne zaman ki temizlendm o zaman kan vermeye gittim sende öyle yap aksi halde hcg sıfırlanmamış çıkıyor

Artık sayısını bile bilemediğim kadar kimyasal gebelik geçirdim. Şöyleki ilişkiye girsen bişe olmaz tekrar hamile kalma ihtimalin yüksek zaten kimyasaldan sonra hamile kalan çok. Ama tekrar aynı şeyi düşük bir ihtimal de olsa yaşama ihtimalin var. Zaten normalden belki biraz daha ağır regl olacaksın o kadar

tamam canım benimde pazardan beri gelmiyordu hiç bişey bugün yine lekelenmem başladı

teşekkürler 4 gün boyunca çok ağrılı ve yoğun bir kanamam oldu sonrasında olmamıştı şuan yine başladı çözemedim neden böyle olduğunu

Kanamam bittikten sonra hemen başlanabiliyor doktorlar düşük olarak bile görmüyor hiç adet görmeden de hamile kaldım bende çok araştırmıstım bu ayı iyi değerlendirin kimyasal ardına normal gebelik çok fazla oluyormuş

Kızlar bende haziranda ayında kimyasal gebelik geçirdim.. Temmuz ayında hiç adet olmadım.. Kimyasal sonrası ne zaman adet olunur tahminen.. İlk kez kimyasal gebelik yasadım..

benim 27 temmuzda başladı 5 gün kadar sürdü işte sonra hep leke leke geldi bi 2 gündür gelmiyor hiç birşey sanırım bitti artık deyip bizde eşimle denemelere başladık çarşamba günü kontrol için bakalım randevu aldım doktordan ne diyecek inşallah bende sizin gibi olurum hayırlısı olsun

Kızlar bende haziranda ayında kimyasal gebelik geçirdim.. Temmuz ayında hiç adet olmadım.. Kimyasal sonrası ne zaman adet olunur tahminen.. İlk kez kimyasal gebelik yasadım..
bende ilk kez kimyasal yaşadım canım bakalım benim bu ay ne olacak bilmiyorum ama hamile kalanda oluyormuş gecikende bilemedim

10 haziranda kimyasal kanamam başladı. Bitince ovulasyona devam etmistin, 11 temmuzda yumurtlama gordum 25 temmuzda gebe olduğumu öğrendim, darısı size

Temmuz ayında bende kimyasal yaşadım doktor kontrole bile gelmeye gerek yok korunmayada dedi yani korkulacak bir şey yok değer çok yükselmediyse tabi ki rabbim isteyen herkese nasip etsin

10 haziranda kimyasal kanamam başladı. Bitince ovulasyona devam etmistin, 11 temmuzda yumurtlama gordum 25 temmuzda gebe olduğumu öğrendim, darısı size
Masallah rabbim kucagına almayı da nasip eder inşallah bende 23 24 temmuz da kahverengi lekelenme oldu o kadar adet olmadım.. Persembe hastaneye gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…