Gebeliğe Hazırlık kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Temmuz ayında bende kimyasal yaşadım doktor kontrole bile gelmeye gerek yok korunmayada dedi yani korkulacak bir şey yok değer çok yükselmediyse tabi ki rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet çok yüksek değildi 120 den düşüse geçti ama o ay bile adet olmadım.. Sadece 1 gün adet gibi kanamam oldu sonrası hep kahverengi leke.. Temmuzda adet olurum dedim ama onu da olmadım.. 23 24 temmuz da yine kahverengi leke geldi o kadar

Masallah rabbim kucagına almayı da nasip eder inşallah bende 23 24 temmuz da kahverengi lekelenme oldu o kadar adet olmadım.. Persembe hastaneye gidicem bakalım
Amin Allah razı olsun, inşallah en hayırlı zamanda yeniden ve sağlıklı nasip eder rabbim

Kimyasal gebelik bildiğim kadarı ile kanama ile son buluyor yani normal regly oluyorsunuz tabi ki biraz ağrılı oluyor o nedenle kendiliğinden son buluyor normal adet gibi bitiyor tekrar bı baktirsaniz mi ki bilemedim

Teşekkür ederim inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Kimyasal gebelik bildiğim kadarı ile kanama ile son buluyor yani normal regly oluyorsunuz tabi ki biraz ağrılı oluyor o nedenle kendiliğinden son buluyor normal adet gibi bitiyor tekrar bı baktirsaniz mi ki bilemedim
aynen böyle yaşadım ben 4 gün sürdü sonra lekelenmeler toplam 10 gün kadar falan

Enfeksiyon hamilelikten öncemi vardı yoksa aynı andamı oldu kimyasal gebelik bende geçen hafta hem idrar yollarından enfeksiyon kapmışım hemde hamile kalmışım ama iki gün bile sürmedi düşük oldu ilacın yan etkisimi oldu acaba

Öncesinde
öncesinde vardı birde sudan mikrop kapmışım ben arkasından dr a gittim hap verdi içtim o an hamile kaldım ama kimyasala çevirdi haplar sonraki ay hamile kaldım

kızlar selamm doktordan geliyorum değerim 5.44 e düşmüş iyice sıfırlancak heralde yavaşca doktor korunmak istemiyorsunuz demi dedi evet dedim bana açlık tokluk kan baktı muayene etti mantar var gibi biraz dedi bu kimyasaldan kaynaklı sık ped kullanmaktan onun dışında yumurtalıklarıma baktı 2 bi yerde 1 tane diğer tarafta varmış amh istedi adetliyken gel dedi diğer ay bakacakmış açlık kan :98 tokluk 1.saat : 120 tokluk 2. saat:100 çıktı nasıl sizce birde bir folik asit çinko demir karşımı vitamin verdi eşimin sperm değerlerine baktı 1 kere oldun diye kimyasal 2. olman çok düşük ihtimal dedi oluyosanda başka bir sıkıntın var dedi ona genetik testiyle bakacağız dedi bende biz yaptırdık sonuç bekliyoruz dedim bakalım hayırlı olur inşallah

Arkadaşlar merhaba... Bir şey sormak istiyorum... Yaşayan arkadaşlar veya bilgisi olanlardan cevap rica ediyorum. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay olmam gereken tarihte regl olamadım. Hiç döngümde gecikme olmamıştı bu aya kadar. Acaba tüp bebek tedavisi ilaçları mı bu döngüyü bozdu... Erken gebelik testi de yaptım yine de,.. negatif. Regl daha da gecikebikir mi endişelenmeli miyim?

Canım son durumun nedir

Canım son durumun nedir
MERHABA CANIM BENİM SON DURUM GENETİK TESTİM DAHA ÇIKMADI KAN PIHTILAŞMA ÇIKTI ONDADA SORUN YOKMUŞ O YÜZDEN DİĞERİNİ BEKLEMEDEYİM ŞİMDİ HENÜZ HAMİŞ DEĞİLİM KİMYASALİN ÜZERİNE ADET GÖRDÜM BİRAZ GEÇ GELDİ AMA İLAÇSIZ GELDİ ÇOK ŞÜKÜR

Çok geçmiş olsun canım, adetin kaç gün geçtikten sonra değerlerin düşmeye başladı

Çok geçmiş olsun canım, adetin kaç gün geçtikten sonra değerlerin düşmeye başladı
teşekkürler canım benim değerim 3 hafta içerisinde düştü en son 5 oldu doktorumda sıfırlanmış kabul edebiliriz demişti başlangıç adetimi sayarsam da yani kimyasal kanamam adet günümden 1 hafta sonra geldi sonrasında bitince o kanamam 45.günde yeniden adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…