Evet çok yüksek değildi 120 den düşüse geçti ama o ay bile adet olmadım.. Sadece 1 gün adet gibi kanamam oldu sonrası hep kahverengi leke.. Temmuzda adet olurum dedim ama onu da olmadım.. 23 24 temmuz da yine kahverengi leke geldi o kadarTemmuz ayında bende kimyasal yaşadım doktor kontrole bile gelmeye gerek yok korunmayada dedi yani korkulacak bir şey yok değer çok yükselmediyse tabi ki rabbim isteyen herkese nasip etsin
Anladım.. İnşallah gecikmen olmadan hayırlı haberlerini alırızbende ilk kez kimyasal yaşadım canım bakalım benim bu ay ne olacak bilmiyorum ama hamile kalanda oluyormuş gecikende bilemedim
inşallah canım Allah razı olsun hepimiz alalım hayırlı haberlerAnladım.. İnşallah gecikmen olmadan hayırlı haberlerini alırız
maşallah ne mutlu size darısı bizlere inşallah hayırlı olsun10 haziranda kimyasal kanamam başladı. Bitince ovulasyona devam etmistin, 11 temmuzda yumurtlama gordum 25 temmuzda gebe olduğumu öğrendim, darısı size
Amin Allah razı olsun, inşallah en hayırlı zamanda yeniden ve sağlıklı nasip eder rabbimMasallah rabbim kucagına almayı da nasip eder inşallahbende 23 24 temmuz da kahverengi lekelenme oldu o kadar adet olmadım.. Persembe hastaneye gidicem bakalım
Allah razı olsun kuzum, en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Rabbim sizedemaşallah ne mutlu size darısı bizlere inşallah hayırlı olsun
AMİİİİNNNNNNNAllah razı olsun kuzum, en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Rabbim sizede
Kimyasal gebelik bildiğim kadarı ile kanama ile son buluyor yani normal regly oluyorsunuz tabi ki biraz ağrılı oluyor o nedenle kendiliğinden son buluyor normal adet gibi bitiyor tekrar bı baktirsaniz mi ki bilemedimEvet çok yüksek değildi 120 den düşüse geçti ama o ay bile adet olmadım.. Sadece 1 gün adet gibi kanamam oldu sonrası hep kahverengi leke.. Temmuzda adet olurum dedim ama onu da olmadım.. 23 24 temmuz da yine kahverengi leke geldi o kadar
Teşekkür ederim inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsinbenim 27 temmuzda başladı 5 gün kadar sürdü işte sonra hep leke leke geldi bi 2 gündür gelmiyor hiç birşey sanırım bitti artık deyip bizde eşimle denemelere başladık çarşamba günü kontrol için bakalım randevu aldım doktordan ne diyecek inşallah bende sizin gibi olurum hayırlısı olsun
aynen böyle yaşadım ben 4 gün sürdü sonra lekelenmeler toplam 10 gün kadar falanKimyasal gebelik bildiğim kadarı ile kanama ile son buluyor yani normal regly oluyorsunuz tabi ki biraz ağrılı oluyor o nedenle kendiliğinden son buluyor normal adet gibi bitiyor tekrar bı baktirsaniz mi ki bilemedim
amiiinnnnTeşekkür ederim inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Enfeksiyon hamilelikten öncemi vardı yoksa aynı andamı oldu kimyasal gebelik bende geçen hafta hem idrar yollarından enfeksiyon kapmışım hemde hamile kalmışım ama iki gün bile sürmedi düşük oldu ilacın yan etkisimi oldu acabaÇok çok geçmiş olsun canım bende Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim idrar yolu enfeksiyonundan ilaç kullandım sanırım ondan oldu pıhtı şeklinde kan geldi aşırı derece sol tarafım ağrıyordu böbreğim arkasından Mart ayında sürpriz bir şekilde hamile kaldım ilk gittiğim dr bir ay bekle dedi diğeri sol da Yumurtan çatlamak üzere ilişki olsun dedi ve iki gün sonra olan ilişkim den şuan 22 haftalık hamileyim umarım arkası hamilelik olur
öncesinde vardı birde sudan mikrop kapmışım ben arkasından dr a gittim hap verdi içtim o an hamile kaldım ama kimyasala çevirdi haplar sonraki ay hamile kaldımEnfeksiyon hamilelikten öncemi vardı yoksa aynı andamı oldu kimyasal gebelik bende geçen hafta hem idrar yollarından enfeksiyon kapmışım hemde hamile kalmışım ama iki gün bile sürmedi düşük oldu ilacın yan etkisimi oldu acaba
Anladım geçmiş olsun inşaallah bir dahaki hamilelikte sıkıntı yaşamayızÖncesinde
öncesinde vardı birde sudan mikrop kapmışım ben arkasından dr a gittim hap verdi içtim o an hamile kaldım ama kimyasala çevirdi haplar sonraki ay hamile kaldım
Canım son durumun nedirkızlar selamm doktordan geliyorum değerim 5.44 e düşmüş iyice sıfırlancak heralde yavaşca doktor korunmak istemiyorsunuz demi dedi evet dedim bana açlık tokluk kan baktı muayene etti mantar var gibi biraz dedi bu kimyasaldan kaynaklı sık ped kullanmaktan onun dışında yumurtalıklarıma baktı 2 bi yerde 1 tane diğer tarafta varmış amh istedi adetliyken gel dedi diğer ay bakacakmış açlık kan :98 tokluk 1.saat : 120 tokluk 2. saat:100 çıktı nasıl sizce birde bir folik asit çinko demir karşımı vitamin verdi eşimin sperm değerlerine baktı 1 kere oldun diye kimyasal 2. olman çok düşük ihtimal dedi oluyosanda başka bir sıkıntın var dedi ona genetik testiyle bakacağız dedi bende biz yaptırdık sonuç bekliyoruz dedim bakalım hayırlı olur inşallah
MERHABA CANIM BENİM SON DURUM GENETİK TESTİM DAHA ÇIKMADI KAN PIHTILAŞMA ÇIKTI ONDADA SORUN YOKMUŞ O YÜZDEN DİĞERİNİ BEKLEMEDEYİM ŞİMDİ HENÜZ HAMİŞ DEĞİLİM KİMYASALİN ÜZERİNE ADET GÖRDÜM BİRAZ GEÇ GELDİ AMA İLAÇSIZ GELDİ ÇOK ŞÜKÜRCanım son durumun nedir
Çok geçmiş olsun canım, adetin kaç gün geçtikten sonra değerlerin düşmeye başladıMERHABA CANIM BENİM SON DURUM GENETİK TESTİM DAHA ÇIKMADI KAN PIHTILAŞMA ÇIKTI ONDADA SORUN YOKMUŞ O YÜZDEN DİĞERİNİ BEKLEMEDEYİM ŞİMDİ HENÜZ HAMİŞ DEĞİLİM KİMYASALİN ÜZERİNE ADET GÖRDÜM BİRAZ GEÇ GELDİ AMA İLAÇSIZ GELDİ ÇOK ŞÜKÜR
teşekkürler canım benim değerim 3 hafta içerisinde düştü en son 5 oldu doktorumda sıfırlanmış kabul edebiliriz demişti başlangıç adetimi sayarsam da yani kimyasal kanamam adet günümden 1 hafta sonra geldi sonrasında bitince o kanamam 45.günde yeniden adet oldumÇok geçmiş olsun canım, adetin kaç gün geçtikten sonra değerlerin düşmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?