- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
- Konu Sahibi Sonbahardagel
-
Ssğol bitanem teşekkür ederimBende yaşadım şubatta, hala hamile değilim. Adet günümden 2 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu kan verdim değer 86 ydı sonra birdaha kan verince 37 ye düşmüştü. İlk denemede hamile kaldığıma sevinmiştim ama nasip değilmiş. İnsan başta üzülüyor ama sonra kabulleniyorsun kendini dik tut ve ümidini kesme
Çoğu kadın kimyasal gebelik yaşadığını test yaptırmadıgı sürece fark etmez bile.Selam arkadaşlar adetten bir gün sonra elde ettiğim değer 18 iki gün sonra tekrarladım 6 ya düştü kimyasal gebelik belliki bu durumu benim gibi yaşayanlar anlatabilir mi kaç kere yaşadınız nasıl geçti başınızdan
Bugün adetin dördüncü günü adetim ne zaman başlar acaba sizin kaç gün sonra başladıÇoğu kadın kimyasal gebelik yaşadığını test yaptırmadıgı sürece fark etmez bile.
Ben de gebelik planladıgım bir süreçte test yapmıstım pozitif çıkmıştı.Birkaç gün sonrasında regl olmuştum.
Her şey gönlünüzce olsun, sevgiler.
Benimde başladı demekki adet sonrası en az 8 gün beklemek lazımmış kimyasal gebelik varsa elemek için tecrübe edinmiş oldum3. gün regl olmuştum.
Evet.Hakkınızda hayırlısı olsun.Benimde başladı demekki adet sonrası en az 8 gün beklemek lazımmış kimyasal gebelik varsa elemek için tecrübe edinmiş oldum
Kimyasal gebelik sonrası sağlıklı bir gebelik yaşadınız mı acabaEvet.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok geçmiş olsun bitanem bende yeni bitti reglim yeniden hiç yaşanmamış gibi başlıycam rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. vardır bu yaşadıklarımızdada bir hayır.ben de 6. haftada kimyasal gebelik yaşadım. genelde herkesin 4. veya 5. hafta en geç oluyor ama benimki 6. hafta dolduğu gün olunca bayağı sarsıcı olmuştu. ve çok fazla parça geldi. hala da gelmeye devam ediyor 3. gün bugün. kan değerlerimi de bilmediğim için beklemediğim bir şeydi. bu ay tekrar deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
sag ol canım. ben kan sonucumu ancak görebildim. 5 hafta 2 günlük gebelik için beta değerim 200 çıkmış ve doktor bu konuda nasıl uyarmaz beni aklım almıyor. önümüzdeki ay umarım ikimiz için de olumlu sonuçlanır.Çok geçmiş olsun bitanem bende yeni bitti reglim yeniden hiç yaşanmamış gibi başlıycam rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. vardır bu yaşadıklarımızdada bir hayır.
Haberleşelimsag ol canım. ben kan sonucumu ancak görebildim. 5 hafta 2 günlük gebelik için beta değerim 200 çıkmış ve doktor bu konuda nasıl uyarmaz beni aklım almıyor. önümüzdeki ay umarım ikimiz için de olumlu sonuçlanır.
Bideşu var ben örnek vereyim 5. Haftada betahcg değeri kaç olmalı yada 6.haftada kaç olur bilmiyorum benim mesela adetimin üstünden 2 gün geçti 18 çıktı çok düşükmüş ama normal dediler anlamadım yanisag ol canım. ben kan sonucumu ancak görebildim. 5 hafta 2 günlük gebelik için beta değerim 200 çıkmış ve doktor bu konuda nasıl uyarmaz beni aklım almıyor. önümüzdeki ay umarım ikimiz için de olumlu sonuçlanır.
Parçalar dediğiniz kan pıhtıları mı. Bende evlendikten sonra her ay yoğun kıvamlı kan pıhtıları şeklinde oluyorum reglemi. Acaba kimyasal ya da düşük mü yaşadım hep bilmiyorum. Ve iki senedir hiç hamile kalamadımben de 6. haftada kimyasal gebelik yaşadım. genelde herkesin 4. veya 5. hafta en geç oluyor ama benimki 6. hafta dolduğu gün olunca bayağı sarsıcı olmuştu. ve çok fazla parça geldi. hala da gelmeye devam ediyor 3. gün bugün. kan değerlerimi de bilmediğim için beklemediğim bir şeydi. bu ay tekrar deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Buna göre değer yerlerdebenim kan verdiğim şeyde bu şekilde yazıyordu normal değerler. 3-4 haftalık gebelik minimum 500 ve 4-5 hafta arası gebelik minimum 1000 olması lazım diye yazıyor.
benim normal regl zamanlarinda da parca oluyordu fakat bu kimyasal gebelikte cok yogun bir kanama ve cok fazla jel kivaminda buyuk boyutlu parcaciklar geldi. eger regl olacaginiz tarihte erken gebelik testi yaparsaniz ve pozitif cikarsa ustune regl olursaniz kimyasal oluyorParçalar dediğiniz kan pıhtıları mı. Bende evlendikten sonra her ay yoğun kıvamlı kan pıhtıları şeklinde oluyorum reglemi. Acaba kimyasal ya da düşük mü yaşadım hep bilmiyorum. Ve iki senedir hiç hamile kalamadımbir hafta içinde Allah nasip ederse tüp bebek transferim olacak.
Ya ben o zaman çok kimyasal gebelik yaşadım. Önceden böyle değildi çünkü. Evlendikten sonda böyle olmaya başladı. Bir kaç kere silik çizgi çıkmıştı ben de regle olunca testleri bozul olarak yorumladım hep. Bir hafta içince transfer olucam, umarım böyle bir durumla karşılaşmambenim normal regl zamanlarinda da parca oluyordu fakat bu kimyasal gebelikte cok yogun bir kanama ve cok fazla jel kivaminda buyuk boyutlu parcaciklar geldi. eger regl olacaginiz tarihte erken gebelik testi yaparsaniz ve pozitif cikarsa ustune regl olursaniz kimyasal oluyor
evet umarim bu sekilde bi sey yasamazsiniz tekrardan. doktorunuza bundan bahsedin belki ekstra testler yapmak isteyebilir. benim ilk defa basima geliyor o yuzden ilk basta ben de ne oldugunu anlayamadim ama biraz arastirinca gordum ki bu sekilde oluyorYa ben o zaman çok kimyasal gebelik yaşadım. Önceden böyle değildi çünkü. Evlendikten sonda böyle olmaya başladı. Bir kaç kere silik çizgi çıkmıştı ben de regle olunca testleri bozul olarak yorumladım hep. Bir hafta içince transfer olucam, umarım böyle bir durumla karşılaşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?