KİMYASAL GEBELİK

Esapmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
17
2
1
26
Merhaba ben adetime yaklasik 3 gun varken yani 06.01.2023de gebelik testi yaptirdim ve 67.44 cikti 11.01.2023 bugun tekrar test yaptirdim ve 96.8 cikti kimyasal gebelik olabilir mi?

Merhaba ben adetime yaklasik 3 gun varken yani 06.01.2023de gebelik testi yaptirdim ve 67.44 cikti 11.01.2023 bugun tekrar test yaptirdim ve 96.8 cikti kimyasal gebelik olabilir mi?
Merhaba, olabilir ama bazen yavaş ta yükseliyor 2 günde bir takip edin

yukseldigi surece gebelik var demek midir? yoksa az az yukseldigi icin kimyasal midir..

yukseldigi surece gebelik var demek midir? yoksa az az yukseldigi icin kimyasal midir..
Normalde beklenen her 2 günde bir en az%60 artış olmasıdır. Örneğin 6 sında 67.44 çıkan sonucunuz 8 inde en az 107, 10 unda en az 171 olmalıydı. Ama bazı kişiler gördüm forumda farklı yerlerde test verdikleri ya da yaklaşik aynı saatlerde vermedikleri için değerleri yavaş yükseliyor görünen. Siz 13 ünde tekrar yaptırın yine az arttıysa kimyasaldır. Doktorlar görüştünüz mü hiç?

bugun doktora gittim oda kimyasal gebelik olabilir dedigi icin boyle korkuyorum ama etrafimdaki hamileler erkenden test verdigim icin sonucun boyle oldugunu soyluyorlar

bugun doktora gittim oda kimyasal gebelik olabilir dedigi icin boyle korkuyorum ama etrafimdaki hamileler erkenden test verdigim icin sonucun boyle oldugunu soyluyorlar
Erkenden verdiğinde değer düşüktür evet ama yükseliş iyidir, hayırlısını dile 13 önde tekrar baktır

Kimyasal gebelik olabilir canım. Beta baya yavaş yükselmiş

bugun ilk kan vereli tam 6 gun oldu kimyasal gebelikse artik kanamam olmasi gerekmiyor muydu? doktorun biri normal yeni gebelik hizla yukselmez derken digeri kimyasal gebelik olabilir dedi 3 gundur ne yapacagimi bilmiyorum

bugun ilk kan vereli tam 6 gun oldu kimyasal gebelikse artik kanamam olmasi gerekmiyor muydu? doktorun biri normal yeni gebelik hizla yukselmez derken digeri kimyasal gebelik olabilir dedi 3 gundur ne yapacagimi bilmiyorum
Tekrar kan verin bence.

ayni gun iki farkli yerde kan verdim birinde 96 cikarken sonuc digerinde 66 cikmis bu neden olur kizlar

Merb bende 10 Aralık'ta kimyasal geçirdim 5 hafta 4 günlük kaybettim kimyasalın en büyük belirtisi dengesiz beta benim ilk betam 19.30 du 24 saat geçmeden beta 30.40 oldu ve ertesi gun kanama ile düşük yaptım ...

Peki kesen gözükuyormudu telaş etme bence eğer kesen gözüküyorsa kimyasal olmaz ben üç yıllık evliyim 10 Aralık'ta ilk hamileliğim oldu ve kimyasal oldu hakkında hayırlısı

Peki kızları ben kimyasal gebelik evde geçirdim ve 15 gün kanamam oldu geçen hafta batma oldu ve göğüslerim ağırlaştı benim gibi olup adet görmeden hamile kalanlariniz varmı stres yapmaya çalıyorum ama elde değil ilk hamileliğim di üç yıldan sonra ... Şu anda düşünmeden edemiyorum yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…