KİMYASAL GEBELİK

Peki kesen gözükuyormudu telaş etme bence eğer kesen gözüküyorsa kimyasal olmaz ben üç yıllık evliyim 10 Aralık'ta ilk hamileliğim oldu ve kimyasal oldu hakkında hayırlısı
doktor hic bakmadi beta dusuk oldugu icin 2.kan verisimde de cok yukselmemisti bugunde kanamam basladi insallah bize de nasip eder Rabbim bi evlat uzme kendini ben 8 aylik evliyim ama cok istiyorduk anlayabiliyorum o yuzden

Merb bende 10 Aralık'ta kimyasal geçirdim 5 hafta 4 günlük kaybettim kimyasalın en büyük belirtisi dengesiz beta benim ilk betam 19.30 du 24 saat geçmeden beta 30.40 oldu ve ertesi gun kanama ile düşük yaptım ...
peki kanamaniz cok agrili mi gecmisti? ben belimden asagisini agridan hissetmiyorum adetimde agrili olurdu ama bu biraz fazla gibi

peki kanamaniz cok agrili mi gecmisti? ben belimden asagisini agridan hissetmiyorum adetimde agrili olurdu ama bu biraz fazla gibi
Benim aşırı şiddetli geçti gece acile gittim o kadar Ağrı vardı ve ertesi gününde belime vurdu ağrı ama ben dogrulamiyordum siidetliyidi yani ama nasl ultrasona girmedin çok garip ne kadar bebek

Benim aşırı şiddetli geçti gece acile gittim o kadar Ağrı vardı ve ertesi gününde belime vurdu ağrı ama ben dogrulamiyordum siidetliyidi yani ama nasl ultrasona girmedin çok garip ne kadar bebek
5 haftalikti devlete gittim bana direk beta dusuk ciktigi icin kimyasal olabilir test ver tekrar dedi gonderdi

Benim aşırı şiddetli geçti gece acile gittim o
5 haftalikti devlete gittim bana direk beta dusuk ciktigi icin kimyasal olabilir test ver tekrar dedi gonderdi
Benimde beş haftalikti canını sıkma bence daha sekize aylık evlisin ama şunu söylemek istiyorum benim üç yıl olmadı artık hastaneden bikmistim sonunda YAZ DOĞUM KONTROL hapı kullandım sadece bir ay kullandım üç yıldır olmayan gebelik bu ilaç sayesinde su kimyasal olsa bile o kadar gebe olmak istersen bu ilacı tavsiye ederim sadece bir ay kullanım sonucunda yanıt veriyo tabi senin tercihin

gecmis olsun. ilk gebelikte genelde kimyasal olabiliyor. benim de o şekilde olmuştu 6 haftalıkken düşük olmuştu. 5,5 haftada 150ye kadar da çıkmıştı beta.

çok yoğun parçacıklı kanama olmuştu en az 7-8 gün devam etmişti. ama sonrasında gebe kalan çok kişi var. benim 23. hafta dolmak üzere. biraz ara verin veya farklı şeylere odaklanın, yoksa hamile miyim, düşük mü olacak, kimyasal mı vs. derken insanın psikolojisi bozuluyor. benim düşük ihtimalim hiç olmadı bu gebelikte ama hala sanki kimyasaldaki gibi bi şeyler olacak gibi travma oldu. fazla üzerine düşmemek gerekiyor. bir de yaşınız genç daha gördüğüm kadarıyla, stres hamileliğin en büyük engeli, rahat olmak lazım.

bugun bi parca dustu evet ve onun resmen icimden koptugunu hissettim sancili bi sekilde belkide etkisinde kaldigim icin Allah nasip ederse olur tekrar izi kalacak biliyorum ama bunu travma haline getirmemeye calisicam insallah sizde insallah Sag salim kucaginiza alirsiniz yavrunuzu Allahim kolay dogum nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmus bizlere de dua edin:)

kizlar bir sey soracagim gebelik kimyasal gebelik olarak sonlandi ama ben aralik 11de adet olmustum ve 1 hafta sonrasinda da hastalandim serumlar takildim tomografiye girdim cunku bir suphem yoktu bu gebelik o yuzden kimyasal olmus olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…