- 18 Kasım 2024
- 658
- 185
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mucizemibekliyoruum
-
4 aydır deniyorum ama bu ay güzel değerlendirmiştim. Normalde çok üstüne düşmüyordum yani yumurtlamaya denk geliyormuydu bilmiyorum yani. Bu ay güzel değerlendirince tutmuştu ama kimyasala döndüSenin kaçıncı denemen
Umarım en kısa süre de hayırlı haberler alırsınız4 aydır deniyorum ama bu ay güzel değerlendirmiştim. Normalde çok üstüne düşmüyordum yani yumurtlamaya denk geliyormuydu bilmiyorum yani. Bu ay güzel değerlendirince tutmuştu ama kimyasala döndü
Umarım inşallahUmarım en kısa süre de hayırlı haberler alırsınız
Ay inşallah sizde sağlıkla alın kucağınızaKimyasal yaşadığım aydan sonra hemen tekrar hamile kaldım, henüz başlardayım ama inşallah güzel ilerler. ekstra hiç bişey yapmadım yani ümidim de yoktu açıkçası ama allah ol diyince oluyor işte, zaten kimyasal korunmasız ilişki yaşayan çoğu kadında oluyor, ekstra bişey yapmanıza gerek yok güzel beslenin gün aşırı ilişkiye önem verin gerisi gelir inşallah
İnşallah allahım gönlünüze göre versinAy inşallah sizde sağlıkla alın kucağınızareglimin 7. Günündeyim ovu testi yaparak devam edicem bu ay yine yumurtlamaya denk getirmeye çalışıcam inşallah güzel haberler alırım
Neden kimyasal oluyor acaba.Nedenini bilen var mı?Kullandığınız ilaçlardan dolayı
Kromozomal anormallikler
- Embriyodaki hücrelerde genetik bir hata varsa, vücut bunu fark edip gebeliği sonlandırabilir. Bu, kimyasal gebeliklerin en sık nedenidir ve anneyle veya babayla alakalı değildir, tamamen şanssaldır.
2.
Düşük progesteron seviyesi
- Rahim iç tabakasının kalın ve destekleyici olması için yeterli progesteron gerek. Eğer progesteron erken düşerse, embriyo rahme tutunamaz ya da tutunmuşsa bile devam edemez.
3.
Rahimle ilgili sorunlar
- Polip, septum (sende vardı), miyom gibi yapısal problemler embriyonun tutunmasını zorlaştırabilir.
4.
İmmünolojik faktörler
- Bağışıklık sistemi embriyoyu yabancı algılayıp saldırabilir (nadir ama mümkün).
5.
Tiroit ve şeker bozuklukları
- Dengesiz tiroit hormonları ya da kontrolsüz insülin direnci gebeliği etkileyebilir.
6.
Çevresel ve yaşam tarzı faktörleri
- Aşırı sigara, alkol, stres, ağır spor, toksik maddelere maruz kalma gibi etkenler de rol oynayabilir.
Canım aşağıya yazdım sebeplerini aslında bir sürü sebebi var ama 3kere kimyasal yaşayınca kontrol ediyorlarmış sanırımNeden kimyasal oluyor acaba.Nedenini bilen var mı?Kullandığınız ilaçlardan dolayı mı
Evet sebebleri var bende 2022 de ve birde 1 buçuk yıl önce kimyasal yaşadım doktora sordum hani bu neden oluyor araştırılması gerekilmiyoru dedigimde bana verdiği cevap evet araştırılması gereken birşey ama araştırıyorlar dediCanım aşağıya yazdım sebeplerini aslında bir sürü sebebi var ama 3kere kimyasal yaşayınca kontrol ediyorlarmış sanırım
Bildiğim kadarıyla 3 kere olunca araştırıyorlarmış. Umarım gerek kalmazEvet sebebleri var bende 2022 de ve birde 1 buçuk yıl önce kimyasal yaşadım doktora sordum hani bu neden oluyor araştırılması gerekilmiyoru dedigimde bana verdiği cevap evet araştırılması gereken birşey ama araştırıyorlar dedi
İnşallah Canım benim biran önce sağlıklı bir gebeligi. Olur ve sağ salim kucağına alırsınBildiğim kadarıyla 3 kere olunca araştırıyorlarmış. Umarım gerek kalmaz
Ben hiç gebelik yaşamadım kimyasal da dahil.Burda çok duydum kimyasal gebelik konusunu.O yüzden sordum canım.Canım aşağıya yazdım sebeplerini aslında bir sürü sebebi var ama 3kere kimyasal yaşayınca kontrol ediyorlarmış sanırım
3ten sonra araştırdıklarını biliyorum bende. Bu ay boş geçtim bidahaki ay denicem adet bekliyorum. Umarım güzel haberler alırızbende 2 sefer kimyasal geçirdim. Doktorum normal olduğunu her kadının başına gelebilecek bir şey olduğunu ve araştırılmadığını söylemişti. En azından gebe kalabiliyorsun bu iyi bir şey diye söyledi.
Geçmiş olsun. Umarım güzel haberler alırsın.geçen yıl haziran ayında kalp atışının durması nedeniyle düşük yaptım denemeler sonucunda bu yıl mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim çok kanamam oldu ama reglim 5 gün sürdü şimdi denemeye devam ediyoruz. Artık endişe duyuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?