Kimyasal gebelik

Mucizemibekliyoruum

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
658
185
18
24
Kızlar kimyasal gebelik sonrası neler yaptınız fikir amaçlı açtım konuyu. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi ve kimyasal oldu. reglim bitti. Nasıl bi yol izlediniz hemen hamile kaldınız mı nasıl geçti. Umut arıyorum bende tabiki Dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu?

Kimyasal yaşadığım aydan sonra hemen tekrar hamile kaldım, henüz başlardayım ama inşallah güzel ilerler. ekstra hiç bişey yapmadım yani ümidim de yoktu açıkçası ama allah ol diyince oluyor işte, zaten kimyasal korunmasız ilişki yaşayan çoğu kadında oluyor, ekstra bişey yapmanıza gerek yok güzel beslenin gün aşırı ilişkiye önem verin gerisi gelir inşallah

Ay inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza reglimin 7. Günündeyim ovu testi yaparak devam edicem bu ay yine yumurtlamaya denk getirmeye çalışıcam inşallah güzel haberler alırım

Canım aşağıya yazdım sebeplerini aslında bir sürü sebebi var ama 3kere kimyasal yaşayınca kontrol ediyorlarmış sanırım
Evet sebebleri var bende 2022 de ve birde 1 buçuk yıl önce kimyasal yaşadım doktora sordum hani bu neden oluyor araştırılması gerekilmiyoru dedigimde bana verdiği cevap evet araştırılması gereken birşey ama araştırıyorlar dedi

Bildiğim kadarıyla 3 kere olunca araştırıyorlarmış. Umarım gerek kalmaz

geçen yıl haziran ayında kalp atışının durması nedeniyle düşük yaptım denemeler sonucunda bu yıl mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim çok kanamam oldu ama reglim 5 gün sürdü şimdi denemeye devam ediyoruz. Artık endişe duyuyorum bende

bende 2 sefer kimyasal geçirdim. Doktorum normal olduğunu her kadının başına gelebilecek bir şey olduğunu ve araştırılmadığını söylemişti. En azından gebe kalabiliyorsun bu iyi bir şey diye söyledi.

3ten sonra araştırdıklarını biliyorum bende. Bu ay boş geçtim bidahaki ay denicem adet bekliyorum. Umarım güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…