Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bu değerleri hepsini aynı yerde iki gün arayla mı verdin ? Eğer öyleyse değerin düşmüşBeta hcg ilk gün 24.8
2.52.8
3.102
4.138
Dün 131 e dustu kimyasal diyorlar ama yaşayan bilen var mı
Aynen canım kimyasal sağlıksız gebelik ama üzülme tabiki sonuçta bir yönden şöyle düşün sağlıksız bir gebelik oluşmasını istermisin vücudun buna tepki vermesi güzel birşey baktı ki sağlıksız ve bunu uzaklaştırıyor vücudundan atıyor bende 2 kimyasal geciridm ve uzun bı zaman sonra gebe kaldım çünkü biz eşimin morfoloji takiliyorduk ve gerçekten üzülme seni anlıyorum herşeyin hayırlısıBeta hcg ilk gün 24.8
2.52.8
3.102
4.138
Dün 131 e dustu kimyasal diyorlar ama yaşayan bilen var mı
Benimde 92den 78e düştü dün kimyasal dedi doktor adet gibi ağrılarım başladı senin de ağrın var mı
Yaa inşallah dış gebelik çıkmaz bende ondan çok korkuyorum bugün 4.30da randevum var tekrardanBende çok hafif agri var sol tarafımda bugün doktora gittim dış gebelik olabilir dedi hcg istedi yarın sabah için ama lekellenme tarzi geliyor bende adet gibi degil
Şimdi doktordan geldim dış gebelik olabilir kimyasal gibi değil dedi sabah kan vereceğim tekrarAynen canım kimyasal sağlıksız gebelik ama üzülme tabiki sonuçta bir yönden şöyle düşün sağlıksız bir gebelik oluşmasını istermisin vücudun buna tepki vermesi güzel birşey baktı ki sağlıksız ve bunu uzaklaştırıyor vücudundan atıyor bende 2 kimyasal geciridm ve uzun bı zaman sonra gebe kaldım çünkü biz eşimin morfoloji takiliyorduk ve gerçekten üzülme seni anlıyorum herşeyin hayırlısı
Korku nün ne demek olduğunu şuan daha iyi anlıyorum o kadar zor bi süreç ki 1 yıl uğraştık cikolata kıstım vardı imkansiz dediler banaYaa inşallah dış gebelik çıkmaz bende ondan çok korkuyorum bugün 4.30da randevum var tekrardan
138 i başka bi hastanede verdim acil de kadın doğum hastanesinde 131 olan değerim hep gittiğim hastanede ama şimdi geldim doktordan dış gebelik olabilir diyor doktorEvet canım bu değerleri hepsini aynı yerde iki gün arayla mı verdin ? Eğer öyleyse değerin düşmüş
Evet beta hcgm düşsün sıfırlansin diye dua edecek duruma geldim önce kendinin sağlığı değerlerin de düşükmus neden dış gebelik dedi ki doktor genelde dış gebelikte daha yüksek oluyormuş seninki hep düşüşte mi yoksa artıs oluyor muKorku nün ne demek olduğunu şuan daha iyi anlıyorum o kadar zor bi süreç ki 1 yıl uğraştık cikolata kıstım vardı imkansiz dediler bana
19 mayis ta 138 oldu dün 131 oldu değerimEvet beta hcgm düşsün sıfırlansin diye dua edecek duruma geldim önce kendinin sağlığı değerlerin de düşükmus neden dış gebelik dedi ki doktor genelde dış gebelikte daha yüksek oluyormuş seninki hep düşüşte mi yoksa artıs oluyor mu
Yarın ki testinde de 131den aşağıya düşerse kimyasal olma ihtimali olur inşallah kimyasaldir da dış gebelik değildir19 mayis ta 138 oldu dün 131 oldu değerim
Düşüş değil de yükselme olursa dış gebelik diyor doktorYarın ki testinde de 131den aşağıya düşerse kimyasal olma ihtimali olur inşallah kimyasaldir da dış gebelik değildir
Evet umarım yarınki yüksek çıkmazDüşüş değil de yükselme olursa dış gebelik diyor doktor
19 mayis 138 degeri başka yerdeydi diğeri hep aynı hastaneEvet canım bu değerleri hepsini aynı yerde iki gün arayla mı verdin ? Eğer öyleyse değerin düşmüş