Kimyasal gebelik

merhaba arkadaşlar yeni aranıza yeni katildim ben 26 haziranda kimyasal gebelik geçirdim ve hemen ardından tekrar hamile kaldım 28 temmuzda yine bir kimyasal gebelik geçiriyorum yani bir ay da iki kere gebelik geçirdim resmen ama olumlu sonuçlanmadı maalesef iki defa kimyasal geçirip sağlıklı gebelik elde eden var mı aranızda lütfen cevaplarsanız çok mutlu olurum
Merhaba doktora gittiniz mi bu konuda acaba ? Ben de haziranda geçirmiştim ama değerim 13 oldu sonra düştü. Bu ay yine yaşadım değer max 280 oldu yine düşüşe geçti :( ben de neden böyle tekrarlıyor diye üzüldüm. Çarşamba günü doktora gideceğim. Ben ilk gebeliğimi ilk denememde hamile kalmıştım. Korunmayı bırakınca yine öyle sanmıştım ama 2dir kimyasal yaşıyorum

Hayır anlamıyorum kusura bakmayın evet tek kimyasal gebelik geçirdim ama sağlıklı olan gebeliğin rahim içinde tutunmasını engelleyen çikolata kistim var , o sağlıklı gebeliğe kadar ne yaşadığımı bilmeden böyle bir üslupla yazmanız doğru değil.
önce benim giydiğim ayakkabıyı giyin , yürüdüğüm yolları yürüyün ondan sonra konuşun.

Muska çok işe yarıyorsa niye bu kadar tahammülünüz azaldı onu da anlamadım :)sen anne olsan ne olur olmasan ne olur.Utanmaz bir de insanların zayıf noktalarıyla fakga geçiyorsun.Senin gibilerin baska bi adı var da neyse.Muska senin gibi ahlak yııksunlatına tahammül konusunda işlemiyo malesef.

Hayır anlamıyorum kusura bakmayın evet tek kimyasal gebelik geçirdim ama sağlıklı olan gebeliğin rahim içinde tutunmasını engelleyen çikolata kistim var , o sağlıklı gebeliğe kadar ne yaşadığımı bilmeden böyle bir üslupla yazmanız doğru değil.
önce benim giydiğim ayakkabıyı giyin , yürüdüğüm yolları yürüyün ondan sonra konuşun.

Muska çok işe yarıyorsa niye bu kadar tahammülünüz azaldı onu da anlamadım :)))
Senin gibi zavallıların baska bir adı var ki ona dua kar etmiyor belliki.Sen çok hadsiz ve terbiyeden bi haber bi kadınsın yürüdüğün yollardan Allah yürütmesin.Sana öyle bir ah ettim ki yaşadıkça ‘ben bir kadının zayıf noktasından faydalanıo onu üzdüm’ diyebil’ Dalga grçtiğine muhtaç etsin seni Allah.Allah sana evlat vermiş utanmaz kadın kalkmıs burda olmayana dilini uzatıyorsun.O övündüğün kibirinle sınasın seni Aklah.Yallah

Merhaba doktora gittiniz mi bu konuda acaba ? Ben de haziranda geçirmiştim ama değerim 13 oldu sonra düştü. Bu ay yine yaşadım değer max 280 oldu yine düşüşe geçti :( ben de neden böyle tekrarlıyor diye üzüldüm. Çarşamba günü doktora gideceğim. Ben ilk gebeliğimi ilk denememde hamile kalmıştım. Korunmayı bırakınca yine öyle sanmıştım ama 2dir kimyasal yaşıyorum
Gittim ne yapmam gerektiğini sordum her doktor gibi son gittigimde aynisini soyledi sagliksiz oldugu icin vucuttan atiyor dedi tmm bunun bilincundeyum fakat hangi durumlardan dolayi bole oluyo benim nereye gitmem gerekiyor diye sordugumda suan bsy yapamayiz genetik teste gitmen icin iki dusuk yaoman gerekiyor kimyasalı dusuk sayniyoruz diyo yani ne yapacagimi sasirdim suan daglik ocagindayim beta kontrolu icin geldim sifirlandi mi diye

Gittim ne yapmam gerektiğini sordum her doktor gibi son gittigimde aynisini soyledi sagliksiz oldugu icin vucuttan atiyor dedi tmm bunun bilincundeyum fakat hangi durumlardan dolayi bole oluyo benim nereye gitmem gerekiyor diye sordugumda suan bsy yapamayiz genetik teste gitmen icin iki dusuk yaoman gerekiyor kimyasalı dusuk sayniyoruz diyo yani ne yapacagimi sasirdim suan daglik ocagindayim beta kontrolu icin geldim sifirlandi mi diye
Evet ben de bugün kan verdim 8 çıktı baya düşmüş ama sıfır değil hala. Bakalım bu ay korunmak istemiyorum ama insan hep tedirgin oluyor ya yine olursa diye. Hakkımızda hayırlısı olsun

Evet ben de bugün kan verdim 8 çıktı baya düşmüş ama sıfır değil hala. Bakalım bu ay korunmak istemiyorum ama insan hep tedirgin oluyor ya yine olursa diye. Hakkımızda hayırlısı olsun
Korunun bence bende sizin gibiydim ama bu ay koruncam rahmin dinlenmesi gerekiyormus ben birde ustuste kimyasal oldum ama herkes korunmam gerektigini soyluyo kaç yillik evliydiniz acaba

Back
X