1. Değerlerim 3 6 12 çıktı 12 den 2 gün sonra kanama başkadıKimyasal gebelik ne kadar sürer
Geçen ay kimyasal geçirdim 34le öğrendim bir gün sonra 16ya düştü kanamam başladı
Kimyasal gebelik yaşayanlar süreciniz nasıldı
Benimde 60 dan sonra düşüşe geçti bi kaç gün sonra kanamam başladıKimyasal gebelik ne kadar sürer
Geçen ay kimyasal geçirdim 34le öğrendim bir gün sonra 16ya düştü kanamam başladı
hiç adet görmeden hamile kaldığınızda 2 günde bir mi verdiniz beta hg1. Değerlerim 3 6 12 çıktı 12 den 2 gün sonra kanama başkadı
3 ay sonra hamile kaldım. Kan verdim 12 çıktı. Sonuç çıkmadan kabama başkadı
Hiç adet görmeden hamile kaldım 19 47 74 238 368 çıktı dış gebelik olabilir dediler 368 çıktığı gün az az kanama başladı 800 e kadar çıktı . Dış gebeliği anlamak için hastanede yattım. Kürtaj yapıldı. Kürtaj yapılacağından haberim yoktu . İşlemin ortasında anladım canlı canlı dahimin içini kazıdılar ertesi gün beta 200 ertesi gün 100 çıktı. Hastaneden çıkışımı aldım. Rahim içi sağlıksız gebelik dediler. 2 ay korundum
Korunduktan sonraki ilk ay hamile kaldım ilk değerim 29 ikinci 126 çıktı sanırım bu sefer oldu tam 4 kat arttı
EvetBenimde 60 dan sonra düşüşe geçti bi kaç gün sonra kanamam başladı
hiç adet görmeden hamile kaldığınızda 2 günde bir mi verdiniz beta hg
Tam ne kadar sürer bilmiyorum bnmde olmuştu dr um çoğu kişinin kimyasal gebelik yaşadığını test hemen yapmadığı için anlamadan adet olduğunu söyledi. Ben kimyasal yaşadıktan 1 ay sonra hamile kaldım darısı başınıza inşKimyasal gebelik ne kadar sürer
Ben hcg göremeden anladım 4 kimyasalımda da kan testi geç verdiğim için verene kadar negatife döndü zaten 3 4 gün en fazla 1 hafta gecikme sonrasında kanamam başladı 3 tanesi üst üste 1 2 ay aralıklarla oldu sonrasında hamile kaldım 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajdan 2 ay sonra tekrar kimyasal geçirdim son kimyasalımdan 2 ay sonra da tekrar hamile kaldım zor bir süreçti Allah size de tez vakitte nasip eder inşallahKimyasal gebelik ne kadar sürer
Tam ne kadar sürer bilmiyorum bnmde olmuştu dr um çoğu kişinin kimyasal gebelik yaşadığını test hemen yapmadığı için anlamadan adet olduğunu söyledi. Ben kimyasal yaşadıktan 1 ay sonra hamile kaldım darısı başınıza in
Ben de geçen ay kimyasal yaşadım şu an hamileyim tekrar ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum kan vermekten kollarım yanıyor artıkTam ne kadar sürer bilmiyorum bnmde olmuştu dr um çoğu kişinin kimyasal gebelik yaşadığını test hemen yapmadığı için anlamadan adet olduğunu söyledi. Ben kimyasal yaşadıktan 1 ay sonra hamile kaldım darısı başınıza inş
Çok zor şeyler yaşamışsın gerçekten benim de geçen ay kimyasal oldu şimdi tekrar hamileyim ama içimde hep bir korku var tekrarlarsa diye. İlk kez kimyasal yaşıyorum iki sağlıklı doğumum var. Sürekli araştırır hale geldim kan değerim iyi artıyor ama sonuncusu %79 artmış o biraz panikletti beni. Doktorum %60 yeterli diyor ama işte geçen ay yaşadığımın etkisindeyim hep. En son kan değerim 204tü 48 saat olacak bu akşam 9da yine kan beredeğim dua edin güzel artmış olsunBen hcg göremeden anladım 4 kimyasalımda da kan testi geç verdiğim için verene kadar negatife döndü zaten 3 4 gün en fazla 1 hafta gecikme sonrasında kanamam başladı 3 tanesi üst üste 1 2 ay aralıklarla oldu sonrasında hamile kaldım 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajdan 2 ay sonra tekrar kimyasal geçirdim son kimyasalımdan 2 ay sonra da tekrar hamile kaldım zor bir süreçti Allah size de tez vakitte nasip eder inşallah
Çok sevindimm sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahÇok zor şeyler yaşamışsın gerçekten benim de geçen ay kimyasal oldu şimdi tekrar hamileyim ama içimde hep bir korku var tekrarlarsa diye. İlk kez kimyasal yaşıyorum iki sağlıklı doğumum var. Sürekli araştırır hale geldim kan değerim iyi artıyor ama sonuncusu %79 artmış o biraz panikletti beni. Doktorum %60 yeterli diyor ama işte geçen ay yaşadığımın etkisindeyim hep. En son kan değerim 204tü 48 saat olacak bu akşam 9da yine kan beredeğim dua edin güzel artmış olsun
Ben son regl tarihime göre 6+3üm ama regl aralıklarım çok uzun o yüzden hcg şu an daha 200lerdeydi en son. 1500 olunca gidicem doktora tahmini yumurtlamam 5 ya da 6 ağustostu yani 3 haftalık falan yumurtlamaya göre . Çok teşekkür ediyorum inşallah güzel devam ederÇok sevindimm sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahçok zorlu süreçler insan yıpranıyor korkuyor tabiki ama stres yapmayın ilk 3 ay özellikle çok önemli %79 artması bir şey ifade etmez bende son gebeliğimde biraz geç öğrendim haftasına göre hcg biraz fazlaydı kişiden kişiye göre değişebiliyor bu kanınızı verdikten sonra yada vermeden 5. Haftaya girdiyseniz kese görmeye gidin kese gördükten sonra hcg değeri önemli olmuyor zaten
Sağlıkla ilerler inşallahBen de geçen ay kimyasal yaşadım şu an hamileyim tekrar ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum kan vermekten kollarım yanıyor artık
Bende defalarca yaşadım. Kanama başladığı günden aynı adet görür gibi 7-8 gün kanama devam eder sonra biter. Doktorların pek çoğu bunu gebelikten görmüyor bileKimyasal gebelik ne kadar sürer
Benim beta değerim çok güzel artıyordu hep 2 2.5 kat şeklinde ama beta 5 bin olmasına rağmen hala kese yoktu en son dış gebelik olduğu anlaşıldı . Kahverengi kırmızı lekelenmem vardı onun dışında hiç bir belirti yaşamadımDoktor dış gebelikten korkuyoruz dedi muayeneye çağırdı dış gebelik yaşayan var mı nasıl anlaşılır
Ben de muayeneye geldim baktı rahim çok ince değil tamamen dış gebelik diyemeyiz henüz ama bu değerle sağlıklı ilerlemez dedi ya düşük olacak istersen bugün kürtaj yapıp dış gebelik mi diye bakalım eğer değilse dış gebelik için tekrar işlem yapmamız gerekir dedi ben de iki kere uğraşmak istemedim yarın tekrar kan vericem ona göre bakıcazBenim beta değerim çok güzel artıyordu hep 2 2.5 kat şeklinde ama beta 5 bin olmasına rağmen hala kese yoktu en son dış gebelik olduğu anlaşıldı . Kahverengi kırmızı lekelenmem vardı onun dışında hiç bir belirti yaşamadım
merhaba bende geçen ay bu süreci geçirdim ilk beta değerim 126 cıktı 2 gün sonra kahverengi lekelenmem başladı yerleşme lekelenmesi olduğunu düşündüm bu süreçte çubuk testi yapmadım ama kan testinden hamile olduğumu söyledikleri için lekelenmem devam edince tekrar kan testi yaptırdım 3 gün sonra bu sefer beta değerim 66 olmustu hemen doktora gittim ve doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi ultrasonla baktı ve kese olmadığını söyledi ve teyitledi bu durumu sürecin nasıl ilerliceğini sorduğumda bu lekelenmeler 4 5 gün sürer sonra kanamaya döner adetini görürsün dedi ekstra fazla kanaman olabilir korkma dedi ve sürec böyle ilerlerdi bende bu ay umarım gebeyimdir allah isteyen herkese nasip etsinKimyasal gebelik ne kadar sürer
Bende 12agustosta beta vermiştim 79 du sonra 12,13 gun sonra 375 di korktum doktora gttim vajinal ultrasonla keseyi gördü ,artış saglıksız ama kese olusmus ve rahim kalınlığı 5haftaya uyumlu dedi.Ertesi gün bir kere daha kan verdim yani bugun 389 du zaten kanamam yoğunlastı .Doktorum kanama bitince muayeneye gelmemi söyledi.Haftaya gitcemBen de muayeneye geldim baktı rahim çok ince değil tamamen dış gebelik diyemeyiz henüz ama bu değerle sağlıklı ilerlemez dedi ya düşük olacak istersen bugün kürtaj yapıp dış gebelik mi diye bakalım eğer değilse dış gebelik için tekrar işlem yapmamız gerekir dedi ben de iki kere uğraşmak istemedim yarın tekrar kan vericem ona göre bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?