- 16 Ekim 2016
- 50
- 14
- 88
- 30
Kanamanız başladı değeriniz düştüyse kimyasal olabilir sizin deBenimde değerim düştü. Dün kanamam geldi cokmağrım vardı ve kanama baya vardı ama bugün azaldı. Dış gebelik olabilir mi? Bugün doktora gideceğim çok tedirginim
Kötünün iyisi olarak umarım kimyasaldır.. sizin ilk gebeliğiniz miydiKanamanız başladı değeriniz düştüyse kimyasal olabilir sizin de
Benim 2 oğlum var geçen ay kimyasal oldu bu ay da kanamam başladı bugün kimyasal oldu yine yaniKötünün iyisi olarak umarım kimyasaldır.. sizin ilk gebeliğiniz miydi
Allah bağışlasınBenim 2 oğlum var geçen ay kimyasal oldu bu ay da kanamam başladı bugün kimyasal oldu yine yani
Teşekkür ederim amin inşallah ama çok yoruldum en az 1 send düşünmüyorum artık. Bu siteye girince bi canım istiyorAllah bağışlasıninsallah bir dahaki gebeliğiniz sağlıklı olur
Benim hiç çocuğum olmamasına rağmen bu süreçlerden dolayı artık istemiyorum bir süre diyorumTeşekkür ederim amin inşallah ama çok yoruldum en az 1 send düşünmüyorum artık. Bu siteye girince bi canım istiyor
Vallahi ana sayfaya girince beta hcg konularını silik çizgi konularını okuyunca bi şeytan dürtüyor ama artık gerçekten vücudumun da ruhumun da dinlenmesi lazım . Siz ne kadardır deniyordunuz hiç test falan yaptırdınız mı hormonlarınıza baktırdınız mı kadın doğuma muayene oldunuz muBenim hiç çocuğum olmamasına rağmen bu süreçlerden dolayı artık istemiyorum bir süre diyorumama sonra dediğiniz gibi buraya gelince istiyorum
Biz ovulasyına göre 9 aydır deniyoruz. Boş gebelikten önce kadın doğuma muayene olmuştum değerlerim normal çıkmıştı. bugün sonuç göstermeye kadın doğuma gittim betam 7 ye düşmüştü. Bit muayene bile etmedi haftaya yine kan ver dedi. İlgi alaka sıfır. Doktor değiştireceğim, eylülde adet iken tekrar hormonlara baktıracağım. Eşim de eylül de ürolojiye gidecek ve genetik bölümüne de gideceğiz. Yani zorlu bir süreç bizi bekliyorVallahi ana sayfaya girince beta hcg konularını silik çizgi konularını okuyunca bi şeytan dürtüyor ama artık gerçekten vücudumun da ruhumun da dinlenmesi lazım . Siz ne kadardır deniyordunuz hiç test falan yaptırdınız mı hormonlarınıza baktırdınız mı kadın doğuma muayene oldunuz mu
Gözünüz korkmasın gerçekten kötü süreçlerden geçtik evet ama her şeyin bir çaresi bulunur inşallah rabbim kolaylıkla nasip etsinBiz ovulasyına göre 9 aydır deniyoruz. Boş gebelikten önce kadın doğuma muayene olmuştum değerlerim normal çıkmıştı. bugün sonuç göstermeye kadın doğuma gittim betam 7 ye düşmüştü. Bit muayene bile etmedi haftaya yine kan ver dedi. İlgi alaka sıfır. Doktor değiştireceğim, eylülde adet iken tekrar hormonlara baktıracağım. Eşim de eylül de ürolojiye gidecek ve genetik bölümüne de gideceğiz. Yani zorlu bir süreç bizi bekliyor
Bu lekelenmeler kaç gün sürdü ve rengi nasıldı acabamerhaba bende geçen ay bu süreci geçirdim ilk beta değerim 126 cıktı 2 gün sonra kahverengi lekelenmem başladı yerleşme lekelenmesi olduğunu düşündüm bu süreçte çubuk testi yapmadım ama kan testinden hamile olduğumu söyledikleri için lekelenmem devam edince tekrar kan testi yaptırdım 3 gün sonra bu sefer beta değerim 66 olmustu hemen doktora gittim ve doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi ultrasonla baktı ve kese olmadığını söyledi ve teyitledi bu durumu sürecin nasıl ilerliceğini sorduğumda bu lekelenmeler 4 5 gün sürer sonra kanamaya döner adetini görürsün dedi ekstra fazla kanaman olabilir korkma dedi ve sürec böyle ilerlerdi bende bu ay umarım gebeyimdir allah isteyen herkese nasip etsin
İlk 3 gün kahverengiydi adet baslangıcı yada bitiste olan gibi sonra 3 gün falan siyaha yakına döndü sonrasında normsl regl ye döndüBu lekelenmeler kaç gün sürdü ve rengi nasıldı acaba
Merhaba bende 4. Kez kimyasal yaşıyorum genetik testlerimiz falan her şey normal ne yapmam lazım bilmiyorum psikolojim bozulduBen hcg göremeden anladım 4 kimyasalımda da kan testi geç verdiğim için verene kadar negatife döndü zaten 3 4 gün en fazla 1 hafta gecikme sonrasında kanamam başladı 3 tanesi üst üste 1 2 ay aralıklarla oldu sonrasında hamile kaldım 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajdan 2 ay sonra tekrar kimyasal geçirdim son kimyasalımdan 2 ay sonra da tekrar hamile kaldım zor bir süreçti Allah size de tez vakitte nasip eder inşallah
Merhaba öncelikle yıpratıcı bi süreç ama gerçekten stresten uzak kalmalısınız stres çok fazla etkiliyor onun dışında kan değerlerinize baktırın normal olmayan değeriniz varsa takviye kullanın hamile kalmayı kolaylaştırmaz ama hamile kaldıktan sonrası için önemli tsh değerinize mutlaka bakılsın tiroid hamile kalmayı zorlaştırır alkolden uzaklaşın düzenli bir hayat yaşayın ovülasyon tarihlerinizi gerek ovülasyon testiyle gerek takvimden takip edin ben vücudumu tanıdığım için ovülasyon haftam geldiğinde anlıyordum zaten takvimimde doğru gösteriyordu ovülasyon haftanızda her gün yada gün aşırı ilişkiye girin bunlar dışında genel olarak yapılabilecek bir şey yok sanırım siz ne zamandır deniyorsunuz eğer yeniyse hiç dert etmeyin zaten korunmasız 8 ay ilişkiden sonra bile hamile kalma oranınız %70 80. Benim sağlıklı gebeliğim oluşana kadar 1 sene 4 ay geçti 2 seneye kadar normal kabul ediliyor umarım tez zamanda güzel haberler alırsınızMerhaba bende 4. Kez kimyasal yaşıyorum genetik testlerimiz falan her şey normal ne yapmam lazım bilmiyorum psikolojim bozuldu
Allah razı olsun çok güzel bir mesaj yazmışsınızMerhaba öncelikle yıpratıcı bi süreç ama gerçekten stresten uzak kalmalısınız stres çok fazla etkiliyor onun dışında kan değerlerinize baktırın normal olmayan değeriniz varsa takviye kullanın hamile kalmayı kolaylaştırmaz ama hamile kaldıktan sonrası için önemli tsh değerinize mutlaka bakılsın tiroid hamile kalmayı zorlaştırır alkolden uzaklaşın düzenli bir hayat yaşayın ovülasyon tarihlerinizi gerek ovülasyon testiyle gerek takvimden takip edin ben vücudumu tanıdığım için ovülasyon haftam geldiğinde anlıyordum zaten takvimimde doğru gösteriyordu ovülasyon haftanızda her gün yada gün aşırı ilişkiye girin bunlar dışında genel olarak yapılabilecek bir şey yok sanırım siz ne zamandır deniyorsunuz eğer yeniyse hiç dert etmeyin zaten korunmasız 8 ay ilişkiden sonra bile hamile kalma oranınız %70 80. Benim sağlıklı gebeliğim oluşana kadar 1 sene 4 ay geçti 2 seneye kadar normal kabul ediliyor umarım tez zamanda güzel haberler alırsınız
Rica ederimAllah razı olsun çok güzel bir mesaj yazmışsınızbiz 1,5 senedir korunmuyoruz. 4 kez kimyasal yaşadım. Dediğiniz gibi zaten stresli bir süreç bir de böyle kimyasallar ve tekrarlaması iyice üzüyor. Çok teşekkür edeirm iyi dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?