Eşinizin de sizin de test yaptırmanız gerekiyordu sanırım genetik bir problem mi var diyeMerhaba yaklaşık 1,5 senedir korunmuyoruz ve 4. Kez kimyasal gebeliğimi yaşıyorumartık normal gebelik yaşayacağıma dair umudum kalmadı. Bu kadar çok kimyasal gebelik yaşanır mı ya valla isyan etmek istemiyorum ama artık öyle soğudum öyle umutsuzum ki neden tekrarlayan kimyasal gebelik yaşanır bilginiz var mı
Nasıldı sonuçlarınız bu arada beta hcg artışı düşüşüMerhaba yaklaşık 1,5 senedir korunmuyoruz ve 4. Kez kimyasal gebeliğimi yaşıyorumartık normal gebelik yaşayacağıma dair umudum kalmadı. Bu kadar çok kimyasal gebelik yaşanır mı ya valla isyan etmek istemiyorum ama artık öyle soğudum öyle umutsuzum ki neden tekrarlayan kimyasal gebelik yaşanır bilginiz var mı
Üçünde 150 yi geçmedi hep erken öğrenmiştim 15 lerde falan 2 günde bir arttı ama 150den sonra hep düştü şu an yine düzgün ilerliyordu 223 oldu ve bugün yaptırdım 146,ya düşmüşNasıldı sonuçlarınız bu arada beta hcg artışı düşüşü
Tüm testler yapıldı genetik testler spermiyogram hsg yapılmayan test kalmadı hepsi normalEşinizin de sizin de test yaptırmanız gerekiyordu sanırım genetik bir problem mi var diye
Pıhtılaşma baktırdınız mı?Tüm testler yapıldı genetik testler spermiyogram hsg yapılmayan test kalmadı hepsi normal
Trombofili paneli yaniTüm testler yapıldı genetik testler spermiyogram hsg yapılmayan test kalmadı hepsi normal
Zeynep kamilde tüm pıhtılaşma ve genetik testler yapıldı sorun yokPıhtılaşma baktırdınız mı?
Evet onlar yapıldıTrombofili paneli yani
Buraya da bir atın isterseniz sonuçları bazı doktorlar bazı genleri dikkate almıyor pıhtılaşma yapmayacağını savunabiliyor. Hepsi normal mi çıktı heterezigot filan olan var mı mesela?Zeynep kamilde tüm pıhtılaşma ve genetik testler yapıldı sorun yok
Ya siz ciddi misiniz şu an şok oldum evet gittiğim bir kaç doktor bunu dikkate almadı ama bakın dediğiniz şeyde sorun var gerçekten deBuraya da bir atın isterseniz sonuçları bazı doktorlar bazı genleri dikkate almıyor pıhtılaşma yapmayacağını savunabiliyor. Hepsi normal mi çıktı heterezigot filan olan var mı mesela?
Evet çünkü benim de 2 kimyasal 1 kalp durmasıyla sonuclanan 3 kaybım var cok erken haftalarda ve doktorlar sallamıyor pek bu konuları ama ateş düştüğü yeri yakıyor.Ya siz ciddi misiniz şu an şok oldum evet gittiğim bir kaç doktor bunu dikkate almadı ama bakın dediğiniz şeyde sorun var gerçekten de
Kimi doktor kese görmeden iğne vermiyor ancak keseyi görmeyi beklerseniz zaten sağlıksız olacaktır kese de bebek de çünkü vücut kanla besleyemediği için en baştan atıyor bebeği zaten. O yüzden daha tutunur tutunmaz yani pozitif göründüğü an sulandırmaya başlamak gerekiyor bizim gibiler için.Ya siz ciddi misiniz şu an şok oldum evet gittiğim bir kaç doktor bunu dikkate almadı ama bakın dediğiniz şeyde sorun var gerçekten de
Vay be sayenizde bir şey daha öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim aslında bir yerde bir şeylerin atlandığı belli ama doktorlar bundan bir şey olmaz diyordu. Ben en iyisi dediğiniz gibi iyi bir doktor bulup gideyim tekrar teşekkür ederim detaylı bilgileriniz için hakkınızı helal edinEvet çünkü benim de 2 kimyasal 1 kalp durmasıyla sonuclanan 3 kaybım var cok erken haftalarda ve doktorlar sallamıyor pek bu konuları ama ateş düştüğü yeri yakıyor.
Mthfr çok değil ama pai geni düşük yapıyor. Benim de pai dahil 3 genimde heterezigot var. Tavsiyem regl bittigi an ecopirin 150mg başlayın. Çift çizgi gördüğünüz an oksapar kullanın. Ve doktorunuzu çok iyi araştırın kulaktan dolma komşu tavsiyesiyle bilmem ne insanlardan ziyade doktor sitelerinden araştırın. Diğer türlü tekrar eder durur maalesef.
Ya gerçekten inanamıyorum doktorum tamda bunu söyledi kese görmeden veremem dedi siz hangi tıp fakültesi mezunusunuzKimi doktor kese görmeden iğne vermiyor ancak keseyi görmeyi beklerseniz zaten sağlıksız olacaktır kese de bebek de çünkü vücut kanla besleyemediği için en baştan atıyor bebeği zaten. O yüzden daha tutunur tutunmaz yani pozitif göründüğü an sulandırmaya başlamak gerekiyor bizim gibiler için.
Merhabalar buna da bakabilir misiniz? Hamile kalırsan belki kan sulandırıcı kullanırsın dedi ama çok arada konuştu doktorumBuraya da bir atın isterseniz sonuçları bazı doktorlar bazı genleri dikkate almıyor pıhtılaşma yapmayacağını savunabiliyor. Hepsi normal mi çıktı heterezigot filan olan var mı mesela?
Rica ederim ne demekVay be sayenizde bir şey daha öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim aslında bir yerde bir şeylerin atlandığı belli ama doktorlar bundan bir şey olmaz diyordu. Ben en iyisi dediğiniz gibi iyi bir doktor bulup gideyim tekrar teşekkür ederim detaylı bilgileriniz için hakkınızı helal edin
Hahaha tıp mezunu degilim sadece doktor konusunda asırı takıntılı ve seciciyim o yuzden onlarca doktora gittim buralarda cok okudum gezdim. Aklım tamamen net olmadan yeni gebeliğimi planlamadım. O yüzden doktorlar kitapta yazanı herkese kopyala yapıstır uyguluyor ama kimyasal gebeliği tekrar eden hastada kese görmeyi beklemek cok ütopik. Kan gitmiyor ki döllenme sırasında büyüsün de kese olsun yolk sac olsun. O yüzden istanbul daysanız doktorumu onerebilirim ancak ozelde. Bir de imkanınız varsa dogum teminatlı gebelik sigortası yaptırın.Ya gerçekten inanamıyorum doktorum tamda bunu söyledi kese görmeden veremem dedi siz hangi tıp fakültesi mezunusunuz
Aslında direkt bu sonuclar degil kayıplar da sureci etkiliyor. Sizin var mı kaybınız? Varsa kac tane kacıncı haftalar?Merhabalar buna da bakabilir misiniz? Hamile kalırsan belki kan sulandırıcı kullanırsın dedi ama çok arada konuştu doktorum
Çalıştığım için özel sigortam var zaten özele gidebilirim doktor önerirseniz çok sevinirimmm duacınızzz olurumRica ederim ne demek
Hahaha tıp mezunu degilim sadece doktor konusunda asırı takıntılı ve seciciyim o yuzden onlarca doktora gittim buralarda cok okudum gezdim. Aklım tamamen net olmadan yeni gebeliğimi planlamadım. O yüzden doktorlar kitapta yazanı herkese kopyala yapıstır uyguluyor ama kimyasal gebeliği tekrar eden hastada kese görmeyi beklemek cok ütopik. Kan gitmiyor ki döllenme sırasında büyüsün de kese olsun yolk sac olsun. O yüzden istanbul daysanız doktorumu onerebilirim ancak ozelde. Bir de imkanınız varsa dogum teminatlı gebelik sigortası yaptırın.
Aa çok iyi. İki doktor takipliydim ben gebeliğimde. Ayda bir gel diyordu cunku doktorlar rutin takipte 1 ay cok uzun diye 2 haftada 1 birine 2 hafta sonra digerine gidiyordum benim de sigortam vardı ücretsiz diye bir ona bir ona gidip görüyordum kuşumuÇalıştığım için özel sigortam var zaten özele gidebilirim doktor önerirseniz çok sevinirimmm duacınızzz olurumAnadolu yakasında oturuyorum ama Anadolu yakasında yoksa öneriniz sorun değil Avrupa yakasınada gider gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?