Kimyasal gebelik

cegeci

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
54
13
8
30
Merhaba yaklaşık 1,5 senedir korunmuyoruz ve 4. Kez kimyasal gebeliğimi yaşıyorum artık normal gebelik yaşayacağıma dair umudum kalmadı. Bu kadar çok kimyasal gebelik yaşanır mı ya valla isyan etmek istemiyorum ama artık öyle soğudum öyle umutsuzum ki neden tekrarlayan kimyasal gebelik yaşanır bilginiz var mı

Eşinizin de sizin de test yaptırmanız gerekiyordu sanırım genetik bir problem mi var diye

Nasıldı sonuçlarınız bu arada beta hcg artışı düşüşü

Nasıldı sonuçlarınız bu arada beta hcg artışı düşüşü
Üçünde 150 yi geçmedi hep erken öğrenmiştim 15 lerde falan 2 günde bir arttı ama 150den sonra hep düştü şu an yine düzgün ilerliyordu 223 oldu ve bugün yaptırdım 146,ya düşmüş

Zeynep kamilde tüm pıhtılaşma ve genetik testler yapıldı sorun yok
Buraya da bir atın isterseniz sonuçları bazı doktorlar bazı genleri dikkate almıyor pıhtılaşma yapmayacağını savunabiliyor. Hepsi normal mi çıktı heterezigot filan olan var mı mesela?

Buraya da bir atın isterseniz sonuçları bazı doktorlar bazı genleri dikkate almıyor pıhtılaşma yapmayacağını savunabiliyor. Hepsi normal mi çıktı heterezigot filan olan var mı mesela?
Ya siz ciddi misiniz şu an şok oldum evet gittiğim bir kaç doktor bunu dikkate almadı ama bakın dediğiniz şeyde sorun var gerçekten de

Eklentiler

• d100dda3-1179-440f-a572-949f3598379d.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 20
Ya siz ciddi misiniz şu an şok oldum evet gittiğim bir kaç doktor bunu dikkate almadı ama bakın dediğiniz şeyde sorun var gerçekten de
Evet çünkü benim de 2 kimyasal 1 kalp durmasıyla sonuclanan 3 kaybım var cok erken haftalarda ve doktorlar sallamıyor pek bu konuları ama ateş düştüğü yeri yakıyor.

Mthfr çok değil ama pai geni düşük yapıyor. Benim de pai dahil 3 genimde heterezigot var. Tavsiyem regl bittigi an ecopirin 150mg başlayın. Çift çizgi gördüğünüz an oksapar kullanın. Ve doktorunuzu çok iyi araştırın kulaktan dolma komşu tavsiyesiyle bilmem ne insanlardan ziyade doktor sitelerinden araştırın. Diğer türlü tekrar eder durur maalesef.

Kimi doktor kese görmeden iğne vermiyor ancak keseyi görmeyi beklerseniz zaten sağlıksız olacaktır kese de bebek de çünkü vücut kanla besleyemediği için en baştan atıyor bebeği zaten. O yüzden daha tutunur tutunmaz yani pozitif göründüğü an sulandırmaya başlamak gerekiyor bizim gibiler için.

Vay be sayenizde bir şey daha öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim aslında bir yerde bir şeylerin atlandığı belli ama doktorlar bundan bir şey olmaz diyordu. Ben en iyisi dediğiniz gibi iyi bir doktor bulup gideyim tekrar teşekkür ederim detaylı bilgileriniz için hakkınızı helal edin

Ya gerçekten inanamıyorum doktorum tamda bunu söyledi kese görmeden veremem dedi siz hangi tıp fakültesi mezunusunuz

Merhabalar buna da bakabilir misiniz? Hamile kalırsan belki kan sulandırıcı kullanırsın dedi ama çok arada konuştu doktorum

Eklentiler

• IMG_20250824_183341.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 16
Rica ederim ne demek
Ya gerçekten inanamıyorum doktorum tamda bunu söyledi kese görmeden veremem dedi siz hangi tıp fakültesi mezunusunuz
Hahaha tıp mezunu degilim sadece doktor konusunda asırı takıntılı ve seciciyim o yuzden onlarca doktora gittim buralarda cok okudum gezdim. Aklım tamamen net olmadan yeni gebeliğimi planlamadım. O yüzden doktorlar kitapta yazanı herkese kopyala yapıstır uyguluyor ama kimyasal gebeliği tekrar eden hastada kese görmeyi beklemek cok ütopik. Kan gitmiyor ki döllenme sırasında büyüsün de kese olsun yolk sac olsun. O yüzden istanbul daysanız doktorumu onerebilirim ancak ozelde. Bir de imkanınız varsa dogum teminatlı gebelik sigortası yaptırın.

Merhabalar buna da bakabilir misiniz? Hamile kalırsan belki kan sulandırıcı kullanırsın dedi ama çok arada konuştu doktorum
Aslında direkt bu sonuclar degil kayıplar da sureci etkiliyor. Sizin var mı kaybınız? Varsa kac tane kacıncı haftalar?

Çalıştığım için özel sigortam var zaten özele gidebilirim doktor önerirseniz çok sevinirimmm duacınızzz olurum Anadolu yakasında oturuyorum ama Anadolu yakasında yoksa öneriniz sorun değil Avrupa yakasınada gider gelirim

Aa çok iyi. İki doktor takipliydim ben gebeliğimde. Ayda bir gel diyordu cunku doktorlar rutin takipte 1 ay cok uzun diye 2 haftada 1 birine 2 hafta sonra digerine gidiyordum benim de sigortam vardı ücretsiz diye bir ona bir ona gidip görüyordum kuşumu Doktorlarım Anadolu yakasında ikisi de. Biri Acıbadem Kartal da Doç. Dr. Halenur Bozdağ, diğeri Medicana Ataşehir de Prof. Dr. Ahmet Göçmen. İkisi de işinde çok iyidir ancak ben Halenur hocada doğum yaptım, sürece de onunla başladım. Öncelikli tavsiyem kendisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…