kimyasal gebelik

muhasebeci2547

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
128
22
13
27
geçen ay kimyasal gebelik geçirdim beta değerim 126 şeklinde hamile olduğumu öğrendim sonrasında lekelenmelerim başladı cevredekiler yerlesme kanaması olabilir takip et kanama artarsa doktora gidersin dedi sonra lekelenmem devam etti icime sinmediği için tekrar kan testi verdim ve beta değerim 66 ya düsmüstü doktora gittiğimde bunun kimyasal gebelik olduğunu kese olmadığını belirtti ultrasonla bakıp. Sonraki süreci sorduğumda bir kav gün lekelenmen devam eder sonra regl görürsün dedi ve sürec böyle ilerledi bu ay yeni bir umut bekleyerek gebelik bekliyorum sizde sürecler nasıl ilerledi kimyasal gebelikten ne kadar sonra gebe kaldınız

Geçen sene kimyasalda siyah pıhtılı bi kanama oldu o ah ağır enfeksiyon da geçirdim bi ton ilaç kullandım diğer ayı bi ümit bekledim herkes bu enfeksiyona bebek tutmaz zaten dediler ama diğer ay hamile kalmışım

Ben de geçen ay dış gebelik geçirdim üstüme doktorumun korunmama gerek olmadığını kimyasal gebeliğin diğer düşükler gibi zarar vermediğini söyledi ama maalesef üstüne hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım ve yine kimyasal olduğunu öğrendim Bugün gittim kanamam başlamıştı beta değerim de tekrar düşmüş doktorum bir kaç ay korunmamı söyledi bana en başından 1-2 ay korunabileceğimi sonrasında daha sağlıklı bir şekilde hamile kalabileceğimi söyledi keşke de öyle yapsaydım ama rabbim inşallah size hayırlı bir bebiş verir bizim yaşadığımızı yaşamazsınız çünkü ilki denk gelebilir diyorsun ama ikincisi de öyle olunca çok kötü şeyler düşünmeye başlıyorsun

Allah umarım bizede sağlıklı evlatlar verir ben bu ay acıkcası ümitliyim ama ağustos ayında kimyasal gebelik yasadığımdan acıkcası bu ay yumurtlama takibi vs yapmadım esimde hatta bosver yumurtlama dönemini vs biz yasıcağımızı yasalım gerisi allaha kalmıs dedi ama nedense icimde bu ay farklı bir his var ama acıkcası test yapmaya korkuyorum cünkü kimyasal gebeliğimi öğrendiğimde gecikmem olmustu sonrasında bu süreci yasamıstım suanda bat 10 eylül o yüzden test yapıp yapmamak konusunda kararsızım sizin fikirleriniz neler bana bir yol gösterin

Bana kalırsa bekle yani ben artık adetim 10 gün geçmeyene kadar kesinlikle test yapmayacağım şu a da düşük yapıyorum eğer erken test yapmasaydım adetim gecikti sanacaktım sadece keşke de öyle olsaydı içimde çok büyük bir acı var Allah kimseye yaşatmasın o yüzden biraz bekleyip yapmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…