Kimyasal gebelik

Chedarice

Masterfit ❤️❤️ 💙💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
4.620
20.039
38
Merhabalar, geçen ay aşılama tedavisi oldum. Göbekten igneler sonrasında 3mayısta çatlatma ignesi ve 5 mayısta aşılama oldum. Sonrasında hiç ilişki olmadı. 17 mayısta beta hcg değerim 2.5 idi, çatlama ignesinin etkisidir diyerek sonucu negatif kabul ettim.zaten 19mayısta da regl oldum. 4gün dolu dolu güzel güZel sürdü. 24 mayısta ilişki oldu.29 mayısta kanamam oldu yine az ama böyle zara benzer şeyler geldi. 30-31 mayıs temiZdi. 1-2 haZiranda yine başladı kanama bol ve pıhtısız berrak. İşime yakın diye başka bir doktora gittim. Hırmon tahlili ve beta hcg baktı. Beta hcg 2haziranda 13 çıktı. Bana kimyasal gebelik dedi. Fakat inanmadım:) çünkü okuduğum kadarıyla regl gecikmesi ve aZalan beta değerleri oluyor ben de böyle bir şey olmadı. Aşılamadan kalan olsa diyorum neden regl oldum ve neden değerim düşük neden 1ay sonra ortaya cıktı? Yeni olsa diyorum daha yumurtalar çatlamadı? Nasıl olabiliyor bu durumda kimyasal gebelik? Yada bu nedir? Progestoron değeri 2haziranda 0.6 idi beta 13) Teşekkürler

merhabalar hanımlar... 2 ay üst üste önce hamile olduğunu düşünüp sonra adet görmek :KK43: 2 kez üst üste kimyasal geçirdim.. bunun sebebi neden olabilir ki...

merhabalar hanımlar... 2 ay üst üste önce hamile olduğunu düşünüp sonra adet görmek :KK43: 2 kez üst üste kimyasal geçirdim.. bunun sebebi neden olabilir ki...

Merhaba
Sizin durumunuza Trofoblastik hastalık deniyor.B HCG sıfırlanana kadar haftada bir testi tekrarlayınız.Değerler HIZLA yükselirse doktora Müracaat esiniz.
Dr H İTekin

Merhaba
Sizin durumunuza Trofoblastik hastalık deniyor.B HCG sıfırlanana kadar haftada bir testi tekrarlayınız.Değerler HIZLA yükselirse doktora Müracaat esiniz.
Dr H İTekin
Merhaba hocam, geçen hafta hcg değerim 120 idi. dün kanamam başlamıştı. Rahimde kese görülmediği için hcg ölçümü yapıldı 15 çıktı. Dış gebelik ihtimali yoktur değil mi ? Geçen sene boş gebelik geçirmiştim. Bu sene de bu şekilde bir gebelik geçirdim. Genetik inceleme gerekiyor mu ? Kanamam durduktan sonra korunmam lazım mı ?

Merhaba hocam, geçen hafta hcg değerim 120 idi. dün kanamam başlamıştı. Rahimde kese görülmediği için hcg ölçümü yapıldı 15 çıktı. Dış gebelik ihtimali yoktur değil mi ? Geçen sene boş gebelik geçirmiştim. Bu sene de bu şekilde bir gebelik geçirdim. Genetik inceleme gerekiyor mu ? Kanamam durduktan sonra korunmam lazım mı ?
Merhaba
Genetik test yaptırmalısınız.Karyotip testi gerekli,karı koca yaptırınız.
Bakşa testlerin size faydası olmaz.

merhabalar o kadar karışık anlamsız duygular içindeyimki 2 kez keseyi göremeden düşük yaptım kendi dr rahim flimine ve eşimin test vermesine gerek yok dedi en son ikinci gebeligi bayramda öfrendim ve 1 hafta geçmeden düşük başladı şimdi ne yapacagımı ne edecegimi bilmiyorum bazı testlerin yapılması gerekiyormuş galiba bunlarda özelde 2000 tl yi geçer dedi dr araştırma hastanesinde yaptır en güzeli dedi o kadar zor caresiz stresli zaman geçiriyorum ki elimden hiçbirsey gelmiyor

Selam ben ilk gebeligimi kalp atisi duyulmadığı için kürtaj oldum o.haftada.şimdi ise anlayamadığı, duyguları yaşıyorum adet olmadım kan testi verdim 22 çıktı bir hafta hamilesin dediler 4.5 Gün sonra ibda yaptr falan dediler 3 gün sonra da kan gelmeye başladı.bu durum nedir bildiğimiz adet kanaması.hamilemiyim deilmiuimde bilmiyorum yardım ?

Merhaba
Genetik test yaptırmalısınız.Karyotip testi gerekli,karı koca yaptırınız.
Bakşa testlerin size faydası olmaz.
merhaba hocam , "Ace DD" kan pıhtılaşma mutasyonu sonucu hamileliğimin 30. haftasında bebeğimi kaybettim , sezeryan doğum yapıldı, bir yıl sonra kimyasal gebelik yaşadım , tüplerimde yapışıklık olabilir mi? tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

merhaba hocam , "Ace DD" kan pıhtılaşma mutasyonu sonucu hamileliğimin 30. haftasında bebeğimi kaybettim , sezeryan doğum yapıldı, bir yıl sonra kimyasal gebelik yaşadım , tüplerimde yapışıklık olabilir mi? tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Sizin ve eşinizin genetik açıdan kromozomlarınıza bakılması gerekmektedir. Ayrıca rahim filmi de çektirmeniz uygun olacaktır. Kimyasal gebelik tüplerinizdeki sıkıntı yüzünden de gerçekleşebileceği gibi, geçirmiş olduğunuz sezaryene bağlı olarak da tüplerinizde bir sorun oluşmuş olabilir. Bu tetkikler sonuçlanana kadar lütfen hamile kalmamak için korunun.

X