- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 38
Merhabalar, geçen ay aşılama tedavisi oldum. Göbekten igneler sonrasında 3mayısta çatlatma ignesi ve 5 mayısta aşılama oldum. Sonrasında hiç ilişki olmadı. 17 mayısta beta hcg değerim 2.5 idi, çatlama ignesinin etkisidir diyerek sonucu negatif kabul ettim.zaten 19mayısta da regl oldum. 4gün dolu dolu güzel güZel sürdü. 24 mayısta ilişki oldu.29 mayısta kanamam oldu yine az ama böyle zara benzer şeyler geldi. 30-31 mayıs temiZdi. 1-2 haZiranda yine başladı kanama bol ve pıhtısız berrak. İşime yakın diye başka bir doktora gittim. Hırmon tahlili ve beta hcg baktı. Beta hcg 2haziranda 13 çıktı. Bana kimyasal gebelik dedi. Fakat inanmadım:) çünkü okuduğum kadarıyla regl gecikmesi ve aZalan beta değerleri oluyor ben de böyle bir şey olmadı. Aşılamadan kalan olsa diyorum neden regl oldum ve neden değerim düşük neden 1ay sonra ortaya cıktı? Yeni olsa diyorum daha yumurtalar çatlamadı? Nasıl olabiliyor bu durumda kimyasal gebelik? Yada bu nedir? Progestoron değeri 2haziranda 0.6 idi beta 13) Teşekkürler