Kimyasal gebelik

Tuubaak

Kocasının meleği :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
294
157
23
32
Arkadaşlar kimyasal gebelik yaşayan var mi. Neyden dolayı oluyo bu. Ve kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak ve ilişki nasıl olmalı?

Kimyasal gebeliği gebelikten bile saymiyirlar sadece yumurta ve spermin dolleniyor fakat yerlesmeden normal adet kanamasiyla dökülüyor malesef bende 3 kere yaşadım testi pozitif görüp sonra düşüs olunca çok etkileniyor insan Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

ben geçen ay yaşadım .. düşükten bile saymıyolar .. vücut sağlıksız bebeği daha tutunmadan atıyo .. doktorlar korunma vermio ama bn ardından adet oldum bi 10gün kadr sonra.. bn bu ay anca yumurtlama zamanımda ilşkiye girebildim geçen ay dedemi kaybettim ordaydım annanemde bu ayda eşim hastaydı anca yumurtlama zmanına denk gelddk... bnce stres yapma zamana bırak herşey yoluna girer

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
amin cnm stres yapma duanı et rabbim elbet nasip edio ben isyan etmedim rabbime sığındım hep dualarım kabul oldu ama hiç bişy bitmedi yeni başladı benm için.. allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin

Kimyasal gebelikmiydi tam olarak bilmiyorum klomen ve ovitrelle tedavisi gordum adetten tam 1 hafta once ayaga kalktigimda artan uzaninca gecen kasiklarimda 3-4 saatlik bir agri oldu vucudumda pigment artışı oldu adet gecikmesinden 2 gun sonra test yaptim ( 1 hafta bekle demislerdi) 27 çıktı 2 gun sonra tekrar baktirdim 10 6. gun adetim başladı kimyasalmiydi ignenin etkisimiydi bilmiyorum... vucut saglikli olmayacak bebegi dogal yolla atiyormus...
Normal duzende devam ettik doktorum bu iyi birşey olabilir gebelik olusacak tuplerinde sikinti yok demek ki demisti...

amin cnm stres yapma duanı et rabbim elbet nasip edio ben isyan etmedim rabbime sığındım hep dualarım kabul oldu ama hiç bişy bitmedi yeni başladı benm için.. allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin

İnsallah isyan etmiyorum sadece insallah rabbim tez zamanda nasip eder emanetini gonderir bizde iyi bakariz :-)

İnsallah isyan etmiyorum sadece insallah rabbim tez zamanda nasip eder emanetini gonderir bizde iyi bakariz :-)
bnde geçen ay kimyasal geçirdim .. çok şükür bu ay meleğim kimyasal deil tutundu annesine ama işte çoğul yada dış gebelik dendi :(

bnde geçen ay kimyasal geçirdim .. çok şükür bu ay meleğim kimyasal deil tutundu annesine ama işte çoğul yada dış gebelik dendi :KK43:

Bhcg degerin mi yuksek cogulda normalden yuksektir ama icini ferah tut drlar umut etmesin nolur ne olmaz diye keseyi gorene kadar dis gebelik olabilir derler hayirlisiyla duzene girer simdiden hayirli olsun gebelerin duasi tutarmis bu ay bende klomen kullandim bekliyoruz catlatmayi bana dua et...

Bhcg degerin mi yuksek cogulda normalden yuksektir ama icini ferah tut drlar umut etmesin nolur ne olmaz diye keseyi gorene kadar dis gebelik olabilir derler hayirlisiyla duzene girer simdiden hayirli olsun gebelerin duasi tutarmis bu ay bende klomen kullandim bekliyoruz catlatmayi bana dua et...
tamam cnm ederim.. biliorum doktorlar der rabbimden grlen herşey kabulüm zten

merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , tüplerin yapışık olması durumunda bu durum yaşanır mı ? cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler

Kızlarrrrrr acillll yardım. Bu doktorlar beni mahf edicek ya. Uç hafta önce kimyasal gebelik yaşadım yanı doktor öyle dedi. Bs gün kanamam oldu bittikten iki hafta sonra tekrar kanamam oldu uzun surdu halen de suruyo ve sihay çok koyu oldu kanamam bugün doktora gittim bu hafta önce kan vermiştim onda gebelik çıkmış bugün tekrar verdim kan düşmüs dedi kimyasal gebelik dedi. Nasıl iş bu. Altı hafta içinde nasıl oldu da iki kez hamile kalıp kimyasal gebelik geçirdim ve ilk kimyasal gebelikten sonra iliski de olmadı ki hiç toparlanmak istedim çünkü sonrasına kanamam oldu zaten. Yardım edin. Halen hamile olabilirim diye dusunuyorum açıkçası :(( ne yapayim :(((

Kızlarrrrrr acillll yardım. Bu doktorlar beni mahf edicek ya. Uç hafta önce kimyasal gebelik yaşadım yanı doktor öyle dedi. Bs gün kanamam oldu bittikten iki hafta sonra tekrar kanamam oldu uzun surdu halen de suruyo ve sihay çok koyu oldu kanamam bugün doktora gittim bu hafta önce kan vermiştim onda gebelik çıkmış bugün tekrar verdim kan düşmüs dedi kimyasal gebelik dedi. Nasıl iş bu. Altı hafta içinde nasıl oldu da iki kez hamile kalıp kimyasal gebelik geçirdim ve ilk kimyasal gebelikten sonra iliski de olmadı ki hiç toparlanmak istedim çünkü sonrasına kanamam oldu zaten. Yardım edin. Halen hamile olabilirim diye dusunuyorum açıkçası :KK43:( ne yapayim :KK43:((
kan değerleriniz sıfırlanana kadar 2-3 gün arayla test yaptırmanızda fayda var. kanama olmasına rağmen değeriniz düşmediyse dış gebelikte geçiriyor olabilirsiniz. ilişki olmadan hamilelikten söz etmek mümkün olmadığına göre , bir önceki hamilelik değeriniz sıfırlanmamış olabilir , yükselip düşüyor olabilir. bda dış gebelik belirtisidir. doktorunuzuda değiştirmenizde yada başka bir doktordan daha fikir olmanızda yarar var. geçmiş olsun

ne yapacagımı bilemiyorum artık. var mı yok mu emin degilim. :[

iyi akşamlar hanımlar ben de son iki ay klomen+catlatma iğnesi tedavisi oldum geçen ay olmadı bu ayda adet beş gün geçikti beta hcg baktırdım 15 çıktı internet üzerinden dr sordum kimyasal dendi yarın kendi dr randevum var bu süreç nasıl atlatılır

Şu kimyasal gebeliğin nedenini aciklayabilir misiniz? Tamam doktorlar diyor: iyi olmayan embriyo tutanamiyor ve düşüyor. Peki anne adayinin hiç rolü yok mu? Örneğin beslenme veya bebeğin tutunmasini engelleyen herşey. tüp bebek tedavisi görüyorum. Embriyo transferi yapıldı. İlk denemem bu nedenle soruyorum

Arkadaşlar kimyasal gebelik yaşayan var mi. Neyden dolayı oluyo bu. Ve kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak ve ilişki nasıl olmalı?
Aynısını ben de soruyorum. Kimyasal gebelik yaşayanlar acaba iyi mi beslenmedi? Stres altında mıydı?

Kimyasal gebeliği gebelikten bile saymiyirlar sadece yumurta ve spermin dolleniyor fakat yerlesmeden normal adet kanamasiyla dökülüyor malesef bende 3 kere yaşadım testi pozitif görüp sonra düşüs olunca çok etkileniyor insan Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
merhaba aynı şey benimde başım geldi problemi çözebildiniz mi acaba;?

Back
X