- 10 Ekim 2016
- 150
- 46
- 98
- 31
- Konu Sahibi sekerimbuz
Kimyasal gebelik gecirip hamile kalanlar nasıl bir yol izlediğini paylasabilir mi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben soğan kürünü yaptım adet bittiği hafta başlanıyor canım, orda boy soğanı bir bucuk pardak kaynattığın içme suyuna dörde bölüm 5 dakika kaynatıp. ılıyınca içeceksin. soğan sarı kabuklu içi beyaz olacak. içmesi zor burnunu tıka içi arkasından hemen meyve suyu iç.Agustosta kimyasal gebelik yasadim hala hamile kalamadim. Bu ay sogan kuru yaptim adetimi bekliyorum
14 gün sabah akşam yapacaksın.ben soğan kürünü yaptım adet bittiği hafta başlanıyor canım, orda boy soğanı bir bucuk pardak kaynattığın içme suyuna dörde bölüm 5 dakika kaynatıp. ılıyınca içeceksin. soğan sarı kabuklu içi beyaz olacak. içmesi zor burnunu tıka içi arkasından hemen meyve suyu iç.
Sogan kürü adet dongunuzu degistirdi miAgustosta kimyasal gebelik yasadim hala hamile kalamadim. Bu ay sogan kuru yaptim adetimi bekliyorum
canım ben kimyasal gebelik yaşadığım için eylül ayında günümde şaşma oldu 35 günde oldum. normalde 28 günde bir olurum. bu ay bende bekliyorum. olduğum gün yazarım. fakat ben soğan kürünün çok farklılığını gördüm resmen içimi temizledi.
Saol cnm bilgin icin yaptim ben sogan kurunu ama hamile kalamadimben soğan kürünü yaptım adet bittiği hafta başlanıyor canım, orda boy soğanı bir bucuk pardak kaynattığın içme suyuna dörde bölüm 5 dakika kaynatıp. ılıyınca içeceksin. soğan sarı kabuklu içi beyaz olacak. içmesi zor burnunu tıka içi arkasından hemen meyve suyu iç.
Benim degistirmedi
Akintindan filan mi anladin temizledigini canım?canım ben kimyasal gebelik yaşadığım için eylül ayında günümde şaşma oldu 35 günde oldum. normalde 28 günde bir olurum. bu ay bende bekliyorum. olduğum gün yazarım. fakat ben soğan kürünün çok farklılığını gördüm resmen içimi temizledi.
canım gün gün yazayım; ilk içtiğim gün soğan suyu hiç tuhaf gelmedi ikinci gün öğürünce içerken arkasından meyve suyu içtim. bi hafta içerken zorlandım hatta içim almıyordu içmek istemiyordum zorla içiyordum. vücut resmen reaksiyon veriyordu. alıştırmışız kimyasallara. ikinci hafta bu sefer resmen vücudum istiyordu içmek. idrarım koyu çıkıyordu sanki içini temizliyor gibi, sonra akıntılarım günde bi sefer su gibi aktı, akıntılarımda koyuluklar ve miktarı fazlalaştı, birde koyu renk akıntı gelmezse yumurta akı gibi ama bem beyaz gelemeye başladı. 13 gün olunca ben ibrahim saraçoğlunu aradım çok iyi temsilcileri var, yumurtalıklarımda hareketlilik oldu ağrı gibi değil ama değişik bişey. son günü yapayım mı dedim 14 gün yapılıyor. bırakmayın dedi. kür bitti ama gene sankı içim temizleniyor akıntılarım geldi. şu an her şey normal. regl olmayı bekliyorum. en son temmuzda 28 günde bir regl olurum, regl oldum. ağustosta olmadım hamile kaldım eylülde düştü, kimyasalmış gebelik. ekimde 35 günde oldum regl. bu ayda bekliyorum olmayı.Akintindan filan mi anladin temizledigini canım?
Teşekkürler bilgi için canım :)canım gün gün yazayım; ilk içtiğim gün soğan suyu hiç tuhaf gelmedi ikinci gün öğürünce içerken arkasından meyve suyu içtim. bi hafta içerken zorlandım hatta içim almıyordu içmek istemiyordum zorla içiyordum. vücut resmen reaksiyon veriyordu. alıştırmışız kimyasallara. ikinci hafta bu sefer resmen vücudum istiyordu içmek. idrarım koyu çıkıyordu sanki içini temizliyor gibi, sonra akıntılarım günde bi sefer su gibi aktı, akıntılarımda koyuluklar ve miktarı fazlalaştı, birde koyu renk akıntı gelmezse yumurta akı gibi ama bem beyaz gelemeye başladı. 13 gün olunca ben ibrahim saraçoğlunu aradım çok iyi temsilcileri var, yumurtalıklarımda hareketlilik oldu ağrı gibi değil ama değişik bişey. son günü yapayım mı dedim 14 gün yapılıyor. bırakmayın dedi. kür bitti ama gene sankı içim temizleniyor akıntılarım geldi. şu an her şey normal. regl olmayı bekliyorum. en son temmuzda 28 günde bir regl olurum, regl oldum. ağustosta olmadım hamile kaldım eylülde düştü, kimyasalmış gebelik. ekimde 35 günde oldum regl. bu ayda bekliyorum olmayı.
canım bugün oldum 28 günde bire döndü adetim. soğan kürü düzene soktu. eylülde düşük yapınca ekinde 35 günde olmuştum. bu ay 28 günde oldum. soğan kürü düzene soktu.
Yumurtlamama dikkat etmedim ama adet döngüm değişmedi benimbende geçen hafta yaşadım hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra düştü kızlar peki yumurtlama zamanı aynı adetteki gibi mi oluyor hangi günler dikkat edilmeli