Kimyasal gebelik

20 günlük düşük yaşadım dr kimyasal gebelik dedi. 3 ay korun sonra deneyin dedi. folik asit içiyordum zaten folik asit önerdi.

Ben nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım. Sonrasında doktorum 2 ay korunmamı istedi ama biz korunmadık ama olmadı 3. Ayda hamile kaldım. Özel bir şey yaptım diyemem. Hamile kaldığım ay bol soğan yemiştim malum soğan kanı ve vücudu temizliyor. Bir etkisi var mıdır bilemiyorum.

Bu arada ibrahim saracoglunun incir kürünü yaptim ve hamile kaldım. Fakat sonrası kimyasal gebelik. Su an soğan kürünü yapıyorum. İnanılmaz bi şekilde yumurtalıklarımda hareketlilik var. Hissediyorum. Aynı şekilde incir kürünü yaparken de olmuştu.

Korunma onermedi dr um sadece folik asit kullan ve kimyasala takilma gecti gitti dedi o kadar

Agustosta kimyasal gebelik yasadim hala hamile kalamadim. Bu ay sogan kuru yaptim adetimi bekliyorum

Agustosta kimyasal gebelik yasadim hala hamile kalamadim. Bu ay sogan kuru yaptim adetimi bekliyorum
ben soğan kürünü yaptım adet bittiği hafta başlanıyor canım, orda boy soğanı bir bucuk pardak kaynattığın içme suyuna dörde bölüm 5 dakika kaynatıp. ılıyınca içeceksin. soğan sarı kabuklu içi beyaz olacak. içmesi zor burnunu tıka içi arkasından hemen meyve suyu iç.

ben soğan kürünü yaptım adet bittiği hafta başlanıyor canım, orda boy soğanı bir bucuk pardak kaynattığın içme suyuna dörde bölüm 5 dakika kaynatıp. ılıyınca içeceksin. soğan sarı kabuklu içi beyaz olacak. içmesi zor burnunu tıka içi arkasından hemen meyve suyu iç.
14 gün sabah akşam yapacaksın.

Sogan kürü adet dongunuzu degistirdi mi Runkli Runkli Chickennova Chickennova
canım ben kimyasal gebelik yaşadığım için eylül ayında günümde şaşma oldu 35 günde oldum. normalde 28 günde bir olurum. bu ay bende bekliyorum. olduğum gün yazarım. fakat ben soğan kürünün çok farklılığını gördüm resmen içimi temizledi.

S
Saol cnm bilgin icin yaptim ben sogan kurunu ama hamile kalamadim :(

canım ben kimyasal gebelik yaşadığım için eylül ayında günümde şaşma oldu 35 günde oldum. normalde 28 günde bir olurum. bu ay bende bekliyorum. olduğum gün yazarım. fakat ben soğan kürünün çok farklılığını gördüm resmen içimi temizledi.
Akintindan filan mi anladin temizledigini canım?

BEN Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım yani 10 ay önce . doktorum korunmadan devam dedi ve biz de korunmadk düzenli iliskiye devam ettik . Çok şükür 5 ay snra hamile kaldım . sen eczaneden folik asit al içmeye başla ve gün aşırı ilişki yap inşallah en yakın zamanda Rabbim tekrar nasip eder

Akintindan filan mi anladin temizledigini canım?
canım gün gün yazayım; ilk içtiğim gün soğan suyu hiç tuhaf gelmedi ikinci gün öğürünce içerken arkasından meyve suyu içtim. bi hafta içerken zorlandım hatta içim almıyordu içmek istemiyordum zorla içiyordum. vücut resmen reaksiyon veriyordu. alıştırmışız kimyasallara. ikinci hafta bu sefer resmen vücudum istiyordu içmek. idrarım koyu çıkıyordu sanki içini temizliyor gibi, sonra akıntılarım günde bi sefer su gibi aktı, akıntılarımda koyuluklar ve miktarı fazlalaştı, birde koyu renk akıntı gelmezse yumurta akı gibi ama bem beyaz gelemeye başladı. 13 gün olunca ben ibrahim saraçoğlunu aradım çok iyi temsilcileri var, yumurtalıklarımda hareketlilik oldu ağrı gibi değil ama değişik bişey. son günü yapayım mı dedim 14 gün yapılıyor. bırakmayın dedi. kür bitti ama gene sankı içim temizleniyor akıntılarım geldi. şu an her şey normal. regl olmayı bekliyorum. en son temmuzda 28 günde bir regl olurum, regl oldum. ağustosta olmadım hamile kaldım eylülde düştü, kimyasalmış gebelik. ekimde 35 günde oldum regl. bu ayda bekliyorum olmayı.

Ağustosta kimyasal gebelik yaşadim 10 gün sonra hamile kaldım canım özel bişey yapmadım Rabbim nasip etti Allah sizlere de nasip etsin inşallah

canım gün gün yazayım; ilk içtiğim gün soğan suyu hiç tuhaf gelmedi ikinci gün öğürünce içerken arkasından meyve suyu içtim. bi hafta içerken zorlandım hatta içim almıyordu içmek istemiyordum zorla içiyordum. vücut resmen reaksiyon veriyordu. alıştırmışız kimyasallara. ikinci hafta bu sefer resmen vücudum istiyordu içmek. idrarım koyu çıkıyordu sanki içini temizliyor gibi, sonra akıntılarım günde bi sefer su gibi aktı, akıntılarımda koyuluklar ve miktarı fazlalaştı, birde koyu renk akıntı gelmezse yumurta akı gibi ama bem beyaz gelemeye başladı. 13 gün olunca ben ibrahim saraçoğlunu aradım çok iyi temsilcileri var, yumurtalıklarımda hareketlilik oldu ağrı gibi değil ama değişik bişey. son günü yapayım mı dedim 14 gün yapılıyor. bırakmayın dedi. kür bitti ama gene sankı içim temizleniyor akıntılarım geldi. şu an her şey normal. regl olmayı bekliyorum. en son temmuzda 28 günde bir regl olurum, regl oldum. ağustosta olmadım hamile kaldım eylülde düştü, kimyasalmış gebelik. ekimde 35 günde oldum regl. bu ayda bekliyorum olmayı.
Teşekkürler bilgi için canım :)

bende geçen hafta yaşadım hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra düştü kızlar peki yumurtlama zamanı aynı adetteki gibi mi oluyor hangi günler dikkat edilmeli

Back
X