Kimyasal gebelik

Aa çok iyi. İki doktor takipliydim ben gebeliğimde. Ayda bir gel diyordu cunku doktorlar rutin takipte 1 ay cok uzun diye 2 haftada 1 birine 2 hafta sonra digerine gidiyordum benim de sigortam vardı ücretsiz diye bir ona bir ona gidip görüyordum kuşumu :D Doktorlarım Anadolu yakasında ikisi de. Biri Acıbadem Kartal da Doç. Dr. Halenur Bozdağ, diğeri Medicana Ataşehir de Prof. Dr. Ahmet Göçmen. İkisi de işinde çok iyidir ancak ben Halenur hocada doğum yaptım, sürece de onunla başladım. Öncelikli tavsiyem kendisidir.
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ve bilgilendirmeniz için🙏 Ahmet beyi duymuştum ve bana çok yakın ama halenur hanımıda sizde duyuyorum ikisinide değerlendireceğim çok teşekkürler 🙏🙏 hep iyiliklerle karşılasın inşallah 🩷

bir kimyasal bir tane de 7 haftalık iken kalbi durdu
Bu senaryoda bence de sonraki gebeliğinizde kullanmanız gerekiyor. Ancak bilgisine guvenmediginiz icinize sinmeyen doktorla ilerlemeyin. Sizin de bebeğinizin de geleceği hatta hayatı onların elinde cunku. Hepimizin öyle yani sadece sizin değil.
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ve bilgilendirmeniz için🙏 Ahmet beyi duymuştum ve bana çok yakın ama halenur hanımıda sizde duyuyorum ikisinide değerlendireceğim çok teşekkürler 🙏🙏 hep iyiliklerle karşılasın inşallah 🩷
Çok teşekkürler güzel dualarınıza. Şu an öyle üst üste gelen kazalar belalar yasıyoruz ki belki duanız bize iyi gelir. :) Ahmet hoca bana da cok yakın icerenköy de oturuyorum. :)

Bu senaryoda bence de sonraki gebeliğinizde kullanmanız gerekiyor. Ancak bilgisine guvenmediginiz icinize sinmeyen doktorla ilerlemeyin. Sizin de bebeğinizin de geleceği hatta hayatı onların elinde cunku. Hepimizin öyle yani sadece sizin değil.

Çok teşekkürler güzel dualarınıza. Şu an öyle üst üste gelen kazalar belalar yasıyoruz ki belki duanız bize iyi gelir. :) Ahmet hoca bana da cok yakın icerenköy de oturuyorum. :)
Allah yardımcınız olsun ve güzellikler sizi bulsun 🙏🩷 bol dua edeceğim

Allah yardımcınız olsun ve güzellikler sizi bulsun 🙏🩷

Back
X