Kimyasal gebelikde kanama nezaman olur ?

evlimutlu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
502
196
33
41
Merhaba cuma gunu kimyasal gebelik oldunu ögrendim hcg 71.7 den 6,4 düsdü hafta sonu kanama olucak dediler ama olmadim sorum su kanamam nezaman olur ?

Evet doktorumda dedi 1 ay dinlenicem
Okdan sonra kryotransfer yapilcak yani dondurlmus embrio konulcak

Merhaba cuma gunu kimyasal gebelik oldunu ögrendim hcg 71.7 den 6,4 düsdü hafta sonu kanama olucak dediler ama olmadim sorum su kanamam nezaman olur ?
Ben kimyasal yasadigimda 2 temmuzda hcg degerim 8.e inmisdi. 6 temmuzda adet olmuşdum. Cok hizli duşmesine ragmen adetim bekledigim gibi hemen olmamişdi

Ben kimyasal yasadigimda 2 temmuzda hcg degerim 8.e inmisdi. 6 temmuzda adet olmuşdum. Cok hizli duşmesine ragmen adetim bekledigim gibi hemen olmamişdi
Öncelikle geçmiş olsun affınıza sığınarak soruyorum kimyasal gebelik belirtileriniz nelerdi acaba

Öncelikle geçmiş olsun affınıza sığınarak soruyorum kimyasal gebelik belirtileriniz nelerdi acaba
Teşekkur ederim. kimyasal ve gebelik belirtilerim ayni oldu. Rahimde batma hissi. Gogusde hassasiyet Ve kanama. Biri kimyasalla sonuçlandi ama daha fazla ve şiddetli kanama olan bebegimle şu an yoluma devam ediyorum. Allah kucağimiza almayi da nasip etsin. Kimyasalda gogus hassasiyetinin bitmesi falan beta sifirlandikdan sonra geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…