- 23 Şubat 2023
- 502
- 196
- 33
- 41
- Konu Sahibi evlimutlu21
Merhaba cuma gunu kimyasal gebelik oldunu ögrendim hcg 71.7 den 6,4 düsdü hafta sonu kanama olucak dediler ama olmadim sorum su kanamam nezaman olur ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni durum bendede oldu cuma günü öğrendim kimyasal olduğunu cuma akşamı regl oldumMerhaba cuma gunu kimyasal gebelik oldunu ögrendim hcg 71.7 den 6,4 düsdü hafta sonu kanama olucak dediler ama olmadim sorum su kanamam nezaman olur ?
Yani ögrendin gun regl oldun? Bende halen birsey yok olsa rahatlicamAyni durum bendede oldu cuma günü öğrendim kimyasal olduğunu cuma akşamı regl oldum
Öğrendikten 1 hafta sonra regl oldumYani ögrendin gun regl oldun? Bende halen birsey yok olsa rahatlicam
Anladim bende doktordan simdi geldim bebek yok dedi baska bir kese gordu daha kucuk dedi haftaya pazartesi bakalim dedim onu beklicemÖğrendikten 1 hafta sonra regl oldum
Bende 4 gun kanamamÖğrendikten 1 hafta sonra regl oldum
Hayırlısı olsun iyi tarafından bakarsak hamile kalabiliyoruzBende 4 gun kanamam
Oldu yani dun hayirlisi
Bakalim
Ben kimyasal yasadigimda 2 temmuzda hcg degerim 8.e inmisdi. 6 temmuzda adet olmuşdum. Cok hizli duşmesine ragmen adetim bekledigim gibi hemen olmamişdiMerhaba cuma gunu kimyasal gebelik oldunu ögrendim hcg 71.7 den 6,4 düsdü hafta sonu kanama olucak dediler ama olmadim sorum su kanamam nezaman olur ?
Öncelikle geçmiş olsun affınıza sığınarak soruyorum kimyasal gebelik belirtileriniz nelerdi acabaBen kimyasal yasadigimda 2 temmuzda hcg degerim 8.e inmisdi. 6 temmuzda adet olmuşdum. Cok hizli duşmesine ragmen adetim bekledigim gibi hemen olmamişdi
Teşekkur ederim. kimyasal ve gebelik belirtilerim ayni oldu. Rahimde batma hissi. Gogusde hassasiyet Ve kanama. Biri kimyasalla sonuçlandi ama daha fazla ve şiddetli kanama olan bebegimle şu an yoluma devam ediyorum. Allah kucağimiza almayi da nasip etsin. Kimyasalda gogus hassasiyetinin bitmesi falan beta sifirlandikdan sonra geçti.Öncelikle geçmiş olsun affınıza sığınarak soruyorum kimyasal gebelik belirtileriniz nelerdi acaba
Teşekkur ederim. kimyasal ve gebelik belirtilerim ayni oldu. Rahimde batma hissi. Gogusde hassasiyet Ve kanama. Biri kimyasalla sonuçlandi ama daha fazla ve şiddetli kanama olan bebegimle şu an yoluma devam ediyorum. Allah kucağimiza almayi da nasip etsin. Kimyasalda gogus hassasiyetinin bitmesi falan beta sifirlandikdan sonra geçti.
Ben 23.10 değerle hamile olduğumu öğrendim adetime daha 5 gün vardı 24 martta adetten bir gün önce tekrar kan verdim 195’e yükseldi. Şu an adetimin üzerinden 6 gün geçti yarın 5+2 olmuş olacağım kanamam falan hiç olmadı bende de hala risk var