- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.015
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Evet kizlar malesef
bes gundur konu actigim yorum istedigim sizin konularinizi yorumladigim ben malesef bugun az once betanin dusmesiyle ikinci kez kimyasal gebelik oldugumu anladim.neden oluyor sebep ne ikinci defa olmasinin sebebini bir turlu anlamiyorum.ailede hatta sulalede ilk defa benim basima geliyor bu. Allahtan kimseye dememistim bunu. Ne olacak bilmiyorum.genetigemi gitmeli ne arastirilicak kime bakilacak esimemi banami. Bilmiyorum.tek bildigim baska hastaligimdan sebep genel kntrrole girdigim icin yumurtaliklarim rahim coo iyi durumda olduguna eminim
Bes ayri doktor gordu. Yasin 35 olmasina ragmen yumurtalik ve rahim cok iyi durumda gozukuyor dediler.peki sorun ne? Esimin ailesinde genetik agir bir hastalik var ondan sebebp bebege geciyor kendi kendinimi dusuruyor sagliksiz diye. Veya benim ailemde bilmedigim.varda benmi genetik tasiyorum hic bilmiuorum.esimde yikildi bu durumda.varmi boyle olan. Uctedemi ayni sey olacak bestetemi anlamadim.

Bes ayri doktor gordu. Yasin 35 olmasina ragmen yumurtalik ve rahim cok iyi durumda gozukuyor dediler.peki sorun ne? Esimin ailesinde genetik agir bir hastalik var ondan sebebp bebege geciyor kendi kendinimi dusuruyor sagliksiz diye. Veya benim ailemde bilmedigim.varda benmi genetik tasiyorum hic bilmiuorum.esimde yikildi bu durumda.varmi boyle olan. Uctedemi ayni sey olacak bestetemi anlamadim.