Kimyasal gebelikte Beta degeri acilll bakın kızlarr

Millenaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
78
17
8
27
Kızlar beta degerim 217 çıkıştı ardından kanama başladı ve kimyasal gebeliğe döndüğünü doktor söyledi şuan kan deger kontrolü yapılıyor degerleri şuan şöyle
147-56-33-43 şeklinde düşüş gösterirken bugğn artış gördüm çok şaşırdım böyle yaşayan birşey var mı pazartesi doktora tekrar gidecegim bu artışı görmemişti çünkü umarım kötü birşey degildir.

Bugünki testinizi farklı bir laboratuvarda mı yaptınız?

Önemli ölçüde düşüş yaşamışsınız. Kimyasal gebelik bile olsa sonlandırmaması durumunda sağlıksız bir şekilde devam edebileceğini duymuştum.

Önemli ölçüde düşüş yaşamışsınız. Kimyasal gebelik bile olsa sonlandırmaması durumunda sağlıksız bir şekilde devam edebileceğini duymuştum.
Düşüş devam etmediği için çok şaşırdım Bende öyle düşünüyorum baya bi düşüş oldu saglık sız ve degerim in yükseldiğini görünce acaba dış gebelik mi yoksa böyle çıkması normal mi anlamış degilim Kafam o kadar karıştı ki

Dış gebelikte şiddetli tek tarafta karın veya kasık ağrısı oluyor diye biliyorum.
Umarım değildir.

Benim dış gebelik şüphesi olan gebeliğimde doktor bana aniden bıçak sağlanması gibi kasıklarda ağrı hissettiğimde gelmemi söylemişti

Benim dış gebelik şüphesi olan gebeliğimde doktor bana aniden bıçak sağlanması gibi kasıklarda ağrı hissettiğimde gelmemi söylemişti

Ben dış gebelik geçirdiğimde beta değerim sizin gibi düşmüştü sonra tekrar yükselmeye başlamıştı üstelik düşük yapıyor gibi kanamam olmuştu. Hormon değeri 3600 lere gelince tüpte bebeği görüp teşhis koymuşlardı. Hiç sancım veya ağrım olmadı. Sancıyı ağrıyı beklemeyin 2 günde bir kan vererek değeri takip edin.

Ben yaşamadım ancak son günlerde benzer bir şeyi okumuştum forumda. Olabiliyor sanırım.

Ben dis gebelik gecirdigimde degerim 1000 kusurlara kadar cikmisti ama agrim sizim hic olmamisti

Hanımlar merhaba ben 3 aylık evliyim bebek istiyoruz. Bu ay tüm gebelik belirtilerini yaşadım ancak regl oldum. Çok sancılı bir regl geçiriyorum ilk kez bu kadar sancılk oldu ve sanki parça parça bir şeyler geliyor. Bugün 2. günüm ağrım şiddetlenince acile gittik kan testinda beta hcg değerim 0.9 çıktı. Acaba adet önce yüksekti de düşüşe mi geçti veya kimyasal mı geçirdim yardımcı olur musunuz? Beta değeri neden 0.9 çıkar ki

Çok büyük bir ihtimal benim ilk kimyasal gebeliğim adetten birkaç gün önce 12 çıktı Adetimin 2. Günü Kanamam oldu kimyasal oldu

Kimyasal gebeliğin tekrarlanmaması için önlem alınıyor mu acaba bi kadın doğuma gitmemi önerir misiniz

Hastaneye gittinizmi gebelik devam ediyormu

Hastaneye gittinizmi gebelik devam ediyormu
Evet devlet hastanesine gittim kürtaj dedi bende kürtaj olmak istemedim ardından özele gittim tekrar kan degeri alındı ve degerim 31 e düşmüştü doktor bir hafta daha bekleyelim degerini bakıp karra veririz dedi hemen kürtaja falan atmadı şuan vücudumun kendi kendine atmasını bekliyorum degerim in sıfırlamasını ocak ayının 5indrn berri Kanamam devam ediyor ama az oluyor sanırım bu yüzden uzun sürüyor sıfırlamasın.

Kimyasal gebeliğin tekrarlanmaması için önlem alınıyor mu acaba bi kadın doğuma gitmemi önerir misiniz
Kimyasal genellikle ilgili 2 özel doktora da gittim ve ikisi de nedeninin birşey den kaynaklı oldugunu söylemedi arkadaşlar Çevremdeki herkes ona baktır şuna baktır eşine baktır o kadar çok şey söylediler ki psikolojim bozulmuştu artık ama en son tekrar gittiğim doktor bit sorunndan kaynaklı olmadığını söyledi sorun olsa zaten döllenme gerçekleşmez dışarıdaki insanlara asla kulak asmayın asla.

Hanımlar 4 haftalıkta kimyasal olur mu sizce çatlatma ignesi oldum 29 aralıkta ve kahverengi lkanamam başladı betamda düşmüştü kimyasalmı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…