Hayır aslında saglık ocagına yaptırdımBugünki testinizi farklı bir laboratuvarda mı yaptınız?
Düşüş devam etmediği için çok şaşırdım Bende öyle düşünüyorum baya bi düşüş oldu saglık sız ve degerim in yükseldiğini görünce acaba dış gebelik mi yoksa böyle çıkması normal mi anlamış degilim Kafam o kadar karıştı kiÖnemli ölçüde düşüş yaşamışsınız. Kimyasal gebelik bile olsa sonlandırmaması durumunda sağlıksız bir şekilde devam edebileceğini duymuştum.
Benim dış gebelik şüphesi olan gebeliğimde doktor bana aniden bıçak sağlanması gibi kasıklarda ağrı hissettiğimde gelmemi söylemiştiDüşüş devam etmediği için çok şaşırdım Bende öyle düşünüyorum baya bi düşüş oldu saglık sız ve degerim in yükseldiğini görünce acaba dış gebelik mi yoksa böyle çıkması normal mi anlamış degilim Kafam o kadar karıştı ki
Benim dış gebelik şüphesi olan gebeliğimde doktor bana aniden bıçak sağlanması gibi kasıklarda ağrı hissettiğimde gelmemi söylemiştiDüşüş devam etmediği için çok şaşırdım Bende öyle düşünüyorum baya bi düşüş oldu saglık sız ve degerim in yükseldiğini görünce acaba dış gebelik mi yoksa böyle çıkması normal mi anlamış degilim Kafam o kadar karıştı ki
AA tamam o zaman aklımda bulunsun benimde çok teşekkürler gerçektenBenim dış gebelik şüphesi olan gebeliğimde doktor bana aniden bıçak sağlanması gibi kasıklarda ağrı hissettiğimde gelmemi söylemişti
Ben dış gebelik geçirdiğimde beta değerim sizin gibi düşmüştü sonra tekrar yükselmeye başlamıştı üstelik düşük yapıyor gibi kanamam olmuştu. Hormon değeri 3600 lere gelince tüpte bebeği görüp teşhis koymuşlardı. Hiç sancım veya ağrım olmadı. Sancıyı ağrıyı beklemeyin 2 günde bir kan vererek değeri takip edin.Kızlar beta degerim 217 çıkıştı ardından kanama başladı ve kimyasal gebeliğe döndüğünü doktor söyledi şuan kan deger kontrolü yapılıyor degerleri şuan şöyle
147-56-33-43 şeklinde düşüş gösterirken bugğn artış gördüm çok şaşırdım böyle yaşayan birşey var mı pazartesi doktora tekrar gidecegim bu artışı görmemişti çünkü umarım kötü birşey degildir.
Ne demek canım hayırlısı olsun inşallahAA tamam o zaman aklımda bulunsun benimde çok teşekkürler gerçekten
Çok büyük bir ihtimal benim ilk kimyasal gebeliğim adetten birkaç gün önce 12 çıktı Adetimin 2. Günü Kanamam oldu kimyasal olduHanımlar merhaba ben 3 aylık evliyim bebek istiyoruz. Bu ay tüm gebelik belirtilerini yaşadım ancak regl oldum. Çok sancılı bir regl geçiriyorum ilk kez bu kadar sancılk oldu ve sanki parça parça bir şeyler geliyor. Bugün 2. günüm ağrım şiddetlenince acile gittik kan testinda beta hcg değerim 0.9 çıktı. Acaba adet önce yüksekti de düşüşe mi geçti veya kimyasal mı geçirdim yardımcı olur musunuz? Beta değeri neden 0.9 çıkar ki
Hastaneye gittinizmi gebelik devam ediyormuKızlar beta degerim 217 çıkıştı ardından kanama başladı ve kimyasal gebeliğe döndüğünü doktor söyledi şuan kan deger kontrolü yapılıyor degerleri şuan şöyle
147-56-33-43 şeklinde düşüş gösterirken bugğn artış gördüm çok şaşırdım böyle yaşayan birşey var mı pazartesi doktora tekrar gidecegim bu artışı görmemişti çünkü umarım kötü birşey degildir.
Evet devlet hastanesine gittim kürtaj dedi bende kürtaj olmak istemedim ardından özele gittim tekrar kan degeri alındı ve degerim 31 e düşmüştü doktor bir hafta daha bekleyelim degerini bakıp karra veririz dedi hemen kürtaja falan atmadı şuan vücudumun kendi kendine atmasını bekliyorum degerim in sıfırlamasını ocak ayının 5indrn berri Kanamam devam ediyor ama az oluyor sanırım bu yüzden uzun sürüyor sıfırlamasın.Hastaneye gittinizmi gebelik devam ediyormu
Kimyasal genellikle ilgili 2 özel doktora da gittim ve ikisi de nedeninin birşey den kaynaklı oldugunu söylemedi arkadaşlar Çevremdeki herkes ona baktır şuna baktır eşine baktır o kadar çok şey söylediler ki psikolojim bozulmuştu artık ama en son tekrar gittiğim doktor bit sorunndan kaynaklı olmadığını söyledi sorun olsa zaten döllenme gerçekleşmez dışarıdaki insanlara asla kulak asmayın asla.Kimyasal gebeliğin tekrarlanmaması için önlem alınıyor mu acaba bi kadın doğuma gitmemi önerir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?