Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günden itibaren kimyasal gebelik olduğumuzu anladınız yaniAynen adet olunca dusmeye başlıyor
Benim ilk kimyasalda betam 200 lerdeydi adetin 2 .günü adet oldum ikinci kimyasal 489 du tam günümde adet oldum ikisinde de ilk testden 2 gün sonra verdiğimiz kanda anladım düşüş oldu cunkuMerhabalar kızlar kimyasal gebelikte beta değeriniz geçikmenizden kaç gün sonra düştü acaba
Aynen adet olunca dusmeye
Benim ilk kimyasalda betam 200 lerdeydi adetin 2 .günü adet oldum ikinci kimyasal 489 du tam günümde adet oldum ikisinde de ilk testden 2 gün sonra verdiğimiz kanda anladım düşüş oldu cunku
Benim adet olmam gereken betam 21 çıktı doktor 2 günde bir kan ver takip edelim dediMesela ben ilk gidip kan verdigimde degerim düşüktü takip edelim dedi doktor iki gun ara ile kan verdim kanda artış yavaş oluyordu. Sonra da zaten ağrılarım arttı ve son kan verdigimde düşüş vardi ve o gün kanamam olmuştu
Yani iki günde 2 katı artması gerekiyor bu sonuçlara baktimi doktor ne dediBenim adet olmam gereken betam 21 çıktı doktor 2 günde bir kan ver takip edelim dedi
8 mayıs-21
10 mayıs-45
12 mayıs -99 çıktı değerlerim kimyasal değildir değil mi
Doktor artışın güzel diyor ama değrrim halen düşük olduğu için çok tedirginimYani iki günde 2 katı artması gerekiyor bu sonuçlara baktimi doktor ne dedi
Doktor öyle diyorsa daha iyisini bilir tatlım evet bende doktora girip cikiyorum aklıma birşey takılıyor aceba diyip çok şey soruyorum ama aksi birşey olsa söylerdi adetin kaç gün geciktiDoktor artışın güzel diyor ama değrrim halen düşük olduğu için çok tedirginim
Bugün 6. GünDoktor öyle diyorsa daha iyisini bilir tatlım evet bende doktora girip cikiyorum aklıma birşey takılıyor aceba diyip çok şey soruyorum ama aksi birşey olsa söylerdi adetin kaç gün gecikti
Bugün yaptığım gebelik testim biraz silik çıktı o yüzden tedirgin oldunDoktor öyle diyorsa daha iyisini bilir tatlım evet bende doktora girip cikiyorum aklıma birşey takılıyor aceba diyip çok şey soruyorum ama aksi birşey olsa söylerdi adetin kaç gün gecikti
Testen teste de degisiyor mesela benim kimyasal da hiç gecikme olmadı yarın kan vermen gerekiyor galiba yine yarında ver bakalım kaç çıkacak inşallah senin için herşey çok güzel ve sağlıkla artışların olurBugün yaptığım gebelik testim biraz silik çıktı o yüzden tedirgin oldun
Çok teşekkür ediyorum canımTesten teste de degisiyor mesela benim kimyasal da hiç gecikme olmadı yarın kan vermen gerekiyor galiba yine yarında ver bakalım kaç çıkacak inşallah senin için herşey çok güzel ve sağlıkla artışların olur