• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikte betanız kaç gün sonra düştü

selcan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
121
23
98
27
Merhabalar kızlar kimyasal gebelikte beta değeriniz geçikmenizden kaç gün sonra düştü acaba

Mesela ben ilk gidip kan verdigimde degerim düşüktü takip edelim dedi doktor iki gun ara ile kan verdim kanda artış yavaş oluyordu. Sonra da zaten ağrılarım arttı ve son kan verdigimde düşüş vardi ve o gün kanamam olmuştu

Merhabalar kızlar kimyasal gebelikte beta değeriniz geçikmenizden kaç gün sonra düştü acaba
Benim ilk kimyasalda betam 200 lerdeydi adetin 2 .günü adet oldum ikinci kimyasal 489 du tam günümde adet oldum ikisinde de ilk testden 2 gün sonra verdiğimiz kanda anladım düşüş oldu cunku

Aynen adet olunca dusmeye

Benim ilk kimyasalda betam 200 lerdeydi adetin 2 .günü adet oldum ikinci kimyasal 489 du tam günümde adet oldum ikisinde de ilk testden 2 gün sonra verdiğimiz kanda anladım düşüş oldu cunku
Mesela ben ilk gidip kan verdigimde degerim düşüktü takip edelim dedi doktor iki gun ara ile kan verdim kanda artış yavaş oluyordu. Sonra da zaten ağrılarım arttı ve son kan verdigimde düşüş vardi ve o gün kanamam olmuştu
Benim adet olmam gereken betam 21 çıktı doktor 2 günde bir kan ver takip edelim dedi
8 mayıs-21
10 mayıs-45
12 mayıs -99 çıktı değerlerim kimyasal değildir değil mi

Doktor artışın güzel diyor ama değrrim halen düşük olduğu için çok tedirginim
Doktor öyle diyorsa daha iyisini bilir tatlım evet bende doktora girip cikiyorum aklıma birşey takılıyor aceba diyip çok şey soruyorum ama aksi birşey olsa söylerdi adetin kaç gün gecikti

Doktor öyle diyorsa daha iyisini bilir tatlım evet bende doktora girip cikiyorum aklıma birşey takılıyor aceba diyip çok şey soruyorum ama aksi birşey olsa söylerdi adetin kaç gün gecikti
Bugün yaptığım gebelik testim biraz silik çıktı o yüzden tedirgin oldun

Bugün yaptığım gebelik testim biraz silik çıktı o yüzden tedirgin oldun
Testen teste de degisiyor mesela benim kimyasal da hiç gecikme olmadı yarın kan vermen gerekiyor galiba yine yarında ver bakalım kaç çıkacak inşallah senin için herşey çok güzel ve sağlıkla artışların olur

Benim 6..7 gün gecikmişti. Test yaptım silik çıktı.ertesi gün kan vermeye gidecektim tuvalette kan geldi kesildi.beta 148 çıktı o gun.iki gün sonra 40lara düştü. 40 lardan 2..3 gün sonra regl oldum

Back
X