Kimyasal Gebelikten ne kadar sonra hamile kaldınız

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
28
Kızlar meraba. Hamile olduğumu öğrendikten hemen sonra kanamam oluyor. 2.kimyasal gebeliğimi 4 martta yaşadım. 4 martta çok az kanamam oldu beta 170 lerdeydi. 8 martta gittiğimde 16 ya düşmüştü.

4 martta olan kanamam çok yoğun değildi sadece lekelenmeydi aslında ama düşmüş yinede. Çok uzatmadan sorayım 12 nisandayız hala adet olmadım ve göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum resmen sızlıyor ve çok şiş. Bildiğiniz hamilelikteki gibi. Gece gece aklıma şüphe düştü.

Ve ek olarak şunuda sormak istiyorum Kimyasal gebelik lerden sonra nasıl bi yol izlememiz lazım hangi testleri yaptıralım. Geçen gittim ilk olarak simir testi aldılar sonuç yarın çıkıyo.

Kızlar meraba. Hamile olduğumu öğrendikten hemen sonra kanamam oluyor. 2.kimyasal gebeliğimi 4 martta yaşadım. 4 martta çok az kanamam oldu beta 170 lerdeydi. 8 martta gittiğimde 16 ya düşmüştü.

4 martta olan kanamam çok yoğun değildi sadece lekelenmeydi aslında ama düşmüş yinede. Çok uzatmadan sorayım 12 nisandayız hala adet olmadım ve göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum resmen sızlıyor ve çok şiş. Bildiğiniz hamilelikteki gibi. Gece gece aklıma şüphe düştü.

Ve ek olarak şunuda sormak istiyorum Kimyasal gebelik lerden sonra nasıl bi yol izlememiz lazım hangi testleri yaptıralım. Geçen gittim ilk olarak simir testi aldılar sonuç yarın çıkıyo.
Benimde 18 martta kimyasal gebelik oldu bu ayda goguslerim hassas cok fazla 15 nisani bekliyorum

Benimde 18 martta kimyasal gebelik oldu bu ayda goguslerim hassas cok fazla 15 nisani bekliyorum
Biz günlerimizi nasıl hesaplayacağız. Beta nın sıfırlandığı günden mi başlamamış gerekiyor acaba. 4 martta kanamam başladı ama çokk azdı yinede düşmüş o gün. Kanamam o kadar azdı ki lekeydi sadece. Yinede son adet tarihim 4 mart mı. Kafam çok karışıyor bazen

Biz günlerimizi nasıl hesaplayacağız. Beta nın sıfırlandığı günden mi başlamamış gerekiyor acaba. 4 martta kanamam başladı ama çokk azdı yinede düşmüş o gün. Kanamam o kadar azdı ki lekeydi sadece. Yinede son adet tarihim 4 mart mı. Kafam çok karışıyor bazen
Evet kanamanin basladigi gun sat. Ben ates olcme yontemiyle yumurtlamayi takip ediyorum 13. Ya da 14.gun yumurtladim diye dusunuyorum

2ay sonra hamile kaldım canım kimyasal gebelikten sonra.

Gecmis olsun canım. Valla bu işler belli olmuyo benim ilk iki gebelik tek oldu sonra ki gebeliklerde hep peşine bi sonraki ay hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı. Çapa da yaptım bir çok testi mi hormon, semen, hsg, trombofili, kromozom bu testleri yaptırdılar ama hepsi temiz. Bitek hsg de çok hafif bir ağrı oluyor ve ama hemen geçiyor. Diğerleri için sadece kan alıyorlar. Eşin içinde sperm testi ve kromozom testi oluyor. Birde benim yaptirmadigim ama yakında yaptırmayı düşündüğüm bağışıklık kısmı var o konuda bilgim yok malesef. Yine de isin iyi bir tarafı var kendiliğinden hamile kalabiliyoruz inşallah Allah nasip ederse bigun olcak amin

Benim kimyasaldan sonra 15 ay oldu hala bisey yok
Benim ilk ikisi arasında 8 ay vardı çünkü o ara o kadar takmışım ki yemeğe vermişim ve deli gibi kilo almışım. Sağlıklı beslenmeye başlayınca gebe kalma hızım da arttı

Back
X