Kimyasal gebelikten sonra dondurulmus tranfser

Belkibirgunolur

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
50
6
8
Merhaba arkadaslar ilk denemem kimyasal gebelikoldu sonrasinda histereskopi oldum ve rahmim darmis o genisletildi biraz bide cizik atildi simdi dondurulmus transferim olucak 5.gun transferi birdaha kimyasal olur diye korkuyorum belli basli bir sorunumuz yok esimle rahim darligundandir insallah sorun o dur diyorum ama bakalim.boyle birsey yasayip hamile kalan arkadaslar var mi yardimci olursanız cok sevinirim

Merhaba arkadaslar ilk denemem kimyasal gebelikoldu sonrasinda histereskopi oldum ve rahmim darmis o genisletildi biraz bide cizik atildi simdi dondurulmus transferim olucak 5.gun transferi birdaha kimyasal olur diye korkuyorum belli basli bir sorunumuz yok esimle rahim darligundandir insallah sorun o dur diyorum ama bakalim.boyle birsey yasayip hamile kalan arkadaslar var mi yardimci olursanız cok sevinirim
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben değil ama arkadaşımın başına geldi kimyasal gebelik. Kimyasal gebelik olduğunu söyleyince doktor gebeliği sonlandırdılar. Ama sizin sonrasında anlattığınız gibi şeyler olmadı. Kürtajdan 9 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan üç aylık hamile.

Mrhaba
Merak ettim tüp bebek yaptırdınız mı ?

Back
X