Bende bir kimyasal geçirdim 7 ay sonra tekrar denedik oldu 5.5 aylıkken kalbi durdu. Acaba bu durum birbiriyle baglantılımı üstelik daha hiç bebeğim yok. Normal doğumla doğurdum hiç bir neden yok dediler ama bende sürekli enfeksiyon vardı sizdede mi öyleydi crp değerim sürekli yükseliyordu antibiyotiklerle geçiyordu
Bende bir kimyasal geçirdim 7 ay sonra tekrar denedik oldu 5.5 aylıkken kalbi durdu. Acaba bu durum birbiriyle baglantılımı üstelik daha hiç bebeğim yok. Normal doğumla doğurdum hiç bir neden yok dediler ama bende sürekli enfeksiyon vardı sizdede mi öyleydi crp değerim sürekli yükseliyordu antibiyotiklerle geçiyordu
Eveet çünkü benim bebeğimin kalbi.3 aylıkken durdu ve patoloji sonucu infeksiyon çıktı. Yani enfeksiyon dan ölmüştü bebeğim ama kimyasalla alakası varmı bilmiyorum bende tedavi oldum denemeye başladık bu seferde kimyasal gebelik oluyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcımiz olsun kimseye evlat acısı vermesin. İnşallah yeniden sağlıklı hamileliklerimiz olur. Ancak enfeksiyon tekrar ediyorsa kontrol altında olmalıyız hep