Kimyasal gebelikten spnra sağlikli gebelik yaşayanlar

Ilayda351905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
36
10
3
26
Kızlar 27 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var kardeş denemelerine başladık lakin 6 haftalık olmuştum kanama ve beraberinde parça geldi ve hastaneye gittiğimdr kimyadal gebelik olduğunu öğrendim hiçbir sebep yokken . Kimyasal gebelik geçirip daha sonra sağlıklı gebelik olan var mı?

Son düzenleme:
Kızlar 27 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var kardeş denemelerine başladık lakin 6 haftalık olmuştum kanama ve beraberinde parça geldi ve hastaneye gittiğimdr kimyadal gebelik olduğunu öğrendim hiçbir sebep yokken . Kimyasal gebelik geçirip daha sonra sağlıklı gebelik olan var mı?
tabii ki genelde kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik gelir benim 3 gebeliğimde de hep aynısı oldu kimyasalın peşinden geldi

Ben kimyasaldan sonra 3 ayda kaldım doktor bana 1 yıl korun demişti kızım 4 yaşında beta 500 den düşmüştü

Ben de 6 haftalık düşük yaptım kese vardı kalp atışı yoktu bu da mı kimyasal gebelik oluyor acaba
sizinki normal düşük de olabilir çünkü kimyasalda embriyo hiç ultrason aşamasına gelmiyor genelde nadir kese göründüğü oluyor. ama yine de merak etmeyin bu düşüğün bile bir tesellisi var en azından tüplerinizin açık olduğuna ve yumurtanızın döllenme yeteneğinin olduğuna işaret inşallah yakın zamanda gebelik olacaktır çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah

sizinki normal düşük de olabilir çünkü kimyasalda embriyo hiç ultrason aşamasına gelmiyor genelde nadir kese göründüğü oluyor. ama yine de merak etmeyin bu düşüğün bile bir tesellisi var en azından tüplerinizin açık olduğuna ve yumurtanızın döllenme yeteneğinin olduğuna işaret inşallah yakın zamanda gebelik olacaktır çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah
İnşallah 🙏

Yok 2 hastende aynı şeyi söyledi beta arttı sonra azaldı adet tarihime göre 6 haftalık gelişimi 4 haftalıktı kimyasal da oluyormuş evde kanama yaşadım hastenede serum dahi verilmedi daha önceden düşüğüm vardı 3 aylıktı bilirim nasıl birşey

Kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım 🌸🌸 Genelde kimyasaldan sonra hamile kalıyorlar. Rahmi temizliyormuş kimyasal gebelik. Darısı başınıza inşallah🤲🏻

Kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım 🌸🌸 Genelde kimyasaldan sonra hamile kalıyorlar. Rahmi temizliyormuş kimyasal gebelik. Darısı başınıza inşallah🤲🏻
İnşallah canım Rabbim başta benim olamka üzere kimin gönlünde varsa nasip etsin inşallah🙏Allah'ım kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

İnşallah çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu mesajınız sağ olun 🙏

Ah ah aynı durumdayız kuzum et parçaları geldi kaybettim bebeğim kimyasalmış meğerse hamile sanıyorum kendimi çok yıkılmıştım ardından sağlıklı gebelik dediler dört ay oldu bu ay gene şüphelerim var silik silik görüyorum kimyasal olmasından çok korkuyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

evet kimyasal gebelikten 2- 3 ay sonra sağlıklı gebelik yaşadım. 4.5 yaşında şu an :)

Back
X