- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 30
Benim 2. Doz vurulduğunda 1000 di sonra sırasıyla 1000-540-156-22 oldu canım. (3-4 günde bir kan verdim 2. İğneden sonra) Bi anda düştü. Değerim 22 olunca bi daha 2 hafta sonra gel demişti doktor o süreyi bekliyorum ben de .1 doz hiç düşürmemişti beni ama. Ama vücuttan vücuda göre de değişir yavaşta olabilir doktor öyle demişti bana.Canım benim değerim küçük küçük düşüyor seninde öylemiydi
Canım benim 370 di iğne yapıldı 294 oldu bugünde 255 olmuş çok yavaş düşüyor korkmaya başladım açıkcasıBenim 2. Doz vurulduğunda 1000 di sonra sırasıyla 1000-540-156-22 oldu canım. (3-4 günde bir kan verdim 2. İğneden sonra) Bi anda düştü. Değerim 22 olunca bi daha 2 hafta sonra gel demişti doktor o süreyi bekliyorum ben de .1 doz hiç düşürmemişti beni ama. Ama vücuttan vücuda göre de değişir yavaşta olabilir doktor öyle demişti bana.
Olsun hep düşmüş ama canım sabit kalmamış ya da artmamış hep düşüyor yani korkma bence. Kaç gün oldu iğne olalı?Canım benim 370 di iğne yapıldı 294 oldu bugünde 255 olmuş çok yavaş düşüyor korkmaya başladım açıkcası
Bugün 7. Günüm canımOlsun hep düşmüş ama canım sabit kalmamış ya da artmamış hep düşüyor yani korkma bence. Kaç gün oldu iğne olalı?
10. Gün daha fazla düşüş oluyor canım bak kan ver 3 gün sonra daha fazla düşmüştür.Bugün 7. Günüm canım
Inşallah sagol canım10. Gün daha fazla düşüş oluyor canım bak kan ver 3 gün sonra daha fazla düşmüştür.
Haber verirsin canım kan verince bi dahaInşallah sagol canım
1 hafta sonra gidicem canım yazarım sende yaz iyi haberlerini bekliyorumHaber verirsin canım kan verince bi daha
Yazarım canım1 hafta sonra gidicem canım yazarım sende yaz iyi haberlerini bekliyorum
İnşallah canım ya bıktık vallaYazarım canımİnşallah ikimizde güzel haberler alırız
Ayni şekilde ben daha yeni dış gebelik yaşadım. Insallah senin kimyasaldırArkadaşlar merhaba bu ay adetime 1 gün kala evde test yaptım pozitif çıktı 1 hafta sonra kanamam başladı doktora gittim muayenede kese görülmedi kan testi yapıldı beta hcg yükselmiş sonra yine düşmüş dedi doktor hcg 63 çıktı 1 hafta sonra yine gittim yani bugün hcg 176 olmuş bu süre zarfında kanamam oldu parça parça birşeyler düşürdüm yoğun bir şekilde hemde. Düşmesine rağmen hcg neden yükseldi anlamadım doktor kimyasal olabilir dedi ama emin olamadı aynı durumu yaşayan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Malesef benimde dış gebelik iğne oldum değerin düşmesini bekliyorum. Sizin nasıl düştümü değerinizAyni şekilde ben daha yeni dış gebelik yaşadım. Insallah senin kimyasaldır
Bugun belli olacak 4. Gün bugünMalesef benimde dış gebelik iğne oldum değerin düşmesini bekliyorum. Sizin nasıl düştümü değeriniz
Inşallah düser biran önce değeriniz kaçBugun belli olacak 4. Gün bugün
110 du iğne yapıldığında. Sizin ki kaçInşallah düser biran önce değeriniz kaç
Benim 370 di igneden sonra 7. Gün 255 oldu110 du iğne yapıldığında. Sizin ki kaç
İnsallah tez zamanda kurtulalım şu durumdanBenim 370 di igneden sonra 7. Gün 255 oldu
Inşallah biran önce kurtuluruz. Gerçekten zor bir durum allah yardımcımız olsun sonucunuz belli oldumuİnsallah tez zamanda kurtulalım şu durumdan
55.7 ye düşmüşInşallah biran önce kurtuluruz. Gerçekten zor bir durum allah yardımcımız olsun sonucunuz belli oldumu
Merhaba. Ben de buna çok benzer bir durum yaşıyorum ve endişeliyim. Mart sonu evde test yapıp pozitif sonuç aldım ancak doktora gitmeye firsat kalmadi. Kanama oldu ve büyük bir parça düştü. Tabi acile gittim ve dr. vajinal ultrasonla baktı kimyasal bu dedi. Korkma gecikmiş adet gibi düşün dedi ve orda beta 45.5 çıkmıştı. Bir hafta sonra beta için kan ver dedi. Gittim verdim ama devlet hast.ve dr. o gün acil ameliyatta dendi. Tahlil sonucunu vermediler. Tabi ben rahat edemedim 5 gün sonra başka bir yerde muayene oldum o da bi sorun yok dedi ama beta orda 69 çıkt. Iki gün sonrakinde 59. Şimdi yarin tekrar baktıracağım. 2 gündür peçeteye kahverengi akıntı geliyor. Sizce bu kimyasal mi yoksa dış gebelik olabilir mi?Arkadaşlar merhaba bu ay adetime 1 gün kala evde test yaptım pozitif çıktı 1 hafta sonra kanamam başladı doktora gittim muayenede kese görülmedi kan testi yapıldı beta hcg yükselmiş sonra yine düşmüş dedi doktor hcg 63 çıktı 1 hafta sonra yine gittim yani bugün hcg 176 olmuş bu süre zarfında kanamam oldu parça parça birşeyler düşürdüm yoğun bir şekilde hemde. Düşmesine rağmen hcg neden yükseldi anlamadım doktor kimyasal olabilir dedi ama emin olamadı aynı durumu yaşayan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?