Kimyasal mı dış gebelikmi

Canım benim değerim küçük küçük düşüyor seninde öylemiydi
Benim 2. Doz vurulduğunda 1000 di sonra sırasıyla 1000-540-156-22 oldu canım. (3-4 günde bir kan verdim 2. İğneden sonra) Bi anda düştü. Değerim 22 olunca bi daha 2 hafta sonra gel demişti doktor o süreyi bekliyorum ben de .1 doz hiç düşürmemişti beni ama. Ama vücuttan vücuda göre de değişir yavaşta olabilir doktor öyle demişti bana.

Canım benim 370 di iğne yapıldı 294 oldu bugünde 255 olmuş çok yavaş düşüyor korkmaya başladım açıkcası

Ayni şekilde ben daha yeni dış gebelik yaşadım. Insallah senin kimyasaldır

Merhaba. Ben de buna çok benzer bir durum yaşıyorum ve endişeliyim. Mart sonu evde test yapıp pozitif sonuç aldım ancak doktora gitmeye firsat kalmadi. Kanama oldu ve büyük bir parça düştü. Tabi acile gittim ve dr. vajinal ultrasonla baktı kimyasal bu dedi. Korkma gecikmiş adet gibi düşün dedi ve orda beta 45.5 çıkmıştı. Bir hafta sonra beta için kan ver dedi. Gittim verdim ama devlet hast.ve dr. o gün acil ameliyatta dendi. Tahlil sonucunu vermediler. Tabi ben rahat edemedim 5 gün sonra başka bir yerde muayene oldum o da bi sorun yok dedi ama beta orda 69 çıkt. Iki gün sonrakinde 59. Şimdi yarin tekrar baktıracağım. 2 gündür peçeteye kahverengi akıntı geliyor. Sizce bu kimyasal mi yoksa dış gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…