Merhaba geçmiş olsun kimyasalda kanamayla beraber beta sıfırlanıyor ama dış gebelikte artışlar ve küçük düşüşler oluyor birde lekelenme ve kanamalar devam ediyor tabi sizin değeriniz küçük dış gebelikse bile kendiliğinden düşebilir yarınki değeriniz aslında ne olduğunu ortaya çıkaracaktır.Merhaba. Ben de buna çok benzer bir durum yaşıyorum ve endişeliyim. Mart sonu evde test yapıp pozitif sonuç aldım ancak doktora gitmeye firsat kalmadi. Kanama oldu ve büyük bir parça düştü. Tabi acile gittim ve dr. vajinal ultrasonla baktı kimyasal bu dedi. Korkma gecikmiş adet gibi düşün dedi ve orda beta 45.5 çıkmıştı. Bir hafta sonra beta için kan ver dedi. Gittim verdim ama devlet hast.ve dr. o gün acil ameliyatta dendi. Tahlil sonucunu vermediler. Tabi ben rahat edemedim 5 gün sonra başka bir yerde muayene oldum o da bi sorun yok dedi ama beta orda 69 çıkt. Iki gün sonrakinde 59. Şimdi yarin tekrar baktıracağım. 2 gündür peçeteye kahverengi akıntı geliyor. Sizce bu kimyasal mi yoksa dış gebelik olabilir mi?
Teşekkür ederim cevap içinMerhaba geçmiş olsun kimyasalda kanamayla beraber beta sıfırlanıyor ama dış gebelikte artışlar ve küçük düşüşler oluyor birde lekelenme ve kanamalar devam ediyor tabi sizin değeriniz küçük dış gebelikse bile kendiliğinden düşebilir yarınki değeriniz aslında ne olduğunu ortaya çıkaracaktır.
Rica ederim yarın sonucunuzu paylaşın inşallah kimyasaldırTeşekkür ederim cevap için
Kimyasal olabilirmi acaba doktorunuz ne dediŞimdi hastaneden geldim ve 3 gün aradan sonra beta 48.9 çıktı. Doktor çok yavaş düşüyor dedi ve yarın sabah beni çağırdı. Bakalım ne olacak. Bu arada 3 gündür kahverengi leke geliyor çok nadir kırmızıya dönüyor. Yarın ne olacak endişeyle bekliyorum
Küçükte olsa düşmesi iyi birşey inşallah biran önce atlatırsınızDoktorla görüşme şansım olmadı işte sadece sonucu bildirdiler ve yarın erkenden çağırdı bakalım neye karar verecek. Umarım kimyasaldır da kendi kendine sıfırlanır.
Inşallah. Iyi dilekleriniz için teşekkürler.Küçükte olsa düşmesi iyi birşey inşallah biran önce atlatırsınız
Nasıl oldun canım değerin sıfırlandımıHaber verirsin canım kan verince bi daha
Bence sizinki kimyasal gebelik canım. Adet gibi kanaman olmuş çünkü.Merhaba arkadaşlar,öncelikle hepinize geçmiş olsun, Allah en yakın zamanda hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Size durumumu anlatmak istiyorum. Son adet tarihim 21 nisandı , 14 mayısta kahverengi lekelenmeler yaşamaya başladım 4 gün sürdü 17 mayısta idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.doktoruma sordum kan tahlli istedi ,kan değerim 6,89 çıktı. Doktorum döllenme oluşmuş ama tutunmuş diyemem çok düşük değer heycanlanmayın dedi. Ve ben bugün adet kanaması görmeye başladım , baya normal kanama , beklenen bir durumdu döllenmiş ama tutunamamış dedi doktorum. Ama sağ arka tarafıma(belime ) sürekli sancılar giriyor , sizce o kadar düşük değerle dış gebelik olma ihtimalim varmıdır sancı beni çok korkutuyor, bi fikriniz var mı
Evet çok şükür canım 1bucuk ayın sonunda kurtuldum. Sıfırlandı 2 hafta önce falanNasıl oldun canım değerin sıfırlandımı
Gözün aydın allah birdaha yaşatmasınEvet çok şükür canım 1bucuk ayın sonunda kurtuldum. Sıfırlandı 2 hafta önce falan
Amin canım inşallahGözün aydın allah birdaha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?