- 6 Ekim 2022
- 105
- 25
- 13
- 28
- Konu Sahibi beyzaanurrrr
15 Şubat'ta beta HCG 64.75 çıktı ertesi gün ultrasonla bakıldı kimyasal dediler bugün 21 şubat tekrar kan verdim değerlerim 597 olmuş bilgisi olan varmı arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelikte beta artmaz düşer. Erken mi öğrendiniz siz, reglden önce mi?15 Şubat'ta beta HCG 64.75 çıktı ertesi gün ultrasonla bakıldı kimyasal dediler bugün 21 şubat tekrar kan verdim değerlerim 597 olmuş bilgisi olan varmı arkadaşlar
Beta 64 çıktığında kese görmeyi beklemiş olamazlar. 3000-5000 arasında kese görünüyor. Şuan beta değeriniz artıyor. Regliniz 1 hafta geçtikten sonra keseyi görebilirsiniz eğer geç döllenme değilse. Geç döllenme de olabilir gününüz geçip de 64 çıktıysa15 Şubat'ta beta HCG 64.75 çıktı ertesi gün ultrasonla bakıldı kimyasal dediler bugün 21 şubat tekrar kan verdim değerlerim 597 olmuş bilgisi olan varmı arkadaşlar
Seni hangi topikte gorursem cok mutlu oluyorum yaaBeta 64 çıktığında kese görmeyi beklemiş olamazlar. 3000-5000 arasında kese görünüyor. Şuan beta değeriniz artıyor. Regliniz 1 hafta geçtikten sonra keseyi görebilirsiniz eğer geç döllenme değilse. Geç döllenme de olabilir gününüz geçip de 64 çıktıysa
1 gün gecikmistimKimyasal gebelikte beta artmaz düşer. Erken mi öğrendiniz siz, reglden önce mi?
Canım.merhaba değerin gayet güzel artmış kimyasal değil kesinlikle15 Şubat'ta beta HCG 64.75 çıktı ertesi gün ultrasonla bakıldı kimyasal dediler bugün 21 şubat tekrar kan verdim değerlerim 597 olmuş bilgisi olan varmı arkadaşlar
Doktor 64.75 ten sonra alttan muayene yaptı kimyasal dedi ben dayanamadım 6 gün bekledim bugün tekrar verdim 597 çıktı işte emin olamadim çok teşekkür ederim ilginiz içinCanım.merhaba değerin gayet güzel artmış kimyasal değil kesinlikle![]()
Geç döllenme olmuştur canım ben 5 gün geçtikten sonra keseyi gördüm. Çok erken zaten görmek için1 gün gecikmistim
Sen ne yaptın canım güzel haberini bekliyorum inşallahSeni hangi topikte gorursem cok mutlu oluyorum yaao kadar guzel enerji aliyorum ki sendennn
Ne kadar bekleyeyim yarın gitmeyi düşünüyordum o zaman haftaya mi gideyimGeç döllenme olmuştur canım ben 5 gün geçtikten sonra keseyi gördüm. Çok erken zaten görmek için
Kaç gün oldu şuan gecikeli canımNe kadar bekleyeyim yarın gitmeyi düşünüyordum o zaman haftaya mi gideyim![]()
Tam 1 hafta oldu şuanKaç gün oldu şuan gecikeli canım
Yarın görürsün büyük ihtimalle keseyi canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTam 1 hafta oldu şuan
Amiiin ya içimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim çok korkuyorum çünküYarın görürsün büyük ihtimalle keseyi canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Çok güzel artmış betan yaa. Takip vs etmeden nasıl kimyasal diyip insanların umurlarını köreltmeye çalışırlar anlamıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yerinde olsam doktorumu değiştirirdim..
neye dayanarak böyle kesin konuştuysa. Hayret bir şey. Bu arada bugün verdiysen 2 gün sonra vajinal olarak keseyi görürsün muhtemelen. Karından görmek için değerin 3000lere gelmesi gerekiyor. Vajinal baktırmak istemezsen pazartesi git görürsün Allahın izniyle. Hiç canını sıkma güzel düşün.Ya hiç sorma beta 64.75 çıktı işte ertesi gün alttan muayene etti adetim 1 gün geçmişti . Dedi bayan giyinin kimyasal gebelik adet olacaksiniz bekleyin şok oldum ama dayanamadım 6 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim
Ben öyle yapayım haftayı bekliyeyim alttan muayene olmak pek içime sinmiyor, inşallah rabbim hayirlisini nasip eder ne kadar isteyen umutsuz kişi varsaneye dayanarak böyle kesin konuştuysa. Hayret bir şey. Bu arada bugün verdiysen 2 gün sonra vajinal olarak keseyi görürsün muhtemelen. Karından görmek için değerin 3000lere gelmesi gerekiyor. Vajinal baktırmak istemezsen pazartesi git görürsün Allahın izniyle. Hiç canını sıkma güzel düşün.
Sen ne yaptın canım güzel haberini bekliyorum inşallah![]()