kimyasal mı yoksa dış gebelıkmiyim LÜTFEN YARDIM

yok canım ya yaptıramadım.. unutmuşum...
BUGÜN 23 NıSAN NEŞE DOLUYOR ıNSAN....
doktorum tatilde.... yarın bakacaz artık...

iyi haberlerini bekliyorum canım. bende bu hafta içi gidicem inşallah bakalım sonuç ne.... allah yardımıcımız olsun

merhabaaa... bugun test yaptık sonuç 5 :) doktorum ultrasonda çok temiz dedi. hatta olgunlaşmış yumurtam bile varmış :) ama iğne olduğum için 3 ay beklemek zorundayım. çok şükür herşey yolunda kızlar. darısı başınıza... sadece sanırım vaginada enfeksiyon oluşmuş onun için antibiyotik verdi önemli bişey değil dedi:) dua edin bana... dualarım sizinle....

biyolojie çok sevindim cnm darısı başıma inşallah. bundan sonra ii haberlerini bekliyoruz artık hayırlısıyla. allah bir daha kimseye yaşatmasın aynı durumu.
bende değerin düştüğünü öğrenip rahatlamak istiyorum. pzt gideyim bari işten izin alıp sonucu yazarım.

canım iyi haberlerini bekliyorum... benimde azcık ağrım var sanırım enfeksiyondan doktor öyle dedi... inşallah oda geçer:))

bugün gidebildim doktora çok şükür 0 lanmış değerim. 3 4 ay dinlen, bebek düşündüğünde mutlaka önceden folik asit kullan falan dedi klasik.
içim rahatladı ama bi tarafım hala üzgün.....

Sevındım gÖzÜnaydın... Bende aynı durumdayım ama en azından saĞlıĞımız yerınde:)... Benım tuvalet sonrası hafıf karın aĞrım oluyo sende de var mı? Doktor bana enfeksıyondan dedı ama bılmıyorum...

benim adet olduğum dönemde karnımda batmalar oldu yazmıştım zaten. ama şu an yok canım. enfeksiyondandır o doktorun dediği gibi inş onuda atlatırsın. oda ayrı bi dert başlı başına zaten. evlendiğimin ilk ayları çok çektim bende. allah şifa versin.

benim adet olduğum dönemde karnımda batmalar oldu yazmıştım zaten. ama şu an yok canım. enfeksiyondandır o doktorun dediği gibi inş onuda atlatırsın. oda ayrı bi dert başlı başına zaten. evlendiğimin ilk ayları çok çektim bende. allah şifa versin.

saol canım hadi gözünaydın seninde... dualarını eksik etme bana da...opuyorumnanaktan

Back
X