Kımyasal neden olurkı ?

Cok tesekkuler cnm bu saglik ocagi doktoru ve hic ilgili degil. Dediklerini alicam kullanicam.

Cok tesekkuler cnm bu saglik ocagi doktoru ve hic ilgili degil. Dediklerini alicam kullanicam.
Ben de kaç Dr degistirdim dvit 9 çıktı ...diyorum dusuk ;bana güneşte gez yükselir diyor, bi başkasına gittim dedim dvit dusuk ilaç verin vitamin verin, bana dedi ki ben doktor olduğum halde hayatımda baktirmadim sen niye baktirdin ki çok gereksiz dedi vermedi.en sonunda bi tup bebek uzmanı ile yazistim o dedi çok dusuk takviye kullan diye...

Çoğu doktor ve sağlık ocakları ilgili değil ki o yüzden bibyandan doktoru dinlemek bi yandan da araştırmak gerek..

Cunku tam okuyamamislar doktor olamamislar. Bana test yaptigi halde ilac yazmadi sinir oldum bende kendim alirim kullanirim zaten bunlar vitamin vucuda zarari olmaz. Hem guneste gez diyorlar benim evim bile gunes gormuyor. Napim surekli disarda mi sürteyimm !! Sinir bozuyo bazi doktorlar.

B12 fazlası vücuttan atılıyor sıkıntı yok ama dvit depolaniyor dviti dikkatli kullan canım dediğim gibi 15 gün arayla 1 ampul toplamda 2 ampul iç, sonra bi daha baktir değerine göre yine içersinde, kontrollü olmak gerek dvit aliminda

Mahfettiler beni 10 aydır..Sirf fsh A bakarak önce biri dedi sen menopoza girmissin tüp bebek bile yapamazsın, çocuğun olmaz....neler yaptım ne kurler denedim ne vitaminler içtim.. delirttiler beni, hırs yaptım..

Anladmm cnm tesekkurler. Peki ampulu direk icsem olmaz mi? Ekmek arasi dvit yapmasam oyle oluyor mu??

Mahfettiler beni 10 aydır..Sirf fsh A bakarak önce biri dedi sen menopoza girmissin tüp bebek bile yapamazsın, çocuğun olmaz....neler yaptım ne kurler denedim ne vitaminler içtim.. delirttiler beni, hırs yaptım..
Allah dilerse hersey olur. Bu kadarda net konusulmaz .

Allah dilerse hersey olur. Bu kadarda net konusulmaz .
Aynen öyle canim.esimle benim denemedigimiz şey kalmadı, hayitlar,aslanpenceleri,caksirotu,keciboynuzu,suyu,pekmezi,ari sütü bal polen,incirler, nar sulari, koenzimq10 vitaminler,omega3 ler, anlatsam inanmazsin yapmadığınız kalmadı...

Ama sonuc mutlu bitmis cnm :) insAllah kucagina alirsin saglicaklada mutlulugunuz kat be kat artar. Bu arada esime bende caksir koku suyu iciriyorum birde keci boynuzu kendimde yiyiorum keci boynuzu ve sogan kuru yapiyorum bakalim bu ay tutucakmi?? Bizim borclarimiz var birde 1 seneyi doldurmadik. Borclarimiz bitene kadar bekliyoruz hala gebe kalamassam doktora gorunucez.

Bizde de borç var ama adam durmuyor bekleyelim diyorum yasimiz geçiyor borç bitmez dio

Bizde de borç var ama adam durmuyor bekleyelim diyorum yasimiz geçiyor borç bitmez dio
Adam hakli yap sende :) biz ikimizde istiyoruz. Bizim borcumuz agustosta bitiyor. Kendni hazirla cocuguma en pahalilarini alirim en kalitelilerini alirim diyorum :) iyi tmm bi olsunda onada borclaniriz diyor :)

Amin canım Allah razı olsun inşallah tez zamanda sen de kavuş yavruna...bi kere hamile kalmışsa kadın doktorlar bunu avantaj olarak görüyor, illaki olacaktır gor bak 3 aya kadar senden güzel haber alırız.bu arada adetin ilk gününden 15. Gününe kadar sabahları corekotu bal tarçın karışımı ye,. Çok etkili

Hayırlısı dedik saldik Rabbime artik o bilir isini.. Ağaç çok güzel dimi facede bi geri donusum grubu sayfasında gördüm çok hoşuma gitti

Hayırlısı dedik saldik Rabbime artik o bilir isini.. Ağaç çok güzel dimi facede bi geri donusum grubu sayfasında gördüm çok hoşuma gitti
Aynen oyle Rabbim zamanini bilir. Ben dilek agaci falan zannetim guzel ama fena deil

Aminn cnm insAllah. Cnm sogan kuru kullaniyorum diye ek birsey yapmak ostemiyorum yan etkisi olur diye ama bunuda denicem cok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…